Sabah
-1 yumurta
- 2 dilim kepek ekmek ve ucgen peynir
ayyy gecmis olsun dmeistim sana dikkat et az besleniyorsun cok yukleniyosun diyeCumartesi dahil gitmedim larenjit olmustm. Şimdi de grip oldum
avcarlanmış patates ne oluyo??Ara ogunde:
-125gr yogur
ogle yemegimde
-1 porsiyon firinda pismis avcarlanmis patates
-2 tavuk baget
sey avcarlanmis soyle oluyoavcarlanmış patates ne oluyo??
çok tavuk yiyiyosun gibime geliyo,hormonlu onlar biliyosun demi,azaltsan iyi olur
Sagol canimcanım çok geçmiş olsun,tamda spora başladığında olacak şey değil üzüldüm
öğünün gayet güzelde tavuğu çok sık yeme demek istedim,avcarlanmışı anladım :) sen nerelisin belki yöresel bi tabir olabilirsey avcarlanmis soyle oluyo; biraz yogurt biraz yag, kekik, nane, tuz,n- kirmizi biber, kara biber firina surdum
tavuk bagetler kucuk ama boyle turkiyedeki gibi koca koca degil
ama ben ogleden sonra ara ogunude yiyip aksam yemiyorum veya corba iciyorum saat 6 olmamissa
hımm seni seni seni o zaman eşin demiycek mi parayı nerden buldun diye,kızmasın sonraSagol canimüzülüyorum bosa gidiyor günler sporsuz .esimde zaten kilo vereceğin yok hevesini al diye gonderdim. Bu ay bitsin daha yok dedi esim hep der ama hepte benim dedigimi yapar. Göndermese bile komsuya 100; lira borc vermistim onunla 2. Aya yazilirim
dun gece 300 binlik d vitaini ictim yag ile birlikte ve aferin yuttum suan grip olsamda iyi hissediyrm aferine devam yarin bi d vitamini daha icerim. Bugün cikicam alışveriş merkezine gidip kizima mont ayakkabı bakcam
evet canim tavugu cok sik yemiyorum bi gun tavuk bi gun et bi gun balik seklinde gidiyorumöğünün gayet güzelde tavuğu çok sık yeme demek istedim,avcarlanmışı anladım :) sen nerelisin belki yöresel bi tabir olabilir
haftada 2 yapar kız öyle, yeme yeme boşverevet canim tavugu cok sik yemiyorum bi gun tavuk bi gun et bi gun balik seklinde gidiyorum
adanaliyim
haftada 2 yapar kız öyle, yeme yeme boşver
sen bol bol balık ye,sebze ye
ooo adanalısın ete düşkünmüsün?
ay bise dicem baget neye deniliyo??degisiyo aslinda bazen oluyo 2 bazen oluyo 1 bazen hic olmuyo diyebilirim
ooo cok severim eti
benim pek tavuk kültürüm yok,evdekiler yemez,işyerindede yasakladılar artıkay bise dicem baget neye deniliyo??
Ben baget derken sadece bi but anlaminda demistim hani boyle kanat gibi oluyo kucuk parca, butmu deniyo yoksa?
boyle bise istebenim pek tavuk kültürüm yok,evdekiler yemez,işyerindede yasakladılar artık
ama google dan bak istersen
ayy ben normalde çok severim tavuğu şimdi canım çektiboyle bise iste
ayy ben normalde çok severim tavuğu şimdi canım çekti
bu sanırım but,baget kalçasıyla birlikte olan kısım sanırım ama emin değilim
hep öyleyiz canım şimdi internetten baktım habire değiştirdim cevabı,benimde kafam karıştı
Turkcem bukadar guzel iste benim
hah bundan 2 tane iste
sen nerelisin nerede yasiyosunhep öyleyiz canım şimdi internetten baktım habire değiştirdim cevabı,benimde kafam karıştı
ben bartında yaşıyorum canım,sen nerdesinsen nerelisin nerede yasiyosun
Ben adanaliyim ama adanada yasamiyorum
Ben Brukseldeyimben bartında yaşıyorum canım,sen nerdesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?