♥haftalık kilo verme yarışması♥

member: 366994"]sagol canım,yüzden pek belli olmuyoda basenlerimden şikayetim var işteneyse onuda halletcez aman sen benim kadar olma o zaman yanaklar baya bi şişiyo

Bence hedefini 50 yap yaşında ne varmış canım ya gepegenç hatunsun maşallah bak beraber basladik yola hatirlarsan birde bel yapım inceymis ne güzel fıstık olursun valla ahh ahh su belim nasıl incelecek 1 haftalık sporda 1 cm incelmiş göbekten 4 cm gitmiş ama[/QUOTE]
Hele bi 57 yi goreyimde 50 ye sonra bakarız

Hele bi 57 yi goreyimde 50 ye sonra bakarız[/QUOTE]

Evet sırayla

Ben bugun hic ilgilenemedim sayfayla yaaa
Cokkkk yogundu cokkk
Basimin agrisiyla girdim eve

Suan Turkiyede saat kac hanimlar ? Saatler geri alinmadi demi?

canım sorma,cumadan beri pert im,cuma eve nasıl ki gidişimle yattım cumartesi pazar hep yatış,bu sabah kalktım zorla geldim,bu sabahta bir baş dönmesi,halsizlik hala kendimde değilim,yatasım var
Offf off hastalık çok kötü. Hergün c vitamini tüket. Eczaneden verirlerse 2 d ampul al iki gun arayla ic. Inan bana ben bir tane aferin bir d ampulu ve iki limonla atlattim. Griptim ama çok güçlüydum. Bakim şart.
Yarin nasil hissettigini yaz umarim daha iyi olursun

oyy kıyamam yaa,onada spor oluyo bu iş,hem bahaneyle yorulup biraz uyur bari
Uykusu guzel zaten üzülüyorum uyku saati cok gec saate kalıyor cok erkende gidemiyorm ki. Artik gitsem bile bitmiyor. Bugün pert oldum. Cok fazla alet ve cok görev var. Bugün baya sürdü. Kaslarım cayir cayir yanıyor

tavsiyeler için teşekkür ederim canım
dün adaçayı,ıhlamur (bol bol),meyva tükettim,yemeğimi sağlam yedim,eve gidincede yemekle falan uğraşmadım yattım dinlendim çok şükür daha iyiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…