- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Canım ben şimdi 54 kilo gösteriyorum şişkinlik mi nedir anlamadım vitamin ilaçları yedirdi de yedirdi beni folik asit özellikleNehirnil sen şimdi kaç kilosun 48 kilo olana kadar birakmayalim
Selam kizlar
Hiç ugrayamadim bugün. Nobetim vardi, akşama kadar kırk çeşit insan dinledim. Eskiden sakin olurdu nette takılırdım aralarda. Bu sefer nefes alamadım diyebilirim. Ne kadar çok başvuran var artık adlı yardıma. Ama bir yönden de sevindirici. Artık kadınlar boyun egmiyor , parası yoksa da geliyor avukat istiyor, davasını açıyor.
Acaba bugün hiç ugramasa mıydım, hiç yaşanmamış mi saysaydim bu günü
Sabah 8 gibi iki poğaça.
Öğlen arası sade Turk kahvesi ve çay
Aksamustu çiğ çerez
Akşam biraz makarna, bir de gün tabağı
İsim var güne gidemedim diye sevinmiştim. Ama eve gelince komşum tabagimi yolladı. Ben de nasılsa gündüz yiycektin bunları dedim ve supurdum
Ama biraz da gaza gelmedim değil. Pazartesi 81.7 bugün akşam 80.2 hatta tartı bir 79.8 E gitti geri geldi. Dedim şimdi ben haftada iki kilo verirsem @sbeden krize girereccuk yiyem didim.
Çay iciyorum simdi
Hadi kızlar bugün bütün kırmızı kartlar bana..
sbeden begum75 nehirnil111
kızlar günaydın,dünkü tam liste menüm
Sabah (saat 07:45)
* 2 dilim ekmek
* peynir
* 3 zeytin
* 2 ceviz
* 1 kuru incir
* roka
Öğlen (saat 12:00 )
* mercimek çorbası
* yoğurt
* 2 kuru incir
* 2 kuru kayısı
Ara Öğün (saat 15:00)
* 1 dilim ekmek arası peynir
Akşam (saat 18:30)
* yeşil mercimek çorbası
* kabak yemeği
* salata
* ayran
Son Öğün (saat 21:00)
* 1 avuç kadar üzüm
kızlar bugün çok hastayım,boğazlarım tırmalıyor,etlerim heryerim dökülüyor,bide üstüne özel günüm geldi gelecek onun sancıları,resmen sinerjik etki yapıyorlar,birazdan kendime adaçayı yapıcam,yarın ne güzel tatil diyodum sanırım yata yata tatili geçiricem
oğlumda hasta ateşi 38 e çıktı,bide ona üzüldüm ilaç falan verdim ama canı falan gitti böyle masum minnak bişey oldu için acıdı
vayy tebrikler çorbanı içmişsin, afiyet olsun,inşallah tez zamanda seni istediğin kiloya düşürmeye yardımcı olurSabah; 07:50 - 1 kupa yağlı süt + 15 gr yulaf + 1 çay kaşığı tarçın - 204 kalori
Ara; 09:00 - 1 kupa demleme yeşilçay
Öğle; 12:20 - Yarım kase brokoli çorbası + 2 ad.lahana sarma + 1 kase yeşil salata + 3 ymk kaşığı yağsız tuzsuz mercimekli bir çeşit salata + 50 gr yoğurt - 342 kalori
Ara; 14:00 - 1 kupa sade nescafe - 2 kalori
Ara; 16:00 - 1 ad. limon sıkılmış sade soda
Akşam; 19:00 - 100 gr yoğurt - 99 kalori
Ara; 21:00 - 1 kase lahana çorbası - 71 kalori
Toplam kalori: 722
2.5 lt su içildi. 45 dakika leslie spor yapıldı
begum75 taydin
cOK GECMIS OLSUNkızlar günaydın,dünkü tam liste menüm
Sabah (saat 07:45)
* 2 dilim ekmek
* peynir
* 3 zeytin
* 2 ceviz
* 1 kuru incir
* roka
Öğlen (saat 12:00 )
* mercimek çorbası
* yoğurt
* 2 kuru incir
* 2 kuru kayısı
Ara Öğün (saat 15:00)
* 1 dilim ekmek arası peynir
Akşam (saat 18:30)
* yeşil mercimek çorbası
* kabak yemeği
* salata
* ayran
Son Öğün (saat 21:00)
* 1 avuç kadar üzüm
kızlar bugün çok hastayım,boğazlarım tırmalıyor,etlerim heryerim dökülüyor,bide üstüne özel günüm geldi gelecek onun sancıları,resmen sinerjik etki yapıyorlar,birazdan kendime adaçayı yapıcam,yarın ne güzel tatil diyodum sanırım yata yata tatili geçiricem
