♥haftalık kilo verme yarışması♥

Olsun sen isini sevdikten sonra insanlara yardimci olabilmenin mutluluguna varabildikten sonra zaman güzel gecer. yok sayma en var olanlardan say gitsin

Canim sıkkın. D vitaminine recete geldi. Evde sadece bir tane d vitaminim var malesef

şansına bakama sakın ihmal etme canım tedavin bitene kadar devam et,düşün nelere para vermiyoruz ki

Ben de yapıcam pırasa eşim yemezse yemesin kızımla yeriz hem artık bebişimizde var mutlak çoğunluk bizde
Brokkoli bulamıyorum ama karnabahar alıp kısırı da deniycem hafta sonu

Olsun yaa hergün menünden sağlıklı bir şey buluyorum kendime bamyayı aldım daha dolapta pişiremedim eşim yemiyo diye hafta sonu hepsini pişirip kavanozlayıp bırakıcam pilav makarnalar yerine onlardan yiyceem

şansına bakama sakın ihmal etme canım tedavin bitene kadar devam et,düşün nelere para vermiyoruz ki
Canim doktor sadece 4 tane yazdi. Daha yazmaz. Onlar da bitti. Ben sonradan iki tane kendim almıştım parayla zaten 2 lira bisey ucuz. Ama simdi doktor yazmazsa eczaneden alinamiyor. Yani ne kadar para versende alamiyorsun. Amazon sitesinde var D ilaclari ama o da kargoyla turkiyeye gelmiyormuymus ne. Sağlık Bakanı emin olamadan canan karataya biseyler söylüyor. Sonra bozuluyor. D VITAMININ önemine canan karatay değindi simdi onunda onune engel koydu sağlık Bakanı.
Bu arada sağlığa gerekli onem verilmiyor gerekli bilgiler kamuoyuyla paylasilmiyor. Hersey ustunkoru kabasaba yürütülüyor.
Umarim yolunu buluruz

Kahvaltıyı iş yerinde mi yapsan ben 9 gibi daha çok yiyorum

canım çok geçmiş olsun,aman sen 2 kat 4 kat daha dikkat et kendine,hergün 1 mandalina mutlaka ye
Teşekkür ederim 1 haftayı geçti ancak atlatabildim bu gebeliğimde bünyem biraz daha zayıf nedense önce bu kadar hasta olmamıştım bu 3. 3 ayda

Teşekkür ederim 1 haftayı geçti ancak atlatabildim bu gebeliğimde bünyem biraz daha zayıf nedense önce bu kadar hasta olmamıştım bu 3. 3 ayda
oyyy direncin düşmüş,naparsan yap mikropla karşılaştıysan seni bir şekilde alt ediyo önemli olan mikropla karşılaşmamak,kaç gündür oğlum hasta diye,bol soğanlı sarımsaklı marul,havuç,turp,maydanoz,rokalı salata mı dersin,limonlu ihlamur mu dersin,bolc vitaminli meyvalar,ee soğukta görmüyoz ama mikrobu gördükya o bize yetti,düşürdü hemen

sbeden ve tüm kızlar slm :) sbeden bak temmuzda 74 kiloymuşum hala değişmedim çok şükür. bu gruptaki hamile diğer arkadaşlar nasıllar? takipteyim sizleri çok özlüyorum iyi kilo vermeler.
Ne güzel kilo almamışsın ben 4 kilo aldım yaa kızımda 24 kilo almıştım o kadar almam inşallah

Sabah;
-1 bardak ceviz suyu
-30 gr muesli 135 kalori
-1 dilim kepek ekmegi 75 kalori
-az beyaz peynir 80 kalori

Ara ogun;
-125 gr yogurt 60 kalori

ne ettun kızzz,yiyebildiysen maşallah sana,yanlız azcık yağ ekleseydin,şöyleki yağda çözünen vitaminler varya onlardanda faydalan diye
İçebiliyorum bir sıkıntı yok koca 1 tencere oldu yarım lahanadan ya birazını anneme götürüyorum :) Yağını ve tuzunu unuttum sonradan da eklemedim brokoli, beyaz lahana, kereviz, yeşil biber, kuru soğan hepsini haşladım rondodan geçirdim :)

Sabah; 07:50 - 1 kaseden az lahana çorbası - 50 kalori
Ara; 09:00 - 1 kupa demleme yeşil çay
Öğle; 12:25 - Yarım kase tarhana çorbası + 1 ad.orta boy fırın tavuk(derisiz) + yarım porsiyon bulgur pilavı(pirinç kadar zararlı değil) + 1 kase yeşil salata - 359 kalori (açlıktan başım ağrıdı resmen hala karnım doymadı ama buna da şükür ) :)
Ara; 14:00 - 1 kupa sade şekersiz nescafe - 2 kalori

Akşam annemlerdeyiz köfte yiyeceğim yanında çorba varsa çorba içerim sonra arkadaşımın kına gecesi var orada eritmeyi planlıyorum :)

Sabah;
-1 bardak ceviz suyu
-30 gr muesli 135 kalori
-1 dilim kepek ekmegi 75 kalori
-az beyaz peynir 80 kalori

Ara ogun;
-125 gr yogurt 60 kalori + gong 30 kalori

sabah az yersen öğlene doymazsın tabi
menü yine başarılı bulgurada hemen pirinç kadar zararlı değil yumuşatma yazısı yazmışsın
akşamki menü ve planda çok güsel,sanba şimdikten iyi eğlenceler,bende tv karşısında ayaklarımı uzatıp dinlenirim sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…