sağol canım,geçerde bidaha olmaz inşallahŞimdiden geçmiş olsun biz çok alışmışız rahata misafir gelince ya da biz de gidince rahat edemiyoruz kızımlaannemlerde bile maksimum 10 gün kalıyoruz
Herşey başımıza bu masa başında oturmaktan geliyo zatenn az yesek de büyüyo göbüşler totolarAy kuzum otururuk calisiyorum ben ya masa basi
aksam bise yemicem soz soz sozzz
Allah sabır versin canım ben de bazı konularda ses çıkaramıyoruz dediğin gibi huzur bozulacağına varsın biz bozulalımahh canım baştanda koyamazdım, oğlum küçükken ona bakıcam bahanesiyle gelmeye bi başladı k.valde sonra evden uzak tutamadık,eşiminde düzenli işi ve maaşı yoktu,bitek benim düzenli maaşım vardı,ee ev kira asgari ücret,bakıcı tutmak mümkün değildi, oda bundan istifade geldide geldi,şimdi hopp desem ben suçlu çıkarım,eşimde asla dedirtmez,bazen bunlar yüzünden tartışıyoruz ama olan bizim aile içi ilişkilerimize oluyo bende susuyorum
yanlız burayı bdv ye çevirdim haa,ammada dertliymişim
Beni de say yanında eşim babasıyla görüşmez arada bir annesini arar iyimisiniz diye geçen annesi aradı beni al torunumu özledim diye akşam üstü geldi sabah birlikte çıktık evden o da rahat edemiyo bizim gibi belli kiİyi akşamlar kızlar, okudum yazdıklarınızı da alıntı yapamadım.
Bugün yarım gün diye evden cikmadim. Biraz dinlendim biraz ortalığı topladım. Annem geldi biraz oturduk. 40 kilo tuz almıştık, bolememistim poşetlere onu bolduk annemle. Pazara gidip balık aldim akşam için. Dün akşamdan sonra sabah pek birşey yemedim. Sucuklu yumurtadan biraz biraz peynir çay. Karataycilari genellemeyelimbegum75 . Her pazar borek pişen bir ev var çocukluğumda tuzlu hamur olunca benim ayarlar kaçıyor. nehirnil111 kırmızı kartlar hazırda bekliyormuş
Akşam hamsi ve salata vardı yemekte.
Evlenince iş yapmama olayına gelince. Biz ilk gün otelde kaldık. Ertesi gün kv evine geldik. Çünkü ev satın almıştık ama henüz teslim alamamistik. Ben de mobilyalarımın direk kendi evime gelmesini, kısa sure için kurulup tasinmamasini istediğim için 2 ay kv de kaldık. Tabi düğün ertesi eve gelince bir de 7 yildir onlarla da tanışıyor olduğum için halasının elbisesini utuledim gelir gelmez. Ev misafir doluydu. Oturmadim gelin gibi. Ha sonra iki ay hazır kahvaltiya kalktim, isten gelince de hazır yemek. Keyfim yerindeydi kv de. Cumartesi düğün oldu pazartesi adliyedeydik. Şimdi ise evde hiç iş yapmıyorum neredeyse. Akşam oldu mu karşılıklı kanapelere uzanıp battaniye tv modu. Yemek çamaşır o kadar. 15 te bir kadın geliyor o da bir aydır gelemedi.Ev işi konusunda gamsizim ben. Kimseler de gelmeyince pek dert olmuyor Zaten yapmaya kalkınca sonra hasta yatiyorum. Annem de kv de aman sen iş yapma, iyi ol da.... Diyollaa.. Yani düğün ertesi iş yapıp yapmamanın pek bir numarası yok Anneme de cekmemisim ben
Geçen yıl kv ameliyat oldu 20 gün başından ayrilmadim. Bu yaz yine oldu aman sen kalma hasta oluyorsun dediler kp kaldı. Kalmadigim halde eve cikacagi gün acilde sabahladim. Ustune 10 gün evde yattım. Eve çıkınca da yanına gidemeden iyileşti kv.
Nadiren bize getiririz 5 senede bir kere iki gece ust uste kaldılar. Kp evden pek çıkmak istemez. Bazen biz gider kalırız. Allah var şikayet edemem kv kp den ya da gelen gidenden. En rahatiniz benim herhalde. Cahillikleri yöresel farkları olsa da çok da abartılacak şeyler değil onlar da.
