♥haftalık kilo verme yarışması♥

Kizlar ben cok kotu bisey yaptimmmmmm
Ofiste arkadasin biri isten ayriliyo kucuk bi kokteyl yapti
Ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yedim yedim yedim yedimmmmm
ne yedin deyinn
Hollanda peynirinden bisuru yedim onlar kalorili oluyo
cips fistik falan ayyyy utaniyorum simdi ogle yemegime dokunmayaaaa

sorma,ananenin burda 2 torunu daha var ama bizde kalıyo çünkü ona k.valdem bakıyo,bir torunu kaynım onlar daha yeni evli zaten orda kalamaz,diğer torunda oğlunun çocuğu eee anane de gelinine baktırmıyo kendini kızım baksın diyo mecbur bendeler hep
bazen diyorum sabret buda bitecek,pat başka bişey çıkıyo hiç bitmiyo işleri,sanki dünyada bütün işler bizim burda halloluyo kendi oturdukları yerde bişey hallolmuyo

iş bu nankör işte yap yap bitmiyo

ee dokunma zaten akşama hafif atlat,dengelemeye çalış canım

Senin başına patlıyor bu ihaleler gerçekten kuzum sanırım iyi de ağırlıyorsun gelen bir daha gelmek istiyor

Bir sürü dediğin ne kadar canım belki de gözünde büyüdü

Senin başına patlıyor bu ihaleler gerçekten kuzum sanırım iyi de ağırlıyorsun gelen bir daha gelmek istiyor
ya aslında şöyle bişey sonuçta onlarda oğlumun evi diyolar istedikleri gibi hareket ediyolar,kendilerinde gelme kalma hakkı buluyolar gibime geliyo, geçen hafta sonu kardeşim gelmiştiya,ben anneme gitmiştim hani,o sıra anane,k.valde,teyze,eşimin kuzeni ve eşi toplanmışlar bende yemişler içmişler yatmış kalkmışlar,desenki pansiyona geldiler,ee ne de olsa oğullarının evi ya özgürler,böyle düşünüyolar işte

canim bu peynir beyaz peynir degil ama
Kasar peynir deniliyo heralde turkiyede
birazda cips yedim
Cipsten bir şey olmaz yani olur da sonuçta poşet poşet yemedin üzülme o kadar

Erkek aileleri böyle şeyler düşünüyorlar ama aslında sadece oğullarının evi değil artık orada bir aile var eş çocuk hepsi içinde Baştan böyle şeylerin mesafesi koyulsa çok iyi oluyor da sonrasında işte düzeltemiyorsun

ahh canım baştanda koyamazdım, oğlum küçükken ona bakıcam bahanesiyle gelmeye bi başladı k.valde sonra evden uzak tutamadık,eşiminde düzenli işi ve maaşı yoktu,bitek benim düzenli maaşım vardı,ee ev kira asgari ücret,bakıcı tutmak mümkün değildi, oda bundan istifade geldide geldi,şimdi hopp desem ben suçlu çıkarım,eşimde asla dedirtmez,bazen bunlar yüzünden tartışıyoruz ama olan bizim aile içi ilişkilerimize oluyo bende susuyorum

yanlız burayı bdv ye çevirdim haa,ammada dertliymişim

ay yok cips az yedim oyle bi kac tane aldim
ama peynirden cok yedim yaaaaaa

Olsun canım rahatlıyorsun bir nevi anlatabilirsin istediğin zaman

Bazı insanlar fırsattan istifade böyle yanaşabiliyorlar benim kv de de var o potansiyel ben uzak tutmaya çalışıyorum eltime çocuktan sonra çok fazla yaklaşmıştı bir çok sebep oluyor dediğin gibi sonra her şeyde yüz buluyorlar oğullarının evi oluyor
ay yok cips az yedim oyle bi kac tane aldim
ama peynirden cok yedim yaaaaaa

Ondan ne olacak canım ya kaşar peyniri de katkılı olsa da hamur işinden şekerden daha fazla zararı yoktur eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…