♥haftalık kilo verme yarışması♥

oo çok sertsin bebeğim
evet evet sen çık bi gez gel,yatışırsın azcık

bende merak ettim nerelerdesin diye,
bende 2 gündür iyi gidiyorum sporda yapıyorum,senlen birlikte bi gayret başaralım artık bu işi
Aynen canım bende artık gaza geldim yüzümü biraz silkelemem gerek göbeğim içinde aynı şekilde en azından 1 hafta içinde lahana çorbasıyla 1 kilo verirsem benden iyisi yok Yaşasın spor yapmak düzene oturttum gibi bu akşam spor yarın kına gecesi oynama cumartesi dışarıda yürüyüş pazar sıkı bir spor ve pazartesi-salı spor çarşamba nişan hazırlığı hadi inşallah hallederim

oh ohh hadi bakalım inşallah,bende tekrar 60 ın altını görsem düğün bayram edicem,o yüzden sporu ne olursa olsun bırakmamam lazım,nişandan fotoğraf isterim ona göre
salı misafiler gitti sırf spor yapıcam diye evi bile temzilemedim,yatak yorgan hala ortada ama yıkamıycam zaten,pazartesi gene geliyolar yatsınlar aynı nevresimde napıyım ben
cumartesi resmi tatil,temizliğimi o zaman yaparım diye düşündüm,yani yine dinlenmek yok çalışmaya devam

Evet kuzum aynen öyle yaparsın boşver bende boş bir gün geçirmeyeceğim artık çok sıkı çalışmam gerek nişandan tabi atarım foto Sende göreceksin sende lahana çorbasını yapıp içsene bu akşam lahana bulmam gerek acil

ben onu içemedim yaaa,akşama yeşil mercimek çorbam var,kabak yapıcam bide salata yiycem,evdekilerede isterlere artı olarak makarna yaparım,bide tabi spor yapıcam

ben onu içemedim yaaa,akşama yeşil mercimek çorbam var,kabak yapıcam bide salata yiycem,evdekilerede isterlere artı olarak makarna yaparım,bide tabi spor yapıcam
Ben bir kaç ay 53-54 kilolarda kalmıştım bu çorbayı 1 hafta yaptım 51-52 kiloları onun sayesinde gördüm şimdi 1 haftada beni toparlar diye düşünüyorum ne zamandır aklımdaydı yapamadım bir de yanında yemekte yiyordum düşün sende yap :)

sadece akşam içiyodun demi?
ayy bilemedim bi gerginlik geldi üzerime
hele sen bi dene sonuca göre yapim ben olmaz mı

kizlar oglen arasinda yemegimi yedim soyle bi yuruyus yapip hemen gelim diye ciktim
kendimi carrefourda buldum
ne alsam ne alsam kendime sundan aldim resimdekinden turkce adi ne bilmiyorum

Eklentiler

• Galette-de-riz-souffle.webp
    22 KB · Görüntüleme: 53
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…