♥haftalık kilo verme yarışması♥

Aynen kendin kararını veriyorsun canım bende mesela illa 49-50 olacağım dedim sonra kendimi sevmedim çok kurudum gibi hissettim yüzümde çöküyor
benimde normalde 50 ye kadar çekerim var ama o kadar olacağıma ihtimal veremiyorum,hem bu yaştan sonra o kadar kuru olmak gerekmez demi yoksa yaparım biliyosun

Sen hedefini değiştirme zaten ben sende aşırı bir kilo göremiyorum ben senin kilona gelsem mesela yüzüm aşırı tontiş duruyor biliyorsun
sagol canım,yüzden pek belli olmuyoda basenlerimden şikayetim var işteneyse onuda halletcez aman sen benim kadar olma o zaman yanaklar baya bi şişiyo

Ben bildiğin şişko oluyorum boyum olmadığı için sanırım bir de surat şeklimden direk yanaklar balon oluyor
bende öyleyim canım 79 lu kilolarda bile nasıl göründüğümün farkında değildim şimdi fotoğraflara baktıkça bakamıyorum bile kendime ben neymişim öyle diye,kilo hiç kimseye yakışmıyor

bende öyleyim canım 79 lu kilolarda bile nasıl göründüğümün farkında değildim şimdi fotoğraflara baktıkça bakamıyorum bile kendime ben neymişim öyle diye,kilo hiç kimseye yakışmıyor
Aynen öyle canım gerçekten yaşadığında farketmiyorsun dönüp baktığında inanılmaz geliyor

Aynen öyle canım gerçekten yaşadığında farketmiyorsun dönüp baktığında inanılmaz geliyor
malesef öyle canım neyseki farkettikte önlemimizi aldık
benim bi tanıdığım var evlenmeden önce 50 kilo gelmezdi çöp gibiydi,1 çocuk doğurdu şimdi doğuma gittiğinden bile daha kilolu çok rahat 85-90 vardır ve benden biraz kısa boylu,bide halinden memnun bi görsen

Sabah
-2 bardak limonlu su
-30 gr muesli
-1 dilim kepek ekmegi ve 15gr peynir

Ara ogun
-125gr yogurt + 1 sigara boregi

Ogle
-1 kase bal kabagi corbasi
-1 tabak bezelye yemegi

Ben esas o tarz insanlarda sıkıntı görüyorum kişi nasıl memnun olur 90 kilodan bence bir korunma mekanizması
Sabah
-2 bardak limonlu su
-30 gr muesli

Ara ogun

Ogle
-1 tabak bezelye yemegi

Güzel menü canım afiyet olsun

Sabah
-2 bardak limonlu su
-30 gr muesli

Ara ogun

Ogle
-1 tabak bezelye yemegi

Ara ogun
-1 mandalina

member: 366994"]sagol canım,yüzden pek belli olmuyoda basenlerimden şikayetim var işteneyse onuda halletcez aman sen benim kadar olma o zaman yanaklar baya bi şişiyo[/QUOTE]

Bence hedefini 50 yap yaşında ne varmış canım ya gepegenç hatunsun maşallah bak beraber basladik yola hatirlarsan birde bel yapım inceymis ne güzel fıstık olursun valla ahh ahh su belim nasıl incelecek 1 haftalık sporda 1 cm incelmiş göbekten 4 cm gitmiş ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…