♥haftalık kilo verme yarışması♥

Şimdiden geçmiş olsun biz çok alışmışız rahata misafir gelince ya da biz de gidince rahat edemiyoruz kızımlaannemlerde bile maksimum 10 gün kalıyoruz
sağol canım,geçerde bidaha olmaz inşallah
ya hasretlik çekersinde özlem gidermek için gelirsin-gidersin kalırsın ama bunlarınki hasret giderme değil evden komşuya çıkar gibi sıkıldım azcıkta gideyim şurda kalayım modundalar

Allah sabır versin canım ben de bazı konularda ses çıkaramıyoruz dediğin gibi huzur bozulacağına varsın biz bozulalım

Beni de say yanında eşim babasıyla görüşmez arada bir annesini arar iyimisiniz diye geçen annesi aradı beni al torunumu özledim diye akşam üstü geldi sabah birlikte çıktık evden o da rahat edemiyo bizim gibi belli ki

Ben kızım doğduktan sonra annemlere gitmiştim 2 ay kaldık ben de kızım da rahat ettik şimdi de aynısını düşünüyorum ikisiyle birden baş edemez mişim gibi geliyor inşallah eşim hayır demez

bide onlara sormak lazım,misafirpervermi diye,emin ol değil derler,naparsan yap yaranamazsın,nede olsa adım 'gelin'artık evden biri gibi oldular,zaten ne zaman nerde oldukları da belli değil
Sen evdeyken neyse de bir de evde yokken kalmışlar maaşallah senin için dua edicem başka bir şey elimden gelmez

Sen evdeyken neyse de bir de evde yokken kalmışlar maaşallah senin için dua edicem başka bir şey elimden gelmez
sağol canım,senin duan kabul olur,bende sana dua edicem (benimki ne kadar kabul olur ama bilmem)
öyle öyle ben yokkende gelir kalırlar,hatta gelin yerleşin desem inan asla hayır demezler

Hafta sonu 2 ye kadar uyudu uyandı bi çıktı çıkış o çıkış gece 12-1 oluyo gelmesi ben nasıl baş edicem ikisiyle yardımcı olacağını da zannetmiyorum
ya bazen benimkide öyle napıcaz biz bunları,laf söyleyincede dır dır cı oluyoruz
ama evde biblo gibi süs gibiler hiç bir şeye el sürmezler,biz anneleri gibi ev hanımı değiliz çalışan insanlarız

Ben kızım doğduktan sonra annemlere gitmiştim 2 ay kaldık ben de kızım da rahat ettik şimdi de aynısını düşünüyorum ikisiyle birden baş edemez mişim gibi geliyor inşallah eşim hayır demez
Ay çok iyi fikir valla ben öyle yapmadım eşimi özlerim diye herkes kendi evine dedim ama kayinvalide biraz geç anladı

Sabah; 07:50 - 1 kaseden biraz az lahana çorbası - 50 kalori
Ara; 09:00 - 1 kupa karışık demleme bitki çayı
Öğle; 12:20 - Yarım kase yoğurt çorbası + yarım porsiyon bezelye yemeği + 50 gr yoğurt + 1 ad.iri çiğ köfte - 316 kalori (çiğ köfteyi de acısından dolayı yedim belki lavaboya çıkartır diye)

Akşama annemler gelecek lazanya yapacağım kendimi tutacağım yarım dilim yiyeceğim lahana çorbasıyla sadece :)

afiyet olsun canım
bugün bizdede bezelye vardı,hiç ağzımın tadı yok bi acı geldiki sorma yiyemedim,sizin öğlen yemeği bugün zayıf olmuş,hayret salata yokmuydu :)
tartıldın mı bugün nasıl gidiyo lahana çorbası?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…