♥haftalık kilo verme yarışması♥

canım benim hoşgeldin Y YESIMBOZ
maşallah herşeyin güzel gitmesine çok sevindim,ara sıra gel böyle sevindirik oldum inanki
ben biraz griple mücadele etsemde atlattım sayılır,onun haricinde çok şükür iyiyim,diyete de devam

Tesekkurler tatliskooom. Cok cok gecmis olsuun. Bende ilac kullanamayacagimdan hastaliktan kose bucak kaciyorum Ohh masallah nasil gidiyo? Bende henuz kilo almadim tam aksine bulanti tiksinme derken 1 kiloya yakin vermisim. 3 ay boyle bitse bari

Tesekkurler tatliskooom. Cok cok gecmis olsuun. Bende ilac kullanamayacagimdan hastaliktan kose bucak kaciyorum Ohh masallah nasil gidiyo? Bende henuz kilo almadim tam aksine bulanti tiksinme derken 1 kiloya yakin vermisim. 3 ay boyle bitse bari
aman aman yaklaşma,zaten ben anladım ki önemli olan vücut direncini,bağışıklığı yüksek tutmak falan değil önemli olan o mikropla hiç karşılaşmamak,çünkü en nihayetinde seni ele geçiriyor
bende yaklaşık ilk 4-5 ay hiç kilo almadım hatta kilo kaybettim,5.ayımın içinde kilo almaya başlamıştım toplamdada 12 kilo falan almıştım,inşallah sende bu şekilde olursun

kızlar bugünkü menüm

Sabah (saat 08:30)
* 1,5 dilim ekmek
* 3 zeytin
* 3 ceviz
* peynir

Öğlen (saat 11:45)
* 1 dilim ekmek
* salata
* et sote

bugün halsizim yine,pazara çıkmam lazım,buzdolabı bomboşakşama bitek çorbam var,başka ne yapsam bilmiyorum

Sabah; 07:50 - Yarım kase lahana çorbası - 36 kalori
Ara; 09:00 - 1 kupa karışık demleme bitki çayı
Öğle; 12:20 - Yarım kase ezogelin çorbası + 3 ad.orta boy köfte + 3 çtl karnabahar yemeği + 1 kase rokalı havuçlu salata(yağsız) - 277 kalori
Ara; 13:30 - 1 ad.büyük boy mandalina + 1 kupa sade şekersiz nescafe - 54 kalori

Akşama dünden kalan lazanyam var 1 dilim lazanya ve lahana çorbası içerim sanırım

Canım pek bir şey yememişsin ama iyileşemezsin ki böyle

oo senin menü pek şuğar mış,böyle menüyü biz bayramda ancak göreriz
benim akşama bitek çorbam var,canım yemek yapmak istemiyo,bu soğukta daha pazara çıkıcam,hayat ne zor

oo senin menü pek şuğar mış,böyle menüyü biz bayramda ancak göreriz
benim akşama bitek çorbam var,canım yemek yapmak istemiyo,bu soğukta daha pazara çıkıcam,hayat ne zor

Bu menüleri özleyeceğim taşınınca ustayı her gün görüyorum içim gidiyor Annemlere dün yaptım lazanyayı onlara da bayağı verdim ama gene kaldı bize mecbur yiyeceğim

ya bazen benimkide öyle napıcaz biz bunları,laf söyleyincede dır dır cı oluyoruz
ama evde biblo gibi süs gibiler hiç bir şeye el sürmezler,biz anneleri gibi ev hanımı değiliz çalışan insanlarız
5 Yıl oldu hiç gelmesine gitmesine karışmadım ama artık kızım karışıyor gidiyosun hiç gelmiyosun diyor gülüyo babası annen bana hiç hesap sormadı sen soruyosun diye

5 Yıl oldu hiç gelmesine gitmesine karışmadım ama artık kızım karışıyor gidiyosun hiç gelmiyosun diyor gülüyo babası annen bana hiç hesap sormadı sen soruyosun diye
sen nasıl karışmadan durabiliyosun ben bazen patlıyorum,söyleniyorum,sonrada üzülüyorum ama napıyım
ohh kızının ağzına sağlık,bide oğlun büyüsün o zaman bak sen

Ayyyy 77 kilo halimi düşünemiyorum bu defa o kadar almamam lazım

sen nasıl karışmadan durabiliyosun ben bazen patlıyorum,söyleniyorum,sonrada üzülüyorum ama napıyım
ohh kızının ağzına sağlık,bide oğlun büyüsün o zaman bak sen
Benim eşim asker emeklisi olduğundan adam hiç kapalı mekanda kalmamış zorla da kapatılmıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…