♥haftalık kilo verme yarışması♥

İyi akşamlar kızlar, okudum yazdıklarınızı da alıntı yapamadım.

Bugün yarım gün diye evden cikmadim. Biraz dinlendim biraz ortalığı topladım. Annem geldi biraz oturduk. 40 kilo tuz almıştık, bolememistim poşetlere onu bolduk annemle. Pazara gidip balık aldim akşam için. Dün akşamdan sonra sabah pek birşey yemedim. Sucuklu yumurtadan biraz biraz peynir çay. Karataycilari genellemeyelim begum75 . Her pazar borek pişen bir ev var çocukluğumda tuzlu hamur olunca benim ayarlar kaçıyor. nehirnil111 kırmızı kartlar hazırda bekliyormuş

Akşam hamsi ve salata vardı yemekte.

Evlenince iş yapmama olayına gelince. Biz ilk gün otelde kaldık. Ertesi gün kv evine geldik. Çünkü ev satın almıştık ama henüz teslim alamamistik. Ben de mobilyalarımın direk kendi evime gelmesini, kısa sure için kurulup tasinmamasini istediğim için 2 ay kv de kaldık. Tabi düğün ertesi eve gelince bir de 7 yildir onlarla da tanışıyor olduğum için halasının elbisesini utuledim gelir gelmez. Ev misafir doluydu. Oturmadim gelin gibi. Ha sonra iki ay hazır kahvaltiya kalktim, isten gelince de hazır yemek. Keyfim yerindeydi kv de. Cumartesi düğün oldu pazartesi adliyedeydik. Şimdi ise evde hiç iş yapmıyorum neredeyse. Akşam oldu mu karşılıklı kanapelere uzanıp battaniye tv modu. Yemek çamaşır o kadar. 15 te bir kadın geliyor o da bir aydır gelemedi. Ev işi konusunda gamsizim ben. Kimseler de gelmeyince pek dert olmuyor Zaten yapmaya kalkınca sonra hasta yatiyorum. Annem de kv de aman sen iş yapma, iyi ol da.... Diyollaa.. Yani düğün ertesi iş yapıp yapmamanın pek bir numarası yok Anneme de cekmemisim ben

Geçen yıl kv ameliyat oldu 20 gün başından ayrilmadim. Bu yaz yine oldu aman sen kalma hasta oluyorsun dediler kp kaldı. Kalmadigim halde eve cikacagi gün acilde sabahladim. Ustune 10 gün evde yattım. Eve çıkınca da yanına gidemeden iyileşti kv.

Nadiren bize getiririz 5 senede bir kere iki gece ust uste kaldılar. Kp evden pek çıkmak istemez. Bazen biz gider kalırız. Allah var şikayet edemem kv kp den ya da gelen gidenden. En rahatiniz benim herhalde. Cahillikleri yöresel farkları olsa da çok da abartılacak şeyler değil onlar da.

Canim ya 10 ekimde 83.4 tun. Simdi 85 i geçtin. Benim gibi yapma. 70 lerde bi gorebilseydik seni

Evet arkadaşım..Bu aralar yeme düzenim bayağı değişti iştahım açıldı bir de üstüne regl dönemi yaklaşınca sonuç bayağı kötü oldu..

Ama artık dikkat etmeye çalışıyorum..Aksi takdirde 90 lara çıkmam imkansız değil...

Yok canım o yüzden değil siz fazla iyisiniz sanki maşallah subhanallah yani çok sevap aslında ama bilemiyorum ne desem... ben çalışıyorken gidemem yorgunum veya gelmesinler gece nobetim var derdim öylede giderdi kv geldiklerinde işim çok ağırdı benim yani bacaklarim ağrırdı eve gelince hatta bir bebegimi kaybettim o tempo yüzünden neyse.. uyurdum valla kv kendi hazırlardı yemeğini felan derdim anne ölüyorum ben uyucam...şimdi çalışmıyorum diye tabi doğal olarak esim herşeyi bekliyor benden dört dörtlük ama malesef yani 1 gün yaparım tüm güleryüzlülugumle 2. Gün yaparken ben hizmetcimiyim diye kriz gelir bana mutlaka huzursuzluk olur yani küçük bebekli kadinlardan veya çalışan kadınlardan çok şey beklenmemeli hatta hic biri olmasa bile bence eli ayağı tutuyorsa herkesin uzun süre evinde kalinmamali hadi kalıyorsun diyelim zorunluluk tan ötürü çok yardımcı olunmalı... eğer 2. Ye hamile kalırsam yanlışlıkla allah korusun kv aricam ilk 4 ay kalmayın bizde diyeceğim ev küçük kp ve kv be küçük bir bebek hepsinin bakımına yetişemiyorum ve psikoljim bozuluyor doğumdan değilde sonrasında gelen yatili misafirden korkuyorum yani amann çok konuştum

Günaydın, iyi pazarlar... Nasılsınız kızlar?

Dünkü menüm;
sabah: melemen, peynir, zeytin, domates, salata, turp, maydanoz,tere

Akşam: kuzu gerdan çorbası, karnabahar-brokoli kisiri

Çayın yanında kabak çekirdeği.

Bugün sabah; 2 haşlanmış yumurta, peynir,zeytin,domates,salata,turp, Trabzon hurma,nar,ceviz, findik.

Merhaba

Bu hafta çok az kilo verdim, hatta üstüne aldım. Regl + duraksama dönemine girdim herhalde, ekstra çok fazla şey yemedim çünkü. Regl bittiğinde 79.8 çıkmıştım, ama ondan sonra ne olduysa garip rakamlar görmeye başladım tartıda.
Güncel kilo şu an: 80.0 efenim sbeden

Ben de kaç haftadır sisliklerle uğraşıyorum. Bugün yarın o kadar fark ediyor ki tartı. Geçen hafta 81.7 di. Bu hafta 80.2 ye kadar gordum. Bugün bi ara çıktım 82 ye yakın. Yarın kaç çıkacak bakalım. Sen de bugüne takilma, gel gitler oluyor. Yarınki eksik olsun

Ah ahhh bende hastaydim spora da gidemeyince veremedim. Bugun cok cok az ye bol su ic. Yarin 79lu biseyler söyle

Benim gelgitlerimde senin ki gibi oynak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…