- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Çok komik olmuş hafta sonu nasıl yorulduysan cuma gibi gelmiş sana
Olsun sen isini sevdikten sonra insanlara yardimci olabilmenin mutluluguna varabildikten sonra zaman güzel gecer. yok sayma en var olanlardan say gitsinSelam kizlar
Hiç ugrayamadim bugün. Nobetim vardi, akşama kadar kırk çeşit insan dinledim. Eskiden sakin olurdu nette takılırdım aralarda. Bu sefer nefes alamadım diyebilirim. Ne kadar çok başvuran var artık adlı yardıma. Ama bir yönden de sevindirici. Artık kadınlar boyun egmiyor , parası yoksa da geliyor avukat istiyor, davasını açıyor.
Acaba bugün hiç ugramasa mıydım, hiç yaşanmamış mi saysaydim bu günü
Sabah 8 gibi iki poğaça.
Öğlen arası sade Turk kahvesi ve çay
Aksamustu çiğ çerez
Akşam biraz makarna, bir de gün tabağı
İsim var güne gidemedim diye sevinmiştim. Ama eve gelince komşum tabagimi yolladı. Ben de nasılsa gündüz yiycektin bunları dedim ve supurdum
Ama biraz da gaza gelmedim değil. Pazartesi 81.7 bugün akşam 80.2 hatta tartı bir 79.8 E gitti geri geldi. Dedim şimdi ben haftada iki kilo verirsem @sbeden krize girereccuk yiyem didim.
Çay iciyorum simdi
Hadi kızlar bugün bütün kırmızı kartlar bana..
sbeden begum75 nehirnil111
şansına bakOlsun sen isini sevdikten sonra insanlara yardimci olabilmenin mutluluguna varabildikten sonra zaman güzel gecer. yok sayma en var olanlardan say gitsin
Canim sıkkın. D vitaminine recete geldi. Evde sadece bir tane d vitaminim var malesef
Ben de yapıcam pırasa eşim yemezse yemesin kızımla yeriz hem artık bebişimizde var mutlak çoğunluk bizdeSelam kızlar, nasılsınız bugün?
Ben bugün kendimi daha iyi hissediyorum. Geçen haftanın yorgunluğu an itibariyle geçti galiba. Bu sabah yine geç kalktım, güzelce kahvaltımı hazırladım
kahvaltıdan önce limonlu zencefilli yeşil çay
iki yudum erken hasat zeytinyağı
2 haşlanmış yumurta
Peynir
10 zeytin
yarım domates
maydanoz- tere
1 havuç
1 turp
Karnabahar kısırı ( annem yapmış, sanki içinde hem bulgur hem karnabahar var gibi geliyor yerken. ama sadece karnabahar varmış.)
ofiste duble sade türk kahvemi içiyorum şimdi.
Akşama da tarhana çorbasıyla zeytinyağlı pırasa düşünüyorum.
Hazır yoğunluğu hafif üzerimden atmışken az düzene gireyim değil mi..
sbeden begum75 nehirnil111
ayy bende bu Sabah tartildim 63.5 kg gordm ama ben yinede bildirim icin pzrtesiyi bekliyorum :)Dün 81.000
Bugün 80.900
Olsun yaa hergün menünden sağlıklı bir şey buluyorum kendime bamyayı aldım daha dolapta pişiremedim eşim yemiyo diye hafta sonu hepsini pişirip kavanozlayıp bırakıcam pilav makarnalar yerine onlardan yiyceemTabagim dağınık ha
Aslında fotoyu sizin için çekmemiştim. Paylaşacağım aklıma gelseydi derler toplardim. Sabah kardeşim napiyorsun deyince cevaben yollamistim ona. Sonradan buraya da ekleyeyim dedim.
O dağınık tabak var yaaa sabah 11 den akşam 8 E kadar tuttu beni. 8 de gelebildim eve hemen tarhanayi karıştırdım. Pırasayı dudukluye attim.
Tarhana çorbası
Dunden kalan kıymalı kuru bamya
Yoğurt
Domates ve turp
Zeytinyağlı pırasa da yarına kaldı. Tarhana da var. Bugünkü menü yarına nasip inşallah.