Ben kızım doğduktan sonra annemlere gitmiştim 2 ay kaldık ben de kızım da rahat ettik şimdi de aynısını düşünüyorum ikisiyle birden baş edemez mişim gibi geliyor inşallah eşim hayır demezYok canım o yüzden değil siz fazla iyisiniz sanki maşallah subhanallah yani çok sevap aslında ama bilemiyorum ne desem... ben çalışıyorken gidemem yorgunum veya gelmesinler gece nobetim var derdim öylede giderdi kv geldiklerinde işim çok ağırdı benim yani bacaklarim ağrırdı eve gelince hatta bir bebegimi kaybettim o tempo yüzünden neyse.. uyurdum valla kv kendi hazırlardı yemeğini felan derdim anne ölüyorum ben uyucam...şimdi çalışmıyorum diye tabi doğal olarak esim herşeyi bekliyor benden dört dörtlük ama malesef yani 1 gün yaparım tüm güleryüzlülugumle 2. Gün yaparken ben hizmetcimiyim diye kriz gelir bana mutlaka huzursuzluk olur yani küçük bebekli kadinlardan veya çalışan kadınlardan çok şey beklenmemeli hatta hic biri olmasa bile bence eli ayağı tutuyorsa herkesin uzun süre evinde kalinmamali hadi kalıyorsun diyelim zorunluluk tan ötürü çok yardımcı olunmalı... eğer 2. Ye hamile kalırsam yanlışlıkla allah korusun kv aricam ilk 4 ay kalmayın bizde diyeceğim ev küçük kp ve kv be küçük bir bebek hepsinin bakımına yetişemiyorum ve psikoljim bozuluyor doğumdan değilde sonrasında gelen yatili misafirden korkuyorum yani amann çok konuştum
ayy ne güzel k.v.maşallahBeni de say yanında eşim babasıyla görüşmez arada bir annesini arar iyimisiniz diye geçen annesi aradı beni al torunumu özledim diye akşam üstü geldi sabah birlikte çıktık evden o da rahat edemiyo bizim gibi belli ki
Boyun kaç bu arada
Ben de benzetiyorum saçları da kısa diyorum heidi aynı sana benziyo diye hoşuna gidiyoBenim kızımda aynı heideye benziyor biliyormusunuz sanki heidenin vücut bulmuş hali
bazen çok kızıyorum eşineBen kızım doğduktan sonra annemlere gitmiştim 2 ay kaldık ben de kızım da rahat ettik şimdi de aynısını düşünüyorum ikisiyle birden baş edemez mişim gibi geliyor inşallah eşim hayır demez
Sen evdeyken neyse de bir de evde yokken kalmışlar maaşallah senin için dua edicem başka bir şey elimden gelmezbide onlara sormak lazım,misafirpervermi diye,emin ol değil derler,naparsan yap yaranamazsın,nede olsa adım 'gelin'artık evden biri gibi oldular,zaten ne zaman nerde oldukları da belli değil
Hafta sonu 2 ye kadar uyudu uyandı bi çıktı çıkış o çıkış gece 12-1 oluyo gelmesi ben nasıl baş edicem ikisiyle yardımcı olacağını da zannetmiyorumbazen çok kızıyorum eşine
sağol canım,senin duan kabul olur,bende sana dua edicem (benimki ne kadar kabul olur ama bilmemSen evdeyken neyse de bir de evde yokken kalmışlar maaşallah senin için dua edicem başka bir şey elimden gelmez
ya bazen benimkide öyle napıcaz biz bunları,laf söyleyincede dır dır cı oluyoruzHafta sonu 2 ye kadar uyudu uyandı bi çıktı çıkış o çıkış gece 12-1 oluyo gelmesi ben nasıl baş edicem ikisiyle yardımcı olacağını da zannetmiyorum
Ay çok iyi fikir valla ben öyle yapmadım eşimi özlerim diye herkes kendi evine dedim ama kayinvalide biraz geç anladıBen kızım doğduktan sonra annemlere gitmiştim 2 ay kaldık ben de kızım da rahat ettik şimdi de aynısını düşünüyorum ikisiyle birden baş edemez mişim gibi geliyor inşallah eşim hayır demez
158 CANIMBoyun kaç bu arada
Sabah; 07:50 - 1 kaseden biraz az lahana çorbası - 50 kalori
Ara; 09:00 - 1 kupa karışık demleme bitki çayı
Öğle; 12:20 - Yarım kase yoğurt çorbası + yarım porsiyon bezelye yemeği + 50 gr yoğurt + 1 ad.iri çiğ köfte - 316 kalori (çiğ köfteyi de acısından dolayı yedim belki lavaboya çıkartır diye)
Akşama annemler gelecek lazanya yapacağım kendimi tutacağım yarım dilim yiyeceğim lahana çorbasıyla sadece :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?