♥haftalık kilo verme yarışması♥

begum75 bir şey soracağım sen eliptik yapıyor dün degilmi biz alalı yeni oldu sayılır nasıl inceltiyormu vücudu 1 haftada etki gosterirmi birde göbek eritiyormu sezaryandan sonra taş gibi göbek var duzlesmedi bir türlü ya yumuşakta değil nedense sert bir göbek

evet canım eliptik yapıyorum, normalde çalışırken bacaklar çalışıyo gibi ama benim belim daha çok inceldi,gerçi yapı olarakta ince belli geniş basenliydim,zayıflarkende yine modelde devam ettim,göbeğinin sert olması daha iyiya benimki pambuk gibi,sen kaslısın demek ki

sadece akşam içiyodun demi?
ayy bilemedim bi gerginlik geldi üzerime
hele sen bi dene sonuca göre yapim ben olmaz mı
Yok ben akşamları içtim sadece ama şimdi sabah akşam içeceğim ve yanında bir şey yemeyeceğim :) Niye gerildin kız mis gibi çorba ben içine kereviz brokoli de ekliyorum bol soğanlı :)

az bencede,çünkü bunun şöyle bir zararı oluyo,vücut bazal metabolizmasını bir alt moda çekiyo ve yavaşlıyo, 1000-1100 ün altına düşmemelisin
tamam canim sevindim bende cokmu yiyorum diye dusunuyodum
ya az az yiyorum buyuzden surekli yiyorum gibi hisseder oldum kendimi

Yok ya kas değil bu böyle göbek kas mi olur

Evet arkadaşlar ben diyet yapmıyorum ama hayatıma sağlıklı şeyleri eklemeye çalışıyorum mesela aksam 18.00 den sonra bir şey yememe veya sadece meyve yeme...
Ve günde bir buçuk ekmek yiyen biri olarak bugün ekmek yemedim kendime tereyağlı yesilmercimekli eristeli çorba yaptım bol.bol ondan içtim balık yedim elma yedim ve ekmek yemedende tokum çok şaşırdım ...

Benim sekerim çok çabuk düşüyor yemek hazirlamaya dermanim olmadan ekmek ve bala saldiriyodum simdi sabahtan çorbamı ve yemegimi yapicam ki ekmek orucuma devam edeyim

Ben 52 kiloda yaşamımı suruduyodum bu yaz otelde açık büfe ye gidince çoğu türk gibi bende normal seviyemin 3 katini yiyerek rekor kirdim ve 5 günde 3 kilo alarak 55 oldum... tabu normalde böyle yapmıyordum az yemek alırdım ama eşim öyle bir donatiyordu ki sofrayı 1 buçuk saat yemek yiyorduk midem isken ce ler içinde kaldı resmen ama yeniden küçülüyor midem inşallah yavaş yavaş

Selam kizlar
Hiç ugrayamadim bugün. Nobetim vardi, akşama kadar kırk çeşit insan dinledim. Eskiden sakin olurdu nette takılırdım aralarda. Bu sefer nefes alamadım diyebilirim. Ne kadar çok başvuran var artık adlı yardıma. Ama bir yönden de sevindirici. Artık kadınlar boyun egmiyor , parası yoksa da geliyor avukat istiyor, davasını açıyor.

Acaba bugün hiç ugramasa mıydım, hiç yaşanmamış mi saysaydim bu günü

Sabah 8 gibi iki poğaça.
Öğlen arası sade Turk kahvesi ve çay
Aksamustu çiğ çerez
Akşam biraz makarna, bir de gün tabağı

İsim var güne gidemedim diye sevinmiştim. Ama eve gelince komşum tabagimi yolladı. Ben de nasılsa gündüz yiycektin bunları dedim ve supurdum

Ama biraz da gaza gelmedim değil. Pazartesi 81.7 bugün akşam 80.2 hatta tartı bir 79.8 E gitti geri geldi. Dedim şimdi ben haftada iki kilo verirsem @sbeden krize girer eccuk yiyem didim.

Çay iciyorum simdi

Hadi kızlar bugün bütün kırmızı kartlar bana..
sbeden begum75 nehirnil111

aynen canım dünün bütün kk larını hak etmişsin,
bu arada karataycılarında poğaça,gün tabağı yemesi hemde bir günün içerisinde bunu başarabilmesi çok şaşırtıcı demekki herşey hikaye nefis şahane

kızlar günaydın,dünkü tam liste menüm

Sabah (saat 07:45)
* 2 dilim ekmek
* peynir
* 3 zeytin
* 2 ceviz
* 1 kuru incir
* roka

Öğlen (saat 12:00 )
* mercimek çorbası
* yoğurt
* 2 kuru incir
* 2 kuru kayısı

Ara Öğün (saat 15:00)
* 1 dilim ekmek arası peynir

Akşam (saat 18:30)
* yeşil mercimek çorbası
* kabak yemeği
* salata
* ayran

Son Öğün (saat 21:00)
* 1 avuç kadar üzüm

kızlar bugün çok hastayım,boğazlarım tırmalıyor,etlerim heryerim dökülüyor,bide üstüne özel günüm geldi gelecek onun sancıları,resmen sinerjik etki yapıyorlar,birazdan kendime adaçayı yapıcam,yarın ne güzel tatil diyodum sanırım yata yata tatili geçiricem

oğlumda hasta ateşi 38 e çıktı,bide ona üzüldüm ilaç falan verdim ama canı falan gitti böyle masum minnak bişey oldu için acıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…