- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Aynen kendin kararını veriyorsun canım bende mesela illa 49-50 olacağım dedim sonra kendimi sevmedim çok kurudum gibi hissettim yüzümde çöküyoranlaştık 51-52 arası ol
ben kaç olsamki57 demiştim ama daha 57 de nasıl görünceğimi bilemiyorum,en iyisi o zaman gelince karar vereyim
benimde normalde 50 ye kadar çekerim var ama o kadar olacağıma ihtimal veremiyorum,hem bu yaştan sonra o kadar kuru olmak gerekmez demiAynen kendin kararını veriyorsun canım bende mesela illa 49-50 olacağım dedim sonra kendimi sevmedim çok kurudum gibi hissettim yüzümde çöküyor
Bilirim yaparsın ama ıhh gerek yokbenimde normalde 50 ye kadar çekerim var ama o kadar olacağıma ihtimal veremiyorum,hem bu yaştan sonra o kadar kuru olmak gerekmez demiyoksa yaparım biliyosun
Maaşallah maaşallah ayyy ben de istiyoruuuum şaka tabii benim 1 tane var zateeen
Sen hedefini değiştirme zaten ben sende aşırı bir kilo göremiyorum ben senin kilona gelsem mesela yüzüm aşırı tontiş duruyor biliyorsunbencede
Amin canım hepimiz bebişlerimizi sağlıkla kucaklayalım inşallah.Sen bebişine kavuş da kiloyu problem etme canım Allahım herkese nasip etsin bu duyguyu
sagol canım,yüzden pek belli olmuyoda basenlerimden şikayetim var işteSen hedefini değiştirme zaten ben sende aşırı bir kilo göremiyorum ben senin kilona gelsem mesela yüzüm aşırı tontiş duruyor biliyorsun
Ben bildiğin şişko oluyorum boyum olmadığı için sanırım bir de surat şeklimden direk yanaklar balon oluyorsagol canım,yüzden pek belli olmuyoda basenlerimden şikayetim var işteneyse onuda halletcez aman sen benim kadar olma o zaman yanaklar baya bi şişiyo
bende öyleyim canım 79 lu kilolarda bile nasıl göründüğümün farkında değildim şimdi fotoğraflara baktıkça bakamıyorum bile kendime ben neymişim öyle diye,kilo hiç kimseye yakışmıyorBen bildiğin şişko oluyorum boyum olmadığı için sanırım bir de surat şeklimden direk yanaklar balon oluyor
Aynen öyle canım gerçekten yaşadığında farketmiyorsun dönüp baktığında inanılmaz geliyorbende öyleyim canım 79 lu kilolarda bile nasıl göründüğümün farkında değildim şimdi fotoğraflara baktıkça bakamıyorum bile kendime ben neymişim öyle diye,kilo hiç kimseye yakışmıyor
malesef öyle canım neyseki farkettikte önlemimizi aldıkAynen öyle canım gerçekten yaşadığında farketmiyorsun dönüp baktığında inanılmaz geliyor
Ben esas o tarz insanlarda sıkıntı görüyorum kişi nasıl memnun olur 90 kilodan bence bir korunma mekanizmasımalesef öyle canım neyseki farkettikte önlemimizi aldık
benim bi tanıdığım var evlenmeden önce 50 kilo gelmezdi çöp gibiydi,1 çocuk doğurdu şimdi doğuma gittiğinden bile daha kilolu çok rahat 85-90 vardır ve benden biraz kısa boylu,bide halinden memnun bi görsen
Sabah
-2 bardak limonlu su
-30 gr muesli
-1 dilim kepek ekmegi ve 15gr peynir
Ara ogun
-125gr yogurt + 1 sigara boregi
Ogle
-1 kase bal kabagi corbasi
-1 tabak bezelye yemegi
Tesekkur ederim cnmBen esas o tarz insanlarda sıkıntı görüyorum kişi nasıl memnun olur 90 kilodan bence bir korunma mekanizması
Güzel menü canım afiyet olsun
Bende eve gitmek istiyorumTesekkur ederim cnm
COk basim agriyo yaaa biraksan uyucam yaaaa biran once eve girmek istiyorum
Daha bana 1bucuk saat varBende eve gitmek istiyorum
Bana da 1 saatDaha bana 1bucuk saat var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?