♥haftalık kilo verme yarışması♥

Nehirnil sen şimdi kaç kilosun 48 kilo olana kadar birakmayalim
Canım ben şimdi 54 kilo gösteriyorum şişkinlik mi nedir anlamadım vitamin ilaçları yedirdi de yedirdi beni folik asit özellikleBenim hedefim 51-52 canım bana 50 ve aşağısı sırıtıyor suratım çöküyor

Sana ne zaman kırmızı kart vereceğim diye merak ediyordumKız öğlen akşam menün nedir öyle onları yemekten mi sayıyorsun senneyse ki akşam yemişsin

Güzel menün canım çok üzüldüm geçmiş olsun sana da oğlunu da inşallah toparlarsınız çabucak canım ya

Sabah; 07:50 - 1 kupa yağlı süt + 15 gr yulaf + 1 çay kaşığı tarçın - 204 kalori
Ara; 09:00 - 1 kupa demleme yeşilçay
Öğle; 12:20 - Yarım kase brokoli çorbası + 2 ad.lahana sarma + 1 kase yeşil salata + 3 ymk kaşığı yağsız tuzsuz mercimekli bir çeşit salata + 50 gr yoğurt - 342 kalori
Ara; 14:00 - 1 kupa sade nescafe - 2 kalori
Ara; 16:00 - 1 ad. limon sıkılmış sade soda
Akşam; 19:00 - 100 gr yoğurt - 99 kalori
Ara; 21:00 - 1 kase lahana çorbası - 71 kalori

Toplam kalori: 722
2.5 lt su içildi. 45 dakika leslie spor yapıldı

begum75 taydin

vayy tebrikler çorbanı içmişsin, afiyet olsun,inşallah tez zamanda seni istediğin kiloya düşürmeye yardımcı olur

cOK GECMIS OLSUN
noluyo yaaaa sbeden den sonra sen
kizlar dikkat edin kendinize
ates dusurucu verince dustumu atesi?

Cok azzzzzzz
722 kalori cok az degilmi ya?

cOK GECMIS OLSUN
noluyo yaaaa sbeden den sonra sen
kizlar dikkat edin kendinize
ates dusurucu verince dustumu atesi?
sağol canım,bende anlamadım,bir anda boğazlar tırmalamaya başladı,boğazlarda bir tuhaflık ve ta taa akşama hataydım,her şey bir anda oldu
düştü canım,gece kontrol ettim çok şükür iyiydi,bu sabahta 37 geldi ben yine verdim ilacını
Allahtan okul yarım gün de yatıp dinlenir

Kac yasinda canim?
Gecmis olsun cocuklar hasta olunca cok uzuluyorum ben

evet hedefim öyle inşallah başarılı olurum miraycan84 kaç kilo aldın kaçıncı haftana geldin canım?
Selam ben de giremedim bir kaç gündür işlerim yoğundu biraz
14. Haftamız bitti bugün 57 lerle başladım 61 im şimdi 4 kilo aldım hiç kısmadım ama her zaman ki gibi işe git gel alışveriş ev işleri kızımla ilgilenme derken hareketliyim inşallah kilo alımım da böyle devam eder

sorun degil canim boylece senin 20 yasinda anne oldugunu ogrenmis oldum benim gibi :)
iyi oglun buyukmus bebekler kadar zor atmatmaz
bebekler daha bi savunmasiz oluyo ya cok zor geciyo yaaa
kesinlikle küçüklerin hali daha berbat oluyo ama evlat büyükte olsa gözlerinde o bitkinliği görünce insanın içi gidiyo

Kabızlık hepimizin derdi zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…