member: 366994"]sagol canım,yüzden pek belli olmuyoda basenlerimden şikayetim var işteneyse onuda halletcez aman sen benim kadar olma o zaman yanaklar baya bi şişiyo
Sen 6 da cikmiyomuydun canımBana da 1 saat
Hele bi 57 yi goreyimde 50 ye sonra bakarız[/QUOTE]Bence hedefini 50 yap yaşında ne varmış canım ya gepegenç hatunsun maşallah bak beraber basladik yola hatirlarsan birde bel yapım inceymis ne güzel fıstık olursun valla ahh ahh su belim nasıl incelecek 1 haftalık sporda 1 cm incelmiş göbekten 4 cm gitmiş ama
Ben bugun hic ilgilenemedim sayfayla yaaa
Cokkkk yogundu cokkk
Basimin agrisiyla girdim eve
Suan Turkiyede saat kac hanimlar ? Saatler geri alinmadi demi?
Offf off hastalık çok kötü. Hergün c vitamini tüket. Eczaneden verirlerse 2 d ampul al iki gun arayla ic. Inan bana ben bir tane aferin bir d ampulu ve iki limonla atlattim. Griptim ama çok güçlüydum. Bakim şart.canım sorma,cumadan beri pert im,cuma eve nasıl ki gidişimle yattım cumartesi pazar hep yatış,bu sabah kalktım zorla geldim,bu sabahta bir baş dönmesi,halsizlik hala kendimde değilim,yatasım var
Uykusu guzel zaten üzülüyorum uyku saati cok gec saate kalıyoroyy kıyamam yaa,onada spor oluyo bu iş,hem bahaneyle yorulup biraz uyur bari
Canim boy ve hedef kilonu yaz listeye ekleyim.sbeden 52.7 kg oleyyyy 2 kilo 300 gram gitmiş ama ödem gitti çoğu tabiki haftaya da kilo verebilirim umarım
BIz öğlene doğru izledik bugunAkşamları çıkıyo saatini bilmiyorum ama biz genelde hafta sonları izliyoruz anne belki heidi vardır tv aç diyo
Yine mi resimliEki Görüntüle 1905426
sbeden cim bugünkü kilom
bu kayıpta hafta sonu hastalığımın etkisi büyük,çünkü hiç spor yapamadım
Hih iste böyleeeeMerhaba arkadaşlar..
Güncel kilom 84.2sbeden
Geçen hafta 85 leri gördükten sonra bu hafta biraz dikkat ettim ve faydasını gördüm çok şükür...
KatılabilirsinMerhaba yer varmi katilmak istiyorum
tavsiyeler için teşekkür ederim canımOfff off hastalık çok kötü. Hergün c vitamini tüket. Eczaneden verirlerse 2 d ampul al iki gun arayla ic. Inan bana ben bir tane aferin bir d ampulu ve iki limonla atlattim. Griptim ama çok güçlüydum. Bakim şart.
Yarin nasil hissettigini yaz umarim daha iyi olursun
olsun iyidir, yansın kaslarUykusu guzel zaten üzülüyorum uyku saati cok gec saate kalıyorcok erkende gidemiyorm ki. Artik gitsem bile bitmiyor. Bugün pert oldum. Cok fazla alet ve cok görev var. Bugün baya sürdü. Kaslarım cayir cayir yanıyor
Evet canım 6 da çıktımSen 6 da cikmiyomuydun canım
Canim boy ve hedef kilonu yaz listeye ekleyim.
Neeeee 2 kilo 300 gram mi bravooooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?