♥haftalık kilo verme yarışması♥

avcarlanmış patates ne oluyo??
çok tavuk yiyiyosun gibime geliyo,hormonlu onlar biliyosun demi,azaltsan iyi olur
sey avcarlanmis soyle oluyo ; biraz yogurt biraz yag, kekik, nane, tuz,n- kirmizi biber, kara biber firina surdum
tavuk bagetler kucuk ama boyle turkiyedeki gibi koca koca degil
ama ben ogleden sonra ara ogunude yiyip aksam yemiyorum veya corba iciyorum saat 6 olmamissa

canım çok geçmiş olsun,tamda spora başladığında olacak şey değil üzüldüm
Sagol canim üzülüyorum bosa gidiyor günler sporsuz .esimde zaten kilo vereceğin yok hevesini al diye gonderdim. Bu ay bitsin daha yok dedi esim hep der ama hepte benim dedigimi yapar. Göndermese bile komsuya 100; lira borc vermistim onunla 2. Aya yazilirim
dun gece 300 binlik d vitaini ictim yag ile birlikte ve aferin yuttum suan grip olsamda iyi hissediyrm aferine devam yarin bi d vitamini daha icerim. Bugün cikicam alışveriş merkezine gidip kizima mont ayakkabı bakcam

öğünün gayet güzelde tavuğu çok sık yeme demek istedim,avcarlanmışı anladım :) sen nerelisin belki yöresel bi tabir olabilir

hımm seni seni seni o zaman eşin demiycek mi parayı nerden buldun diye,kızmasın sonra
git canım bencede devam et, inşallah bikaç güne bişeyin kalmazda devam edersin
kendini iyi hissediyosun diye yorma sakın uzan dinlen hatta dışarı çıkma soğuk alma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…