Iyi pazarlar canim iyi diyelim iyi olalim. Sen nasılsınGünaydın, iyi pazarlar... Nasılsınız kızlar?
Dünkü menüm;
sabah: melemen, peynir, zeytin, domates, salata, turp, maydanoz,tere
Akşam: kuzu gerdan çorbası, karnabahar-brokoli kisiri
Çayın yanında kabak çekirdeği.
Bugün sabah; 2 haşlanmış yumurta, peynir,zeytin,domates,salata,turp, Trabzon hurma,nar,ceviz, findik.
Iyi pazarlar canim iyi diyelim iyi olalim. Sen nasılsın
Kadın olmanın zorluklarıBen de kaç haftadır sisliklerle uğraşıyorum. Bugün yarın o kadar fark ediyor ki tartı. Geçen hafta 81.7 di. Bu hafta 80.2 ye kadar gordum. Bugün bi ara çıktım 82 ye yakın. Yarın kaç çıkacak bakalım. Sen de bugüne takilma, gel gitler oluyor. Yarınki eksik olsun
Bugün dediğiniz gibi yapıyorum, inşallah yarın daha güzel bir sabaha uyanırımAh ahhh bende hastaydim spora da gidemeyince veremedim. Bugun cok cok az ye bol su ic. Yarin 79lu biseyler söyle
Yok canım o yüzden değil siz fazla iyisiniz sanki maşallah subhanallah yani çok sevap aslında ama bilemiyorum ne desem... ben çalışıyorken gidemem yorgunum veya gelmesinler gece nobetim var derdim öylede giderdi kv geldiklerinde işim çok ağırdı benim yani bacaklarim ağrırdı eve gelince hatta bir bebegimi kaybettim o tempo yüzünden neyse.. uyurdum valla kv kendi hazırlardı yemeğini felan derdim anne ölüyorum ben uyucam...şimdi çalışmıyorum diye tabi doğal olarak esim herşeyi bekliyor benden dört dörtlük ama malesef yani 1 gün yaparım tüm güleryüzlülugumle 2. Gün yaparken ben hizmetcimiyim diye kriz gelir bana mutlaka huzursuzluk olur yani küçük bebekli kadinlardan veya çalışan kadınlardan çok şey beklenmemeli hatta hic biri olmasa bile bence eli ayağı tutuyorsa herkesin uzun süre evinde kalinmamali hadi kalıyorsun diyelim zorunluluk tan ötürü çok yardımcı olunmalı... eğer 2. Ye hamile kalırsam yanlışlıkla allah korusun kv aricam ilk 4 ay kalmayın bizde diyeceğim ev küçük kp ve kv be küçük bir bebek hepsinin bakımına yetişemiyorum ve psikoljim bozuluyor doğumdan değilde sonrasında gelen yatili misafirden korkuyorum yani amann çok konuştum
k.v. k.p. yönünden çok şanslısın,benimkiler 21 ekimde geldiler 25 inde gittiler,şimdi 31 ekimde gene geliyolar bu arada bi evlerine gidip tekrar eşya falan alırlar 1,5 ay bendelerİyi akşamlar kızlar, okudum yazdıklarınızı da alıntı yapamadım.
Bugün yarım gün diye evden cikmadim. Biraz dinlendim biraz ortalığı topladım. Annem geldi biraz oturduk. 40 kilo tuz almıştık, bolememistim poşetlere onu bolduk annemle. Pazara gidip balık aldim akşam için. Dün akşamdan sonra sabah pek birşey yemedim. Sucuklu yumurtadan biraz biraz peynir çay. Karataycilari genellemeyelimbegum75 . Her pazar borek pişen bir ev var çocukluğumda tuzlu hamur olunca benim ayarlar kaçıyor. nehirnil111 kırmızı kartlar hazırda bekliyormuş
Akşam hamsi ve salata vardı yemekte.
Evlenince iş yapmama olayına gelince. Biz ilk gün otelde kaldık. Ertesi gün kv evine geldik. Çünkü ev satın almıştık ama henüz teslim alamamistik. Ben de mobilyalarımın direk kendi evime gelmesini, kısa sure için kurulup tasinmamasini istediğim için 2 ay kv de kaldık. Tabi düğün ertesi eve gelince bir de 7 yildir onlarla da tanışıyor olduğum için halasının elbisesini utuledim gelir gelmez. Ev misafir doluydu. Oturmadim gelin gibi. Ha sonra iki ay hazır kahvaltiya kalktim, isten gelince de hazır yemek. Keyfim yerindeydi kv de. Cumartesi düğün oldu pazartesi adliyedeydik. Şimdi ise evde hiç iş yapmıyorum neredeyse. Akşam oldu mu karşılıklı kanapelere uzanıp battaniye tv modu. Yemek çamaşır o kadar. 15 te bir kadın geliyor o da bir aydır gelemedi.Ev işi konusunda gamsizim ben. Kimseler de gelmeyince pek dert olmuyor Zaten yapmaya kalkınca sonra hasta yatiyorum. Annem de kv de aman sen iş yapma, iyi ol da.... Diyollaa.. Yani düğün ertesi iş yapıp yapmamanın pek bir numarası yok Anneme de cekmemisim ben
Geçen yıl kv ameliyat oldu 20 gün başından ayrilmadim. Bu yaz yine oldu aman sen kalma hasta oluyorsun dediler kp kaldı. Kalmadigim halde eve cikacagi gün acilde sabahladim. Ustune 10 gün evde yattım. Eve çıkınca da yanına gidemeden iyileşti kv.
