Canim ya 10 ekimde 83.4 tun. Simdi 85 i geçtin. Benim gibi yapma. 70 lerde bi gorebilseydik seni
Dun yagmur yağıyordu asit yagmuru filan dendi korktum gelemedim spora. Bugün onca gün sonra ilk günüm. Yürüyüş bandindan yazıyorum suan
15 dakika kaldi hamlamisim bacaklarim yaniyo.
Bugün basladim cok sukur.sayfaları okuyamıyorum pek spora devam mı canım nasıl gıdıyo ?
arttır hızını artır ohmis erisin yağlarr
en son perşembe sabah gıttım kapalı salon bikaç gündür. pazartesi devammBug
Bugün basladim cok sukur.
Senin nasil gidiyor spor
hızın kaç su anKiz mahvoldum yaa oy oy oyy daha 7 dk kaldi bantta bitmesine
Sık dişini en azindan sisligin olmasin o güne . Vicdan yap yeme onca emeğin çöpe gideren son perşembe sabah gıttım kapalı salon bikaç gündür. pazartesi devammama ben regl oldum iştah tavan yaptı yıyorum 1 hafta sonra evlilik yıl dönümümz ve ben zayıflayamadım
Eve yeni geldim canim. Cocuk salonda yere yatip hemen uyudu kaldirdim yerine.simdi namazi kilip aksam yemegimi hazirlicam. Cok aciktim. Jillian dene bence leslie 1 mile kesmez senikızlarr nerelerdesinizbegum75 nehirnil111 sbeden taydin sandriyon ve hatırlamadıklarıımm
ben leslie 1 mile yaptım sımdı jıllıan denesem mı dıye düşünüyorumm
Hizim 5.2 idi sonra 4.9 yaptim. Ama makinadan makinaya degisiyor. Iki makinada 6.5 le rahat yürüyorum. Yani sıkıntı var bellihızın kaç su an
ayyyyyyyy kucuk kucuk kesmislerdi konusmaya dalmisim yedikce yedim yedikce yedim
Belki 300gr yedim herlade
bilmiyorummmmmmm
onu banada dediler,yatağını bile toplama dediler,huyum kurusun unuttum gitti topladım yatağı,eee kahvalyıyıda ben hazırladım mecbur,balayına falan gidemedik biz,sanırsam şimdi işimin bitmemesi bunlar yüzünden
pazartesi k.valdemle annesi gelecek, ananenin ameliyat işi var salı günü tahliller yapılacak,ona göre ameliyat günü verecek doktor,ameliyattan sonrada bende de kalırlar toplamda 1,5 ay bendeler,geçen senede öyle olmuştu hatta sonra 15 günde bir falandı heralde kontrol içinde gelip kalıyolardı
Merhaba
Bu hafta çok az kilo verdim, hatta üstüne aldım. Regl + duraksama dönemine girdim herhalde, ekstra çok fazla şey yemedim çünkü. Regl bittiğinde 79.8 çıkmıştım, ama ondan sonra ne olduysa garip rakamlar görmeye başladım tartıda.
Güncel kilo şu an: 80.0 efenimsbeden
Ah ahhh bende hastaydim spora da gidemeyince veremedim. Bugun cok cok az ye bol su ic. Yarin 79lu biseyler söyleMerhaba
Bu hafta çok az kilo verdim, hatta üstüne aldım. Regl + duraksama dönemine girdim herhalde, ekstra çok fazla şey yemedim çünkü. Regl bittiğinde 79.8 çıkmıştım, ama ondan sonra ne olduysa garip rakamlar görmeye başladım tartıda.
Güncel kilo şu an: 80.0 efenimsbeden
Benim gelgitlerimde senin ki gibi oynakBen de kaç haftadır sisliklerle uğraşıyorum. Bugün yarın o kadar fark ediyor ki tartı. Geçen hafta 81.7 di. Bu hafta 80.2 ye kadar gordum. Bugün bi ara çıktım 82 ye yakın. Yarın kaç çıkacak bakalım. Sen de bugüne takilma, gel gitler oluyor. Yarınki eksik olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?