- 26 Temmuz 2015
- 6.661
- 9.347
- 198
He kiz hem en sakin hem en sert ve bazen delilikler mevcuttur .oo çok sertsin bebeğim
evet evet sen çık bi gez gel,yatışırsın azcık
ben seni dönmek üzeredir diyodum akşam oldu haydi çabuk çabukHe kiz hem en sakin hem en sert ve bazen delilikler mevcuttur .
Çıkıyorum simdi sonunda hazirlanabldk.
evet canım eliptik yapıyorum, normalde çalışırken bacaklar çalışıyo gibi ama benim belim daha çok inceldi,gerçi yapı olarakta ince belli geniş basenliydim,zayıflarkende yine modelde devam ettim,göbeğinin sert olması daha iyiya benimki pambuk gibi,sen kaslısın demek kibegum75 bir şey soracağım sen eliptik yapıyor dün degilmi biz alalı yeni oldu sayılır nasıl inceltiyormu vücudu 1 haftada etki gosterirmi birde göbek eritiyormu sezaryandan sonra taş gibi göbek var duzlesmedi bir türlü ya yumuşakta değil nedense sert bir göbek
az bencede,çünkü bunun şöyle bir zararı oluyo,vücut bazal metabolizmasını bir alt moda çekiyo ve yavaşlıyo, 1000-1100 ün altına düşmemelisintoplam 870 kaloriyle gunu kapatmak nasil? az degilmi?
Yok ben akşamları içtim sadece ama şimdi sabah akşam içeceğim ve yanında bir şey yemeyeceğim :) Niye gerildin kız mis gibi çorba ben içine kereviz brokoli de ekliyorum bol soğanlı :)sadece akşam içiyodun demi?
ayy bilemedim bi gerginlik geldi üzerime
hele sen bi dene sonuca göre yapim ben olmaz mı
tamam canim sevindim bende cokmu yiyorum diye dusunuyodumaz bencede,çünkü bunun şöyle bir zararı oluyo,vücut bazal metabolizmasını bir alt moda çekiyo ve yavaşlıyo, 1000-1100 ün altına düşmemelisin
yok yok öyle düşünme,az yemekte iyi bişey değil zatentamam canim sevindim bende cokmu yiyorum diye dusunuyodum
ya az az yiyorum buyuzden surekli yiyorum gibi hisseder oldum kendimi
ne bilim beğenemedim işteYok ben akşamları içtim sadece ama şimdi sabah akşam içeceğim ve yanında bir şey yemeyeceğim :) Niye gerildin kız mis gibi çorba ben içine kereviz brokoli de ekliyorum bol soğanlı :)
ne bilim beğenemedim işte
sen bi denede bakarız
:) montunu aldim. Simdi oyun alanina soktum yarim saat icerde kalacak. Bende cay eşliğinde izliyorumben seni dönmek üzeredir diyodum akşam oldu haydi çabuk çabuk
Yok ya kas değil bu böyle göbek kas mi olurevet canım eliptik yapıyorum, normalde çalışırken bacaklar çalışıyo gibi ama benim belim daha çok inceldi,gerçi yapı olarakta ince belli geniş basenliydim,zayıflarkende yine modelde devam ettim,göbeğinin sert olması daha iyiya benimki pambuk gibi,sen kaslısın demek ki
Nehirnil sen şimdi kaç kilosun 48 kilo olana kadar birakmayalimHadi ama vücudunu bundan iyi şaşırtamazsın :)
Selam kizlar
Hiç ugrayamadim bugün. Nobetim vardi, akşama kadar kırk çeşit insan dinledim. Eskiden sakin olurdu nette takılırdım aralarda. Bu sefer nefes alamadım diyebilirim. Ne kadar çok başvuran var artık adlı yardıma. Ama bir yönden de sevindirici. Artık kadınlar boyun egmiyor , parası yoksa da geliyor avukat istiyor, davasını açıyor.
Acaba bugün hiç ugramasa mıydım, hiç yaşanmamış mi saysaydim bu günü
Sabah 8 gibi iki poğaça.
Öğlen arası sade Turk kahvesi ve çay
Aksamustu çiğ çerez
Akşam biraz makarna, bir de gün tabağı
İsim var güne gidemedim diye sevinmiştim. Ama eve gelince komşum tabagimi yolladı. Ben de nasılsa gündüz yiycektin bunları dedim ve supurdum
Ama biraz da gaza gelmedim değil. Pazartesi 81.7 bugün akşam 80.2 hatta tartı bir 79.8 E gitti geri geldi. Dedim şimdi ben haftada iki kilo verirsem @sbeden krize girereccuk yiyem didim.
Çay iciyorum simdi
Hadi kızlar bugün bütün kırmızı kartlar bana..
sbeden begum75 nehirnil111
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?