oo çok sertsin bebeğimCok pis sinirleniyrm. Bunu yapana ne soylicen bu zamana kadar kendisine dalmadigima sukretsin. Ben insanlara cok saygiliyim onlar böyle yapinca delleniyrm. Kapisina gittim konusmaya onceden kapiyi acmiyo . Bi ust katimda ayniydi ama onu adam ettim oda korkudan kapıyı acmiyrdu genelde. En son birakti gizliden silkemeyi. delikten bakıp kaciyordu
Ikisi de 55 yaslarda. Tiksiniyorum ya evlenirini pek supurmezler haliyi silkeleyip acik alanları silerler.bi halilarindan bi suru kil toz dokuluyr cam arkasindan goruyordum eve girdigini tullerime yapistigini dusunsene . Neyse ben hazirlanayim cikayimbugunu böyle degerlendrym otobusle gidiciem
Aynen canım bende artık gaza geldim yüzümü biraz silkelemem gerek göbeğim içinde aynı şekilde en azından 1 hafta içinde lahana çorbasıyla 1 kilo verirsem benden iyisi yokbende merak ettim nerelerdesin diye,
bende 2 gündür iyi gidiyorum sporda yapıyorum,senlen birlikte bi gayret başaralım artık bu işi
oh ohh hadi bakalım inşallah,bende tekrar 60 ın altını görsem düğün bayram edicem,o yüzden sporu ne olursa olsun bırakmamam lazım,nişandan fotoğraf isterim ona göreAynen canım bende artık gaza geldim yüzümü biraz silkelemem gerek göbeğim içinde aynı şekilde en azından 1 hafta içinde lahana çorbasıyla 1 kilo verirsem benden iyisi yokYaşasın spor yapmak düzene oturttum gibi bu akşam spor yarın kına gecesi oynama cumartesi dışarıda yürüyüş pazar sıkı bir spor ve pazartesi-salı spor çarşamba nişan hazırlığı hadi inşallah hallederim
Evet kuzum aynen öyle yaparsın boşver bende boş bir gün geçirmeyeceğim artık çok sıkı çalışmam gerek nişandan tabi atarım fotooh ohh hadi bakalım inşallah,bende tekrar 60 ın altını görsem düğün bayram edicem,o yüzden sporu ne olursa olsun bırakmamam lazım,nişandan fotoğraf isterim ona göre
salı misafiler gitti sırf spor yapıcam diye evi bile temzilemedim,yatak yorgan hala ortada ama yıkamıycam zaten,pazartesi gene geliyolar yatsınlar aynı nevresimde napıyım ben
cumartesi resmi tatil,temizliğimi o zaman yaparım diye düşündüm,yani yine dinlenmek yok çalışmaya devam
ben onu içemedim yaaa,akşama yeşil mercimek çorbam var,kabak yapıcam bide salata yiycem,evdekilerede isterlere artı olarak makarna yaparım,bide tabi spor yapıcamEvet kuzum aynen öyle yaparsın boşver bende boş bir gün geçirmeyeceğim artık çok sıkı çalışmam gerek nişandan tabi atarım fotoSende göreceksin sende lahana çorbasını yapıp içsene bu akşam lahana bulmam gerek acil
Ben bir kaç ay 53-54 kilolarda kalmıştım bu çorbayı 1 hafta yaptım 51-52 kiloları onun sayesinde gördüm şimdi 1 haftada beni toparlar diye düşünüyorum ne zamandır aklımdaydı yapamadım bir de yanında yemekte yiyordum düşün sende yap :)ben onu içemedim yaaa,akşama yeşil mercimek çorbam var,kabak yapıcam bide salata yiycem,evdekilerede isterlere artı olarak makarna yaparım,bide tabi spor yapıcam
sadece akşam içiyodun demi?Ben bir kaç ay 53-54 kilolarda kalmıştım bu çorbayı 1 hafta yaptım 51-52 kiloları onun sayesinde gördüm şimdi 1 haftada beni toparlar diye düşünüyorum ne zamandır aklımdaydı yapamadım bir de yanında yemekte yiyordum düşün sende yap :)
Sabah
-1 yumurta
- 2 dilim kepek ekmek ve ucgen peynir
Ara ogunde:
-125gr yogur
ogle yemegimde
-1 porsiyon firinda pismis avcarlanmis patates
-2 tavuk baget
ben biliyorum bunu gong diye bişey mısır ve pirinç patlağıkizlar oglen arasinda yemegimi yedim soyle bi yuruyus yapip hemen gelim diye ciktim
kendimi carrefourda buldum
ne alsam ne alsam kendime sundan aldim resimdekindenturkce adi ne bilmiyorum
avrupanın bizden geri olduğu tek şey saat sanırımogleyi yedim 15de bi mandalina yicem
17de de su yukarda fotosunu attigim adi neyse artik
suan saat 14 ben 1,3 l su ictim
Evet 1 tanesi 30 kaloriben biliyorum bunu gong diye bişey mısır ve pirinç patlağı
hahah evet 1 saat geriyiz ama pazardan itibaren 2 saat geri olucaz cunku Türkiye geriye almicakmis saatiniavrupanın bizden geri olduğu tek şey saat sanırım
evet hedefim öyle inşallah başarılı olurumhoşgeldin canim :) en azindan ilk 2 bucuk ay hic kilo almamaya bak sağlıkli ve ölçülü ye. Bebegin ilk 3 ay fazla miktara ihtiyacı yok
Miraycanin kilo alışını takip ediyoruz :)
bebeklerkilo alma zaten baksana bebek daha 1 gramdan küçükmüş
şaka bi yana maşallah sende çok iyi gidiyorsun
amanıınn ciddi misin ay ay ay buna çok sevindimbebekler
Hayırlı olsun canım demek ikizin olacak ne kadar güzel ya rabbim sağ salim kavustursun inşallahbebekler
amin canım inşallah.amanıınn ciddi misin ay ay ay buna çok sevindim
Rabbim hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin
amin canım sağolasın bize de süpriz oldu inşallah sağlıkla kucağıma almak da nasip olur.Hayırlı olsun canım demek ikizin olacak ne kadar güzel ya rabbim sağ salim kavustursun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?