- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Evet canım şimdi koşuşturmayla falan gider diye düşünüyorum bugünler de pek yiyesim de yok açıkcası regl olacağımdan ondan sanırımteşekkür ederim canım,senin menünde gayet güzel
vayyy süperin canım,hadi bakalım iyi gidiyosun,hedefe az kaldı
olabilir,regl zamanı bazen iştah açılıyo bazen kapanıyo ve eğer kapandıysa regl biterken mutlaka kilo veriyosunEvet canım şimdi koşuşturmayla falan gider diye düşünüyorum bugünler de pek yiyesim de yok açıkcası regl olacağımdan ondan sanırım
ya sen makarnayı karıştırma işin içineGüzel canım tebrik ederim harika bir menümakarna dışında
Heh böyleGörmedim görmedim
neden saldın canım,bak tam zamanları zayıflamanın bu fırsatları kaçırma,sonra üzülürsünSelam kizlar
Iki gundur ugrak veremedim
kendimide saldim iyice
Sabah:
-30 gr muesli 135 kalori
-3 tane galette (30 x3) 90 kalori
YA sali ve carsamba resmi tatildineden saldın canım,bak tam zamanları zayıflamanın bu fırsatları kaçırma,sonra üzülürsün
önemli değil hayatımızda doğum günüde,düğünde vs...herşey var,bazen yemek zorunda kalıyoruz ama önemli olan ertesi günlerde dengeleyebilmek bunu yaptığın sürece sorun olmazYA sali ve carsamba resmi tatildi
sali gunu ev gormeye gittim e dolayisiyla yedim
carsamba gunu kuzenimin dogum gunu vardi ordada yedim
bugun ve yarin ertelemem gerek benimdeönemli değil hayatımızda doğum günüde,düğünde vs...herşey var,bazen yemek zorunda kalıyoruz ama önemli olan ertesi günlerde dengeleyebilmek bunu yaptığın sürece sorun olmaz
yarim dilim ekmek - beyaz ekmekmi yoksa kepek ekmegimi?03/11/2016
Sabah:
Yarım su b. yulaf ezmesi
Yarım su b. süt
1 çorba k. kuru üzüm
1 tutam tarçın
Ara :
Şekersiz çay
Öğle :
1 tabak taze fasülye
yarım turp bol limonlu
yarım dilim ekmek
2 kaşık yoğurt
2 küp az şekerli kabak tatlısı
Ara :
Şekersiz çay
3 adet kepekli bisküvi
Akşam :
Bilmiyorum çok çok az yemem lazım
Tam buğday kuzummyarim dilim ekmek - beyaz ekmekmi yoksa kepek ekmegimi?
03/11/2016
Sabah:
Yarım su b. yulaf ezmesi
Yarım su b. süt
1 çorba k. kuru üzüm
1 tutam tarçın
Ara :
Şekersiz çay
Öğle :
1 tabak taze fasülye
yarım turp bol limonlu
yarım dilim ekmek
2 kaşık yoğurt
2 küp az şekerli kabak tatlısı
Ara :
Şekersiz çay
3 adet kepekli bisküvi
Akşam :
Bilmiyorum çok çok az yemem lazım
Ya nehir eşim yemiyor kim yiyecek izin ver hepsini yiyeyim o zamanMenü güzel şu kabak tatlısı işini hallet artık kalori yakmanı engelleyebilir
Kaç küp kaldıYa nehir eşim yemiyor kim yiyecek izin ver hepsini yiyeyim o zaman
Aksine eşim tatlıyı çok sever ben sevmem , kabak tatlısından hoşlanmıyor ve yemezde.Kaç küp kaldıBenim eşimde tatlıcı değil bana bir şey getirseler misafirlerle yiyorum gerisini onlarla gönderiyorum kendim hele hiç yapmıyorum ilk evlendiğimde düştüm o hataya her şey bana kalırdı borcam borcam yerdim
sana katılıyorum,ufakda olsa böyle şeyler kilo aldırmıyor belki ama kilo vermede önümüze engel teşgil ediyorMenü güzel şu kabak tatlısı işini hallet artık kalori yakmanı engelleyebilir
Herkes bana düşman kesildi yahu azcık yiyorum azcıkkkkkkkksana katılıyorum,ufakda olsa böyle şeyler kilo aldırmıyor belki ama kilo vermede önümüze engel teşgil ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?