♥haftalık kilo verme yarışması♥

Sen de benim gibi almışsın bütün yükü eşin alsın birazını da diyicem ama demiyim dün bizim ki 3 kilo mantarla döndü eve evde sebze meyve yokken turşu yapacakmışşşşş

Sen de benim gibi almışsın bütün yükü eşin alsın birazını da diyicem ama demiyim dün bizim ki 3 kilo mantarla döndü eve evde sebze meyve yokken turşu yapacakmışşşşş

ben dün pazardan 16 kilo yükle dönerken,eşim beyefendisi arkadaşıyla pazara gezmeye gitmiş,arkadaşının eşi ev hanımı ama pazarı o yapar (2 çocukları var normaldir)benimkide o arkadaşının yanında gezmeye gitmiş,arkadaşı 1 tane bize de marul almış dedim ne alaka,uygunmuş 1 inide yanında gitti diye ona almış (sağolsun) sende gezeceğine meyva alsaydınya dedim, ne bileyim ben ne lazım dedi,ee arasaydın dedim,ne bileyim,lazımsa sen arasaydın diye uzadııııı gitti konuşma
benimkide cuma mantar toplamaya gitti,kendisi pek sevmiyo diye,hepsini arkadaşına vermiş evede 1 kilo getirmiş, hala duruyor,hastayım diye yapamadım,oda taş fırınya yapmadı

Ayyy aynı eşim balığa gider onlar alamıyo ihtiyaçları var falan filan diye birilerine verir gelir oysa ne ilgisi var kendi tuttuğun balıkla aldığın bir olurmu

Merhaba THEY- grubun eskilerindensin herhalde, yeniden hoşgeldin.

Ben akşama pöç çorbası, lahana sarma yanında da salata yoğurt vs yiyeceğim.
Hoşbulduk cnm , evet eskilerdenim.
Pöç çorbası ne kız ilk defa duydum oneymiş öyle :)
Afiyet olsun sende güzel yiyorsun ama lahana sarmasının içinde pirinç yokmuki

Kızlar birde akşama annem kabak tatlısı yapmış banada verecek.
Sizce ne kadar yemeliyim fazla şekerli yapmıyor Allah'tan

Hoşbulduk cnm , evet eskilerdenim.
Pöç çorbası ne kız ilk defa duydum oneymiş öyle :)
Afiyet olsun sende güzel yiyorsun ama lahana sarmasının içinde pirinç yokmuki

Efendiiimmm pöç = dananın kuruğu

Bol kolajenli, bir o kadar lezzetli eti olan bir bölgesi. onu bir güzel kaynatıp etleri kemikten ayırıp miss gibi suyuna çorba yapıyosunnn, afiyetle yiyorsun. çoluğa çocuğa yediriyorsun.. ohh miss..

Lahana sarması kıymalı, içinde eser miktarda pirinç mevcut. annem yapmış bana da getirecek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…