Canim doktor sadece 4 tane yazdi. Daha yazmaz. Onlar da bitti. Ben sonradan iki tane kendim almıştım parayla zaten 2 lira bisey ucuz. Ama simdi doktor yazmazsa eczaneden alinamiyor. Yani ne kadar para versende alamiyorsun. Amazon sitesinde var D ilaclari ama o da kargoyla turkiyeye gelmiyormuymus ne. Sağlık Bakanı emin olamadan canan karataya biseyler söylüyor. Sonra bozuluyor. D VITAMININ önemine canan karatay değindi simdi onunda onune engel koydu sağlık Bakanı.şansına bakama sakın ihmal etme canım tedavin bitene kadar devam et,düşün nelere para vermiyoruz ki
Kahvaltıyı iş yerinde mi yapsan ben 9 gibi daha çok yiyorumsabah sabah bu kadar yiyemem ben,yemem için daha erken kalkıp biraz daha vaktin geçmesi,midemin açlığını hissetmesi lazım,bu sabah yediklerimden sonra senin tabak çok geldi banaama tabi sen akşama kadar duruyosun bunla bense 11:50 de yiyiyorum yemeğimi
Teşekkür ederim 1 haftayı geçti ancak atlatabildim bu gebeliğimde bünyem biraz daha zayıf nedense önce bu kadar hasta olmamıştım bu 3. 3 aydacanım çok geçmiş olsun,aman sen 2 kat 4 kat daha dikkat et kendine,hergün 1 mandalina mutlaka ye
yok canım zaten öğlen yemeği 11:45 gibi geliyo evde yemek bana daha uygunKahvaltıyı iş yerinde mi yapsan ben 9 gibi daha çok yiyorum
oyyy direncin düşmüş,naparsan yap mikropla karşılaştıysan seni bir şekilde alt ediyo önemli olan mikropla karşılaşmamak,kaç gündür oğlum hasta diye,bol soğanlı sarımsaklı marul,havuç,turp,maydanoz,rokalı salata mı dersin,limonlu ihlamur mu dersin,bolc vitaminli meyvalar,ee soğukta görmüyoz ama mikrobu gördükya o bize yetti,düşürdü hemenTeşekkür ederim 1 haftayı geçti ancak atlatabildim bu gebeliğimde bünyem biraz daha zayıf nedense önce bu kadar hasta olmamıştım bu 3. 3 ayda
Ne güzel kilo almamışsın ben 4 kilo aldım yaa kızımda 24 kilo almıştım o kadar almam inşallahsbeden ve tüm kızlar slm :) sbeden bak temmuzda 74 kiloymuşum hala değişmedim çok şükür. bu gruptaki hamile diğer arkadaşlar nasıllar? takipteyim sizleri çok özlüyorum iyi kilo vermeler.
Sağol kuzum inşallahvayy tebrikler çorbanı içmişsin, afiyet olsun,inşallah tez zamanda seni istediğin kiloya düşürmeye yardımcı olur
ne ettun kızzz,yiyebildiysen maşallah sana,yanlız azcık yağ ekleseydin,şöyleki yağda çözünen vitaminler varya onlardanda faydalan diyeSağol kuzum inşallahSabah bile içtim bu sefer ki çok keskin oldu sanki yağ tuz yok un salça yok püre gibi
İçebiliyorum bir sıkıntı yok koca 1 tencere oldu yarım lahanadan ya birazını anneme götürüyorum :) Yağını ve tuzunu unuttum sonradan da eklemedim brokoli, beyaz lahana, kereviz, yeşil biber, kuru soğan hepsini haşladım rondodan geçirdim :)ne ettun kızzz,yiyebildiysen maşallah sana,yanlız azcık yağ ekleseydin,şöyleki yağda çözünen vitaminler varya onlardanda faydalan diye
sabah az yersen öğlene doymazsın tabiSabah; 07:50 - 1 kaseden az lahana çorbası - 50 kalori
Ara; 09:00 - 1 kupa demleme yeşil çay
Öğle; 12:25 - Yarım kase tarhana çorbası + 1 ad.orta boy fırın tavuk(derisiz) + yarım porsiyon bulgur pilavı(pirinç kadar zararlı değil) + 1 kase yeşil salata - 359 kalori (açlıktan başım ağrıdı resmen hala karnım doymadı ama buna da şükür ) :)
Ara; 14:00 - 1 kupa sade şekersiz nescafe - 2 kalori
Akşam annemlerdeyiz köfte yiyeceğim yanında çorba varsa çorba içerim sonra arkadaşımın kına gecesi var orada eritmeyi planlıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?