oğlumda hasta ateşi 38 e çıktı,bide ona üzüldüm ilaç falan verdim ama canı falan gitti böyle masum minnak bişey oldu için acıdı
Cok azzzzzzzSabah; 07:50 - 1 kupa yağlı süt + 15 gr yulaf + 1 çay kaşığı tarçın - 204 kalori
Ara; 09:00 - 1 kupa demleme yeşilçay
Öğle; 12:20 - Yarım kase brokoli çorbası + 2 ad.lahana sarma + 1 kase yeşil salata + 3 ymk kaşığı yağsız tuzsuz mercimekli bir çeşit salata + 50 gr yoğurt - 342 kalori
Ara; 14:00 - 1 kupa sade nescafe - 2 kalori
Ara; 16:00 - 1 ad. limon sıkılmış sade soda
Akşam; 19:00 - 100 gr yoğurt - 99 kalori
Ara; 21:00 - 1 kase lahana çorbası - 71 kalori
Toplam kalori: 722
2.5 lt su içildi. 45 dakika leslie spor yapıldı
begum75 taydin
sağol canım,bende anlamadım,bir anda boğazlar tırmalamaya başladı,boğazlarda bir tuhaflık ve ta taa akşama hataydım,her şey bir anda olducOK GECMIS OLSUN
noluyo yaaaasbeden den sonra sen
kizlar dikkat edin kendinize
ates dusurucu verince dustumu atesi?
Kac yasinda canim?sağol canım,bende anlamadım,bir anda boğazlar tırmalamaya başladı,boğazlarda bir tuhaflık ve ta taa akşama hataydım,her şey bir anda oldu
düştü canım,gece kontrol ettim çok şükür iyiydi,bu sabahta 37 geldi ben yine verdim ilacını
Allahtan okul yarım gün de yatıp dinlenir
37 yaşındayım canımKac yasinda canim?
Gecmis olsun cocuklar hasta olunca cok uzuluyorum ben
Doyurucu ama doydum yani çorbayla ve açlık hissetmedim bazen vücudu şaşırtmak gerekiyor kilo oynaması içinde canım ben diyetteyken de bu oranda kalori alırdım en fazla 900 olmuştur yaniCok azzzzzzz
722 kalori cok az degilmi ya?
Ay sen cok yasa37 yaşındayım canım
aynen bende dün oğlumun o halini görünce kendimi unuttum
Ay sen cok yasa
Cocugun yasini sormustum ama olsun seninkinide ogrenmis oldum :)
müsliyi neyle yiyiyon,sütle yenmiyomuydu oEvet
Sabah;
-1 bardak ceviz suyu
-30 gr muesli 135 kalori
-1 dilim kepek ekmegi 75 kalori
-az beyaz peynir 80 kalori
Selam ben de giremedim bir kaç gündür işlerim yoğundu biraz
sorun degil canim boylece senin 20 yasinda anne oldugunu ogrenmis oldum benim gibi :)hastalığıma ver canım algıda zorluk çektim demek oğlum 17 yaşında
Çok komik olmuş hafta sonu nasıl yorulduysan cuma gibi gelmiş sanaAhahha şaka gibi aklım nasıl cumaya gitmiş hayırlı haftalar yazacağıma
kesinlikle küçüklerin hali daha berbat oluyo ama evlat büyükte olsa gözlerinde o bitkinliği görünce insanın içi gidiyosorun degil canim boylece senin 20 yasinda anne oldugunu ogrenmis oldum benim gibi :)
iyi oglun buyukmus bebekler kadar zor atmatmaz
bebekler daha bi savunmasiz oluyo ya cok zor geciyo yaaa
Kabızlık hepimizin derdi zatensbeden canım bugün 81.7 yim maalesef..
Cumartesi sabaha kadar uyuyamadim. Yine gaz ve nefes alırken batma vardı. Cumartesi pazar disardaydim. Sabah evde kahvalti edip çıktık iki gün de. Cumartesi akşam iki lahmacun, pazar balık yedim. Kabızlık problemi yaşadım bir de haftasonu. Sabah sis kalktim hem kabizliktan, hem gazdan. Bu haftadan umutluydum ama olmadı maalesef.
ister sutle ister yogurtla istersen sade yiyebilirsinmüsliyi neyle yiyiyon,sütle yenmiyomuydu o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?