Nadiren bize getiririz 5 senede bir kere iki gece ust uste kaldılar. Kp evden pek çıkmak istemez. Bazen biz gider kalırız. Allah var şikayet edemem kv kp den ya da gelen gidenden. En rahatiniz benim herhalde. Cahillikleri yöresel farkları olsa da çok da abartılacak şeyler değil onlar da.
canım sorma,cumadan beri pert imbegum75 nasil oldun canim. Hastaydin. Neyse ki hafta sonu girdi araya kendine iyi bak dinlen
oyy kıyamam yaa,onada spor oluyo bu iş,hem bahaneyle yorulup biraz uyur bariEve yeni geldim canim. Cocuk salonda yere yatip hemen uyudu kaldirdim yerine.simdi namazi kilip aksam yemegimi hazirlicam. Cok aciktim. Jillian dene bence leslie 1 mile kesmez seni
Sanırım en iyisi sabretmek ölümlü dünya kv neysede kp de sabredemiyorum hayırlısı artık ne iyisi hamile kalmamakuzun olması sorun değil bazen anlatmak istediğini ancak uzun yazarak söyleyebiliyosun
seni çok iyi anlıyorum,çokta haklısın ama sakın olaki hamile kalırsan direk arayıpta bende kalmayın falan demeyin,uygun ortamı bekleyin böyle durumlarda hep biz kötü oluyoruz çünkü
benim kv.geldiğinde misafir gibi oturmaz,en azından yemeklerimi hazırlar,bende sofra kurup bulaşığı hallederim,çay koyardım falan,öylede olmasa zaten durmazdım ama iş bunlarla bitmiyoki canım,onlar her gittikten sonra,ev süpürülüp siliniyo,nevresimler yıkanıyo,banyo,wc yıkanıyo yani bunlar oluyo bide mesela bazen oluyo 15 gün arayla geliyolar o zamandevreler yanıyo
Sen bebişine kavuş da kiloyu problem etme canım Allahım herkese nasip etsin bu duyguyusenin normal ben de 15. haftaya gelince 4 kilo almış olmak isterim çok iyi bence :)
Tebrik ederim canım ben cumartesi izinliydim 29 Ekim'den dolayı :)kızlarr nerelerdesinizbegum75 nehirnil111 sbeden taydin @sandriyon ve hatırlamadıklarıımm
ben leslie 1 mile yaptım sımdı jıllıan denesem mı dıye düşünüyorumm
Oooo iyiymişş belki bir gün biz de isteriz oturumhahaha kismet olur belki bi gun hayat neler getirecegi belli olmaz
Alp daglari cok guzelama sogukkkk
ay yok bacim
Ben yabancilar burosunda calisiyorum
Iste oturum falan veriyoz
Öyle deme kıız Heidi şimdi TRT Çocukta çıkıyo kızımla izliyoruz Anne bizde Heidi nin yanına gidelim mi diyoaaa belki birgün banada izin verirsin bende gelirim oralara
hayali bile güzel ama bu şartlarda çok zor tabi,ama yinede Allahtan ümit kesilmez
soğuğu tahmin edebiliyorum,devasa çam ağaçları ilgimi hep çekmiştir, gerçi ülkemizdede cennet yerler var ama benimki çocukluktan kalma heves işte
oyy kıyamam oda begüm teyzesine çekmişÖyle deme kıız Heidi şimdi TRT Çocukta çıkıyo kızımla izliyoruz Anne bizde Heidi nin yanına gidelim mi diyo
Olsun buranın güzelliği de bu değişik kültürler değişik yaşamlar ben mesela o yüzden seviyorum burayıAh kismet canim keske benim elimde olsa onay vermek.. Onayi bakanlikdan aliyoruz oturum vermek icin
Buz ama gguzel bi soguk aslinda, ben temuzda gitmistim 3 derecelerdeydi ama bir selalesi var bi pinari var illa tuklugumuzu belli edecez ya hemen siselere su doldurduk
Boluya benzetebiliriz aslinda
ulkemiz cennet cennet ama iste once yonetenler sonra halk kiymetini bilmiyor
kiz diyet sayfasini neye cvirdik bi cekirdek eksik valla
Evet maalesefavrupanın bizden geri olduğu tek şey saat sanırım
Akşamları çıkıyo saatini bilmiyorum ama biz genelde hafta sonları izliyoruz anne belki heidi vardır tv aç diyooyy kıyamam oda begüm teyzesine çekmiş,heidici desene,benim yerime öp annesi
hangi gün saat kaçta yayınlanıyo ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?