♥haftalık kilo verme yarışması♥

Demek sizin de nöbetiniz oluyor diyecektim ki jeton düştü
O da sizin sevabınız olur ihtiyacı olan insanlara yardımcı olmaktan daha güzel ne var ki dualarını alırsınız
Bugün de senin serbest günün olmuş olmaz birşey

Bu ara herkes aynı ne giyeceğimizi şaşırıyoruz ince giysen üşüyosun kalın giysen terliyosun üzerine bir de üşüttün mü grip soğuk algınlığı kapıda

Senin de şu misafirlerden çektiğini kimse çekmemiştir

Evet kuzum yine ayaklarımı uzatamadan geldi pazartesi :) Sen nasılsın neler yaptın benim internetim çok sıkıntılı yine ya :/

ben cuma bi yattım bu sabah kalktım,çok hastaydım halada kendimde değilim,sabah baş dönmem vardı çok şükür geçti,ama kulaklarda biri bişeyler çınlatıyo onu kovamadım ıhlamur içiyorum şimdiama hasta olduktan sonra hiçbişey kar etmiyo,yatıp dinlenecen başka bişey değil
olsun ne güzel eğlendin işte,her zaman olmuyo böyle şeyler
senin internetede tam çözümü bir türlü bulamadılar

Geçmiş olsun tekrar canım iyi yapmışsın vücudunda az toparlanmıştır zaten misafirlerden yorgundun Daha iyi olmana sevindim :)

Evet güzel oldu cumartesi de gezdim bayağı yoğun günlerdi dün de temizliğimi yaptım hem kendimin hem evin hafta içine pek bir şeyim kalmadı yıkanmış çamaşırlarımı katlayacağım o kadar :)

Bulamadılar neyse ki bir daha ki hafta taşınacağız kurtuluyorum :)

Şimdiden geçmiş olsun biz çok alışmışız rahata misafir gelince ya da biz de gidince rahat edemiyoruz kızımlaannemlerde bile maksimum 10 gün kalıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…