♥haftalık kilo verme yarışması♥

Iyi pazarlar canim iyi diyelim iyi olalim. Sen nasılsın

Kadın olmanın zorlukları

Ah ahhh bende hastaydim spora da gidemeyince veremedim. Bugun cok cok az ye bol su ic. Yarin 79lu biseyler söyle
Bugün dediğiniz gibi yapıyorum, inşallah yarın daha güzel bir sabaha uyanırım

uzun olması sorun değil bazen anlatmak istediğini ancak uzun yazarak söyleyebiliyosun
seni çok iyi anlıyorum,çokta haklısın ama sakın olaki hamile kalırsan direk arayıpta bende kalmayın falan demeyin,uygun ortamı bekleyin böyle durumlarda hep biz kötü oluyoruz çünkü
benim kv.geldiğinde misafir gibi oturmaz,en azından yemeklerimi hazırlar,bende sofra kurup bulaşığı hallederim,çay koyardım falan,öylede olmasa zaten durmazdım ama iş bunlarla bitmiyoki canım,onlar her gittikten sonra,ev süpürülüp siliniyo,nevresimler yıkanıyo,banyo,wc yıkanıyo yani bunlar oluyo bide mesela bazen oluyo 15 gün arayla geliyolar o zamandevreler yanıyo

k.v. k.p. yönünden çok şanslısın,benimkiler 21 ekimde geldiler 25 inde gittiler,şimdi 31 ekimde gene geliyolar bu arada bi evlerine gidip tekrar eşya falan alırlar 1,5 ay bendeler

begum75 nasil oldun canim. Hastaydin. Neyse ki hafta sonu girdi araya kendine iyi bak dinlen
canım sorma,cumadan beri pert im,cuma eve nasıl ki gidişimle yattım cumartesi pazar hep yatış,bu sabah kalktım zorla geldim,bu sabahta bir baş dönmesi,halsizlik hala kendimde değilim,yatasım var

Sanırım en iyisi sabretmek ölümlü dünya kv neysede kp de sabredemiyorum hayırlısı artık ne iyisi hamile kalmamak

Öyle deme kıız Heidi şimdi TRT Çocukta çıkıyo kızımla izliyoruz Anne bizde Heidi nin yanına gidelim mi diyo

Olsun buranın güzelliği de bu değişik kültürler değişik yaşamlar ben mesela o yüzden seviyorum burayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…