♥haftalık kilo verme yarışması♥

Sağol canım benim salata marul vardı sadece ona da yağ falan eklemediğimden kaloriden saymadım 2-3 çatal aldım sadece lahana çorbası iyi gidiyor çok sık yiyemedim hafta sonu akşamları tükettim sadece bakalım bugün sabah içtim akşamları devam edeceğim sabahları da aynı şekilde bir daha ki pazartesi yeniden yapacağım çorbayı perşembeden itibaren içemeyeceğim evde olmayacağım çünkübir de tartıda eksilse de çok az eksiliyor nedense lavaboya çıkamıyorum pek bir de karnım çok şiş soğuk almış gibiyim sabah çok sancı çektim ama regl olmadım

Eki Görüntüle 1905426
sbeden cim bugünkü kilom
bu kayıpta hafta sonu hastalığımın etkisi büyük,çünkü hiç spor yapamadım
Harikasın canım olsun spor eklersin sen bu hafta içi listene bende yarın akşam yapmayı planlıyorum sonra bir kaç gün spor yok eve döndüğümde nasipse sıkı bir şekilde başlarım artık :)

üşütmüşsün demekki canım,işyerinde sıcak tut kendini,bu havalar bizi mafediyo yaa,bende bu sabah üşüdüm dedim bundan sonra pantolonun içine külotlu çorap giyme vakti gelmiş.
perşembden sonra nerdesin? kuzenin mi düğünü bişeyi vardı demi

Evet üşüttüm herhalde bu karın göbek olamaz bu kadar dışarı çıkık hamile karnı gibi Regl olsam da rahatlasam aslında zamanları sayılır Evet kuzum kuzenimin nişanı var nasipse

Evet üşüttüm herhalde bu karın göbek olamaz bu kadar dışarı çıkık hamile karnı gibi Regl olsam da rahatlasam aslında zamanları sayılır Evet kuzum kuzenimin nişanı var nasipse

hepsi üst üste gelince bomba gibi oluyo
yeşil çay varsa iç,belki rahatlatır
hafta sonu yine eğlence var desene kop nil kop

hepsi üst üste gelince bomba gibi oluyo
yeşil çay varsa iç,belki rahatlatır
hafta sonu yine eğlence var desene kop nil kop

Yeşil çayım var evet kuzum şimdi sade nescafe içiyorum başım ağrıyor gibi saat 4 gibi de yeşil çay içeceğim akşam yemekten sonra karışık bitki çayımı yine içeyim bakalım bir gelişme olacak mı Aynen canım kopacağım oynamalara dayanamam

Sabah
-2 bardak limonlu su
-30 gr muesli
-1 dilim kepek ekmegi ve 15gr peynir

Ara ogun
-125gr yogurt + 1 sigara boregi

begum75 Begüş hafta sonu resimlerimi görmüş olmalısın sence nedir durumum aslında gülme şeklimden dolayı suratım iri çıkıyor kız
acıcık yanaklar tontişlemiş gibi ama sana bişey diyim mi senin yapın böyle bence yani elmacık kemiklerin var o yüzden sen güldükçe o kısım hep tontik çıkması normal
elbisen ve montun lacivertti sanırım o yüzden pek bişey belli olmuyodu yani abartı bişeyde görünmüyor,aldıysanda orantılı almışsın

Evet yüz hatlarım böyle zayıflasam da öyle sadece kilo alınca daha fazla belli oluyor ne yapayım eşimde bence böyle iyisin 1-2 kilo belki diyor Pantalonum kottu kuzu montum lacivert aşırı belli olan bir şey yok çok çok dikkat ettiğinde o çöküntüm gitti hafifine dolgunlaştım

o zaman 50 51 arası sana ideal 1-2 kiloyuda verirsen bu iş tamamdır
kafana takıpta moralini bozma halledersin sen
benimde yanaklar şişti içten anlıyoyorum ben onları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…