- 26 Temmuz 2015
- 6.661
- 9.347
- 198
1.65 boyum ...kilo hedefim 47
Herkese merhabalar ve gunaydinlar :) Cok uzun zamandir buraya yazamadim gebelik ve yasadigim bazi sorunlardan dolayi cesaret edip. Ama Allaha sukur 10.haftayi bitiricez ve simdilik hersey guzel gidiyor. Umarim hepiniz iyisinizdir,kocamaaan opuyorum :)
aman aman yaklaşma,zaten ben anladım ki önemli olan vücut direncini,bağışıklığı yüksek tutmak falan değil önemli olan o mikropla hiç karşılaşmamak,çünkü en nihayetinde seni ele geçiriyorTesekkurler tatliskooom. Cok cok gecmis olsuun. Bende ilac kullanamayacagimdan hastaliktan kose bucak kaciyorumOhh masallah nasil gidiyo? Bende henuz kilo almadim tam aksine bulanti tiksinme derken 1 kiloya yakin vermisim. 3 ay boyle bitse bari
Tamam Tesekkurler kilom suan ac karnina 56.8 boyum da net degil ama 1 63 felandir hedef kilom da 50 felanKatılabilirsin
Boy kilo ve hedef kilo kac. Kurallar ilk sayfada
kızlar bugünkü menüm
Sabah (saat 08:30)
* 1,5 dilim ekmek
* 3 zeytin
* 3 ceviz
* peynir
Öğlen (saat 11:45)
* 1 dilim ekmek
* salata
* et sote
bugün halsizim yine,pazara çıkmam lazım,buzdolabı bomboş akşama bitek çorbam var,başka ne yapsam bilmiyorum
Canım pek bir şey yememişsin ama iyileşemezsin ki böyle
oo senin menü pek şuğar mış,böyle menüyü biz bayramda ancak görerizSabah; 07:50 - Yarım kase lahana çorbası - 36 kalori
Ara; 09:00 - 1 kupa karışık demleme bitki çayı
Öğle; 12:20 - Yarım kase ezogelin çorbası + 3 ad.orta boy köfte + 3 çtl karnabahar yemeği + 1 kase rokalı havuçlu salata(yağsız) - 277 kalori
Ara; 13:30 - 1 ad.büyük boy mandalina + 1 kupa sade şekersiz nescafe - 54 kalori
Akşama dünden kalan lazanyam var 1 dilim lazanya ve lahana çorbası içerim sanırım
sabah yiyemedim dolapta hiç bişey kalmadı,gerçi kalsada en fazla maydanoz,roka falan olurdu,bide yumurta,başka yediğim bişey yok zaten sabahları
öğlende 3.yemek pilavdı istemedim salatayla et yedim
oo senin menü pek şuğar mış,böyle menüyü biz bayramda ancak göreriz
benim akşama bitek çorbam var,canım yemek yapmak istemiyo,bu soğukta daha pazara çıkıcam,hayat ne zor
ölçüyü abartma,çok geç saatte yeme,bide abur cubur kaçırma yeterBu menüleri özleyeceğim taşınınca ustayı her gün görüyorum içim gidiyorAnnemlere dün yaptım lazanyayı onlara da bayağı verdim ama gene kaldı bize mecbur yiyeceğim
5 Yıl oldu hiç gelmesine gitmesine karışmadım ama artık kızım karışıyor gidiyosun hiç gelmiyosun diyor gülüyo babası annen bana hiç hesap sormadı sen soruyosun diyeya bazen benimkide öyle napıcaz biz bunları,laf söyleyincede dır dır cı oluyoruz
ama evde biblo gibi süs gibiler hiç bir şeye el sürmezler,biz anneleri gibi ev hanımı değiliz çalışan insanlarız
sen nasıl karışmadan durabiliyosun ben bazen patlıyorum,söyleniyorum,sonrada üzülüyorum ama napıyım5 Yıl oldu hiç gelmesine gitmesine karışmadım ama artık kızım karışıyor gidiyosun hiç gelmiyosun diyor gülüyo babası annen bana hiç hesap sormadı sen soruyosun diye
Akşam direk 7 gibi yiyeceğim bir aksilik olmazsa sonrada bir şey yemem spor zamanı bu akşam zatenölçüyü abartma,çok geç saatte yeme,bide abur cubur kaçırma yeter
taşınma ne zaman peki?
Ayyyy 77 kilo halimi düşünemiyorum bu defa o kadar almamam lazımmalesef öyle canım neyseki farkettikte önlemimizi aldık
benim bi tanıdığım var evlenmeden önce 50 kilo gelmezdi çöp gibiydi,1 çocuk doğurdu şimdi doğuma gittiğinden bile daha kilolu çok rahat 85-90 vardır ve benden biraz kısa boylu,bide halinden memnun bi görsen
Benim eşim asker emeklisi olduğundan adam hiç kapalı mekanda kalmamış zorla da kapatılmıyosen nasıl karışmadan durabiliyosun ben bazen patlıyorum,söyleniyorum,sonrada üzülüyorum ama napıyım
ohh kızının ağzına sağlık,bide oğlun büyüsün o zaman bak sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?