- 31 Temmuz 2012
- 7.051
- 11.685
- 248
Maaşallah maaşallah ayyy ben de istiyoruuuum şaka tabii benim 1 tane var zateeenbebekler
Çocukla çıkmak zor ben 5 dakikada giyiniyosam onun ki 15 dakika üşür mü terler mi hava nnasıl derken vakit geçiyoben seni dönmek üzeredir diyodum akşam oldu haydi çabuk çabuk
Güzelltoplam 870 kaloriyle gunu kapatmak nasil? az degilmi?
Demek sizin de nöbetiniz oluyor diyecektim ki jeton düştüSelam kizlar
Hiç ugrayamadim bugün. Nobetim vardi, akşama kadar kırk çeşit insan dinledim. Eskiden sakin olurdu nette takılırdım aralarda. Bu sefer nefes alamadım diyebilirim. Ne kadar çok başvuran var artık adlı yardıma. Ama bir yönden de sevindirici. Artık kadınlar boyun egmiyor , parası yoksa da geliyor avukat istiyor, davasını açıyor.
Acaba bugün hiç ugramasa mıydım, hiç yaşanmamış mi saysaydim bu günü
Sabah 8 gibi iki poğaça.
Öğlen arası sade Turk kahvesi ve çay
Aksamustu çiğ çerez
Akşam biraz makarna, bir de gün tabağı
İsim var güne gidemedim diye sevinmiştim. Ama eve gelince komşum tabagimi yolladı. Ben de nasılsa gündüz yiycektin bunları dedim ve supurdum
Ama biraz da gaza gelmedim değil. Pazartesi 81.7 bugün akşam 80.2 hatta tartı bir 79.8 E gitti geri geldi. Dedim şimdi ben haftada iki kilo verirsem @sbeden krize girereccuk yiyem didim.
Çay iciyorum simdi
Hadi kızlar bugün bütün kırmızı kartlar bana..
sbeden begum75 nehirnil111
Bu ara herkes aynı ne giyeceğimizi şaşırıyoruz ince giysen üşüyosun kalın giysen terliyosun üzerine bir de üşüttün mü grip soğuk algınlığı kapıdakızlar günaydın,dünkü tam liste menüm
Sabah (saat 07:45)
* 2 dilim ekmek
* peynir
* 3 zeytin
* 2 ceviz
* 1 kuru incir
* roka
Öğlen (saat 12:00 )
* mercimek çorbası
* yoğurt
* 2 kuru incir
* 2 kuru kayısı
Ara Öğün (saat 15:00)
* 1 dilim ekmek arası peynir
Akşam (saat 18:30)
* yeşil mercimek çorbası
* kabak yemeği
* salata
* ayran
Son Öğün (saat 21:00)
* 1 avuç kadar üzüm
kızlar bugün çok hastayım,boğazlarım tırmalıyor,etlerim heryerim dökülüyor,bide üstüne özel günüm geldi gelecek onun sancıları,resmen sinerjik etki yapıyorlar,birazdan kendime adaçayı yapıcam,yarın ne güzel tatil diyodum sanırım yata yata tatili geçiricem
oğlumda hasta ateşi 38 e çıktı,bide ona üzüldüm ilaç falan verdim ama canı falan gitti böyle masum minnak bişey oldu için acıdı
Bizim boylarda fazla kalori yaramıyoDoyurucu ama doydum yani çorbayla ve açlık hissetmedim bazen vücudu şaşırtmak gerekiyor kilo oynaması içinde canım ben diyetteyken de bu oranda kalori alırdım en fazla 900 olmuştur yani
Maşallah Allah bağışlasınevde iki kisiyiz ben ve kizim (7 yasinda) yarina kalmamali eve olmucaz yarin aksam
yaparsam bitmez yani
Benim kızımda aynı heideye benziyor biliyormusunuz sanki heidenin vücut bulmuş halioyy kıyamam oda begüm teyzesine çekmiş,heidici desene,benim yerime öp annesi
hangi gün saat kaçta yayınlanıyo ?
hadi yaa ne güzel,sen ona o çizgi filmi izletmelisin :)Benim kızımda aynı heideye benziyor biliyormusunuz sanki heidenin vücut bulmuş hali
Aynen canım ben 1000 kaloriyi standart alıyorum o zaman veremiyorum ki :)Bizim boylarda fazla kalori yaramıyo
nasıl gidiyo nil? hafta sonu döktürdün bol bol ohhhAynen canım ben 1000 kaloriyi standart alıyorum o zaman veremiyorum ki :)
Aynen canım ben 1000 kaloriyi standart alıyorum o zaman veremiyorum ki :)Bizim boylarda fazla kalori yaramıyo
Senin de şu misafirlerden çektiğini kimse çekmemiştirayy sorma yaa benim de 3 makine çamaşırım var,ev desen leş gibi salı günü misafirler gitti ne süpürdüm sildim wc leri yıkamadım,pazartesi gene geliyolar ne pis demesinler mecbur bi temzilemem lazım
seninde toton yer görmiycek benim gibi desene
nasıl gidiyo nil? hafta sonu döktürdün bol bol ohhh
bide onlara sormak lazım,misafirpervermi diye,emin ol değil derler,naparsan yap yaranamazsın,nede olsa adım 'gelin'Senin de şu misafirlerden çektiğini kimse çekmemiştir
Evet kuzum yine ayaklarımı uzatamadan geldi pazartesi :) Sen nasılsın neler yaptın benim internetim çok sıkıntılı yine ya :/
ben cuma bi yattım bu sabah kalktım,çok hastaydım halada kendimde değilim,sabah baş dönmem vardı çok şükür geçti,ama kulaklarda biri bişeyler çınlatıyo onu kovamadımıhlamur içiyorum şimdi ama hasta olduktan sonra hiçbişey kar etmiyo,yatıp dinlenecen başka bişey değil
olsun ne güzel eğlendin işte,her zaman olmuyo böyle şeyler
senin internetede tam çözümü bir türlü bulamadılar
Şimdiden geçmiş olsun biz çok alışmışız rahata misafir gelince ya da biz de gidince rahat edemiyoruz kızımlaannemlerde bile maksimum 10 gün kalıyoruzonu banada dediler,yatağını bile toplama dediler,huyum kurusun unuttum gitti topladım yatağı,eee kahvalyıyıda ben hazırladım mecbur,balayına falan gidemedik biz,sanırsam şimdi işimin bitmemesi bunlar yüzünden
pazartesi k.valdemle annesi gelecek, ananenin ameliyat işi var salı günü tahliller yapılacak,ona göre ameliyat günü verecek doktor,ameliyattan sonrada bende de kalırlar toplamda 1,5 ay bendeler,geçen senede öyle olmuştu hatta sonra 15 günde bir falandı heralde kontrol içinde gelip kalıyolardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?