Ya ben etide pek fazla sevmem yemesemde aklıma gelmez ama eminim güzel olmuştur cnm afiyet olsun :)Efendiiimmm pöç = dananın kuruğu
Bol kolajenli, bir o kadar lezzetli eti olan bir bölgesi. onu bir güzel kaynatıp etleri kemikten ayırıp miss gibi suyuna çorba yapıyosunnn, afiyetle yiyorsun. çoluğa çocuğa yediriyorsun.. ohh miss..
Nehir sana kalsa hiçbişey yedirmicen insana heeeBence hiç yememelisin ama aşırı zararlı bir tatlı değil ve az tatlı yapıyormuş 2-3 küp kafidir herhalde
Yediklerinde ne var sanki ayyyyhhhAcıkmıyorum şuan için bilemiyorum niye böyle ama işime yarayacak yediklerime sayarım
Nehir sana kalsa hiçbişey yedirmicen insana heee
Evet bencede :)
Çaya kahveye şeker atmıyorum. günde 1 dilimden fazla ekmek yemiyorum. pilates ve ip var ne istiyorsun daha benden.
Canımımı alacan kızzz
Yediklerinde ne var sanki ayyyyhhh
Kız yediğim zaten tam buğday oda 1 dilim ona taktın sende , ne var cnm az şekerli yapılmış bir tatlı o kadar kilolu değilimki sadece fazla zayıf olmak istiyorum ben :) Senin yediğin kadar benim yemememişliğim var kız azar azar yiyorum işteBaşka türlü kilo verilmiyor işte yedin de verebildin mi bunca zaman kız konuşturma beniEkmek zaten yememelisin tam buğday çavdar olursa olur Pilates sıkılaşmak için biliyorsun ip ve jillian tarzı yapıyorsan ne ala Yediklerim derken götürdüğüm börekler tatlılardan bahsediyordum ona sayarım
O zaman tamam vücudun ekmeğe de ihtiyacı varmış zaten bende hafta sonu kahvaltıda tüketiyorumKız yediğim zaten tam buğday oda 1 dilim ona taktın sende , ne var cnm az şekerli yapılmış bir tatlı o kadar kilolu değilimki sadece fazla zayıf olmak istiyorum ben :) Senin yediğin kadar benim yemememişliğim var kız azar azar yiyorum işte
O zaman tamam vücudun ekmeğe de ihtiyacı varmış zaten bende hafta sonu kahvaltıda tüketiyorumBence de ihtiyacın yok kilo vermeye ama takmışsın yine yönlendiriyorum
Mantıklı bende mesela bebek düşünsem rahat 48 kiloya düşmeye çalışırdımŞimdide öyle olduk he verebildiğim kadar vermeye çalışıyorum nehircim. Pilateslede sıkılaşmaya çalışıyorum, bebiş olunca kötü durmasın fazlalıklar
Zaten alıcam ya şimdiden en iyisi , 3 ayda ne kadar verirsem artık , veremezsemde yapcak bişey yok ama sıkılaşmam kesin lazımm. hergün pilates ve ip yapıyorum . umarım olurMantıklı bende mesela bebek düşünsem rahat 48 kiloya düşmeye çalışırdım
İp acayip faydalı bir şey kalori de çok yaktırıyor pilates zaten sıkılaşmak için birebir daha ne olsunZaten alıcam ya şimdiden en iyisi , 3 ayda ne kadar verirsem artık , veremezsemde yapcak bişey yok ama sıkılaşmam kesin lazımm. hergün pilates ve ip yapıyorum . umarım olur
Aynen cnm fit bir anne olacağım nasipse inşİp acayip faydalı bir şey kalori de çok yaktırıyor pilates zaten sıkılaşmak için birebir daha ne olsun
İnşallah canımAynen cnm fit bir anne olacağım nasipse inş
Gayet iyisin şekerim güzel gidiyorsun böyle devamgünaydınlar kızlar
Sabah (saat 07:45)
* yumurta
* 3 zeytin
* 2 ceviz
* peynir
* domates
* salatalık
Öğlen (saat 12:00 )
* sebzeli şehriye çorbası
* ıspanak
* 1 dilim ekmek
Ara Öğün (saat 15:00)
* 4 parça bitter çikolata
Akşam (saat 18:30)
* balık
* salata
günaydınlar kızlar
Sabah (saat 07:45)
* yumurta
* 3 zeytin
* 2 ceviz
* peynir
* domates
* salatalık
Öğlen (saat 12:00 )
* sebzeli şehriye çorbası
* ıspanak
* 1 dilim ekmek
Ara Öğün (saat 15:00)
* 4 parça bitter çikolata
Akşam (saat 18:30)
* balık
* salata
Gayet iyisin şekerim güzel gidiyorsun böyle devam
Harika canım özellikle akşam menüne bayıldımBende akşam 3 çiğ köfte yedim 2 dilim beyaz ekmek ve kaşar yedim 1 küçükte sucuklu yumurta o kadar bugün 400 gram daha vermiş olarak uyandım
02/11/2016
Sabah :
Yarım su b. yulaf ezmesi
Yarım su b. süt
1 çorba k. kuru üzüm
1 tutam tarçın
Ara :
10 'lu bitki çayı
3 tane lifli büskivi
Öğle :
1 kase çorba
3-4 kaşık makarna
3-4 kaşık tavuklu yemek
1 adet domates
Ara :
1 çorba k. kuru üzüm
Akşam :
1 tabak taze fasülye
yarım bol limonlu turp
2 kaşık yoğurt
3 küp az şekerli kabak tatlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?