- 31 Temmuz 2012
- 7.051
- 11.685
- 248
Ben de ama kayısı ceviz de güzel oluyor aşure gibi seversin senÜzüm sevmiyorum ben canım evde var çok ama yiyemiyorum yulafı sütle seviyorum sadece
Ceviz severim ama tatlı olan şeyleri aşure de sevmiyorum normalde kuru kayısı falanda yememBen de ama kayısı ceviz de güzel oluyor aşure gibi seversin sen
Sen de benim gibi almışsın bütün yükü eşin alsın birazını da diyicem ama demiyim dün bizim ki 3 kilo mantarla döndü eve evde sebze meyve yokken turşu yapacakmışşşşşdün 16 kilo yükle döndüm eve,kollarım omuzlarım hala ağrıyor,eve vardığımda gözüm kimseyi görmedi bi yattım 8 de ohh misss gibi uyanmışım ,meyva alamadım,market eksiklerini alamadım onlarıda bu akşam çıkıp alıcam
Hatırladım sonradan sen de bitter çiko atarsııınCeviz severim ama tatlı olan şeyleri aşure de sevmiyorum normalde kuru kayısı falanda yemem
EvetHatırladım sonradan sen de bitter çiko atarsııın
O da olur süt+yulaf+çikolataEvetBen antep fıstıklı çikolata seviyorum
Sen de benim gibi almışsın bütün yükü eşin alsın birazını da diyicem ama demiyim dün bizim ki 3 kilo mantarla döndü eve evde sebze meyve yokken turşu yapacakmışşşşş
Süt+yulaf ve tarçın yeterli çikilatayı karıştırma kız aklımı bulandırma durduk yereO da olur süt+yulaf+çikolata
Ayyy aynı eşim balığa gider onlar alamıyo ihtiyaçları var falan filan diye birilerine verir gelir oysa ne ilgisi var kendi tuttuğun balıkla aldığın bir olurmuben dün pazardan 16 kilo yükle dönerken,eşim beyefendisi arkadaşıyla pazara gezmeye gitmiş,arkadaşının eşi ev hanımı ama pazarı o yapar (2 çocukları var normaldir)benimkide o arkadaşının yanında gezmeye gitmiş,arkadaşı 1 tane bize de marul almışdedim ne alaka,uygunmuş 1 inide yanında gitti diye ona almış (sağolsun) sende gezeceğine meyva alsaydınya dedim, ne bileyim ben ne lazım dedi,ee arasaydın dedim,ne bileyim,lazımsa sen arasaydın diye uzadııııı gitti konuşma
benimkide cuma mantar toplamaya gitti,kendisi pek sevmiyo diye,hepsini arkadaşına vermiş evede 1 kilo getirmiş, hala duruyor,hastayım diye yapamadım,oda taş fırınyayapmadı
Senin aklın bulanmazSüt+yulaf ve tarçın yeterli çikilatayı karıştırma kız aklımı bulandırma durduk yere
Emin misinSenin aklın bulanmaz
nehirnil111 begum75 miraycan84 kızlar akşama ne yiceksiniz bana da fikir olsun ekmeksiz yiyebileceğim bişey olsun bari
Hoşbulduk cnm , evet eskilerdenim.MerhabaTHEY- grubun eskilerindensin herhalde, yeniden hoşgeldin.
Ben akşama pöç çorbası, lahana sarma yanında da salata yoğurt vs yiyeceğim.
Lahana çorbası(yağsız ve tuzsuz) ve 3 tane çiğ köftenehirnil111 begum75 miraycan84 kızlar akşama ne yiceksiniz bana da fikir olsun ekmeksiz yiyebileceğim bişey olsun bari
Aboooo nehir sen hiç yeme daha iyi kuzum ne yiyon sen nasıl duruyosun onlarlaLahana çorbası(yağsız ve tuzsuz) ve 3 tane çiğ köfte
Hoşbulduk cnm , evet eskilerdenim.
Pöç çorbası ne kız ilk defa duydum oneymiş öyle :)
Afiyet olsun sende güzel yiyorsun ama lahana sarmasının içinde pirinç yokmuki
Acıkmıyorum şuan için bilemiyorum niye böyle ama işime yarayacak yediklerime sayarımAboooo nehir sen hiç yeme daha iyi kuzum ne yiyon sen nasıl duruyosun onlarla
Bence hiç yememelisin ama aşırı zararlı bir tatlı değil ve az tatlı yapıyormuş 2-3 küp kafidir herhaldeKızlar birde akşama annem kabak tatlısı yapmış banada verecek.
Sizce ne kadar yemeliyim fazla şekerli yapmıyor Allah'tan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?