sabah az yersen öğlene doymazsın tabi
menü yine başarılıbulgurada hemen pirinç kadar zararlı değil yumuşatma yazısı yazmışsın
akşamki menü ve planda çok güsel,sanba şimdikten iyi eğlenceler,bende tv karşısında ayaklarımı uzatıp dinlenirim sanırım
Sağol canım benim ama bulgur öyle değil mi hele usta yağsız tuzsuz bir şey yapmış hiç zararı yokturSabah (saat 07:45)
* 1 dilim ekmek
* peynir
Ara Öğün (saat 10:00)
3 ceviz
Öğlen (saat 11:40)
* kuru fasulye
* 1 dilim ekmek
* yoğurt
akşama yine,yeşil mercimek çorbam ve kabak yemeğim var,bide bol yeşilli salata yapıcam,evdekiler isterse bide makarna yaparım ama yemem
Ben aksama ne yicegimi hic bilmiyorum yaaaSabah (saat 07:45)
* 1 dilim ekmek
* peynir
Ara Öğün (saat 10:00)
3 ceviz
Öğlen (saat 11:40)
* kuru fasulye
* 1 dilim ekmek
* yoğurt
akşama yine,yeşil mercimek çorbam ve kabak yemeğim var,bide bol yeşilli salata yapıcam,evdekiler isterse bide makarna yaparım ama yemem
Zeytinyağlı yeşil fasulye hemde sağlıklı
yoğurtla fasulye baya çoktu bugün eminim baya kalori tutmuşturSağol canım benim ama bulgur öyle değil mi hele usta yağsız tuzsuz bir şey yapmış hiç zararı yokturBende kına olmasaydı da uzatsaydım ayaklarımı dün çorbayı yaptım nevresimi değiştirdim sporumu yapıp duş almam gece 1 olmuştu dinlenemedim oturamadım
Senin menün de güzel canım afiyet olsun az kalori almışsın bugün bayağı
Ben aksama ne yicegimi hic bilmiyorum yaaa
bide yarin bi arkadasa davetliyiz aksam saat 6da gidicez
Hic kimseye diyet te oldugumu yansitmadim soylemedimde
Soyleyince uzerimde bi baski hissediyorum kendimi kontrol edemiyorum kilo vericeme aliyorum
Ni yesem aksama yaaaa
evde iki kisiyiz ben ve kizim (7 yasinda) yarina kalmamali eve olmucaz yarin aksamZeytinyağlı yeşil fasulye hemde sağlıklı
evet o dogru aslinda :) Aksama menemen yanina peynirmasum olanları seç,ne bilim az çorba,salata varsa et,köfte,balık,ye ama onun haricindeki k.hidratlı şeyleri yeme
ben böyle durumlarda,menemen,tavada yumurta falan yaparım,güzel bir akşam kahvaltısı yapabilirsin canım
klasik kahvaltılıklar yeter canımevet o dogru aslinda :) Aksama menemen yanina peynirbaska
ay bunlarin hepsini yemez iste kizimklasik kahvaltılıklar yeter canım
peynir (seviyosan az az bikaç çeşit alabilirsin)
zeytin
menemen/yumurta
varsa yeşillikler (roka/maydanoz/semiz vs....)
ceviz
fındık
yeşil biber
salatalık
yeter daha ne olsun
ee ona özel 2-3 tane yumurtalı ekmek falanda yap,tek yumurtadan yada başka sevdiği ne varsaay bunlarin hepsini yemez iste kizim
o sadece menemeni yicek gibime geliyo
peyniride yer
Halledecem cnm sagolun tavsiyeler icinee ona özel 2-3 tane yumurtalı ekmek falanda yap,tek yumurtadan yada başka sevdiği ne varsa
yoğurtla fasulye baya çoktu bugün eminim baya kalori tutmuştur
ayy zaten işleri bitiripte bi uzanıp dinlenemiyoruz,ben yoruldum hayat
yine çalışıyosun yaniEvet yoruluyorum ya mesela pazar günü anca dinlenirim spor yapacağım tabi kişisel temizliğimi maskelerimi yapacağım öyle dinlenme düşün :)
Ben hafta içi ütülerimi hallettim ama pazar günü 1 makine nevresim ve havluları halledeceğim evi de üstten çekerim bir kere bitti gitti bak yine oturamıyorumyine çalışıyosun yani
bende bugün yatarımda yarın evi süpürür silerim,banyo,wc yıkarım,bide yemek derdi var tabiaa ütüyü unuttum
ayy sorma yaa benim de 3 makine çamaşırım var,ev desen leş gibi salı günü misafirler gitti ne süpürdüm sildim wc leri yıkamadım,pazartesi gene geliyolar ne pis demesinler mecbur bi temzilemem lazımBen hafta içi ütülerimi hallettim ama pazar günü 1 makine nevresim ve havluları halledeceğim evi de üstten çekerim bir kere bitti gitti bak yine oturamıyorum
Evlenince balayına gitmeden elimi bir şeye vurmadım annem öyle derdi sonra işten başını kaldırmazsın bir süre yapma benim gibi derdi anneminde işi misafiri bitmez çünkü kız annesine çeker hesabı bende anneme çektimayy sorma yaa benim de 3 makine çamaşırım var,ev desen leş gibi salı günü misafirler gitti ne süpürdüm sildim wc leri yıkamadım,pazartesi gene geliyolar ne pis demesinler mecbur bi temzilemem lazım
seninde toton yer görmiycek benim gibi desene
onu banada dediler,yatağını bile toplama dediler,huyum kurusun unuttum gitti topladım yatağı,eee kahvalyıyıda ben hazırladım mecbur,balayına falan gidemedik bizEvlenince balayına gitmeden elimi bir şeye vurmadım annem öyle derdi sonra işten başını kaldırmazsın bir süre yapma benim gibi derdi anneminde işi misafiri bitmez çünkü kız annesine çeker hesabı bende anneme çektimKardeşimle arkadaşını pazartesi ağırlayacağım o yüzden temiz tutayım diyorum Salı günü de kayınvalidemlere gideriz bana haram haram dinlenmek Seninde misafirin bitiyor
Bizim fırın bağlanmamıştı hiç yemek falan yapmadım hatta geldikten sonra 1-2 gün daha yapmadım ama yine de işim bitmiyor yatağımı toplamışımdır sanırımonu banada dediler,yatağını bile toplama dediler,huyum kurusun unuttum gitti topladım yatağı,eee kahvalyıyıda ben hazırladım mecbur,balayına falan gidemedik biz,sanırsam şimdi işimin bitmemesi bunlar yüzünden
pazartesi k.valdemle annesi gelecek, ananenin ameliyat işi var salı günü tahliller yapılacak,ona göre ameliyat günü verecek doktor,ameliyattan sonrada bende de kalırlar toplamda 1,5 ay bendeler,geçen senede öyle olmuştu hatta sonra 15 günde bir falandı heralde kontrol içinde gelip kalıyolardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?