♥haftalık kilo verme yarışması♥

Ya ben etide pek fazla sevmem yemesemde aklıma gelmez ama eminim güzel olmuştur cnm afiyet olsun :)

Bence hiç yememelisin ama aşırı zararlı bir tatlı değil ve az tatlı yapıyormuş 2-3 küp kafidir herhalde
Nehir sana kalsa hiçbişey yedirmicen insana heee
Evet bencede :)
Çaya kahveye şeker atmıyorum. günde 1 dilimden fazla ekmek yemiyorum. pilates ve ip var ne istiyorsun daha benden.
Canımımı alacan kızzz

Nehir sana kalsa hiçbişey yedirmicen insana heee
Evet bencede :)
Çaya kahveye şeker atmıyorum. günde 1 dilimden fazla ekmek yemiyorum. pilates ve ip var ne istiyorsun daha benden.
Canımımı alacan kızzz

Yediklerinde ne var sanki ayyyyhhh

Başka türlü kilo verilmiyor işte yedin de verebildin mi bunca zaman kız konuşturma beniEkmek zaten yememelisin tam buğday çavdar olursa olurPilates sıkılaşmak için biliyorsun ip ve jillian tarzı yapıyorsan ne ala Yediklerim derken götürdüğüm börekler tatlılardan bahsediyordum ona sayarım

Kız yediğim zaten tam buğday oda 1 dilim ona taktın sende , ne var cnm az şekerli yapılmış bir tatlı o kadar kilolu değilimki sadece fazla zayıf olmak istiyorum ben :) Senin yediğin kadar benim yemememişliğim var kız azar azar yiyorum işte

O zaman tamam vücudun ekmeğe de ihtiyacı varmış zaten bende hafta sonu kahvaltıda tüketiyorumBence de ihtiyacın yok kilo vermeye ama takmışsın yine yönlendiriyorum

O zaman tamam vücudun ekmeğe de ihtiyacı varmış zaten bende hafta sonu kahvaltıda tüketiyorumBence de ihtiyacın yok kilo vermeye ama takmışsın yine yönlendiriyorum
Şimdide öyle olduk he verebildiğim kadar vermeye çalışıyorum nehircim. Pilateslede sıkılaşmaya çalışıyorum, bebiş olunca kötü durmasın fazlalıklar

günaydınlar kızlar

Sabah (saat 07:45)
* yumurta
* 3 zeytin
* 2 ceviz
* peynir
* domates
* salatalık

Öğlen (saat 12:00 )
* sebzeli şehriye çorbası
* ıspanak
* 1 dilim ekmek

Ara Öğün (saat 15:00)
* 4 parça bitter çikolata

Akşam (saat 18:30)
* balık
* salata

02/11/2016
Sabah :
Yarım su b. yulaf ezmesi
Yarım su b. süt
1 çorba k. kuru üzüm
1 tutam tarçın
Ara :
10 'lu bitki çayı
3 tane lifli büskivi
Öğle :
1 kase çorba
3-4 kaşık makarna
3-4 kaşık tavuklu yemek
1 adet domates
Ara :
1 çorba k. kuru üzüm
Akşam :
1 tabak taze fasülye
yarım bol limonlu turp
2 kaşık yoğurt
3 küp az şekerli kabak tatlısı

Gayet iyisin şekerim güzel gidiyorsun böyle devam

Harika canım özellikle akşam menüne bayıldım Bende akşam 3 çiğ köfte yedim 2 dilim beyaz ekmek ve kaşar yedim 1 küçükte sucuklu yumurta o kadar bugün 400 gram daha vermiş olarak uyandım

Gayet iyisin şekerim güzel gidiyorsun böyle devam

teşekkür ederim canım,senin menünde gayet güzel
Harika canım özellikle akşam menüne bayıldım Bende akşam 3 çiğ köfte yedim 2 dilim beyaz ekmek ve kaşar yedim 1 küçükte sucuklu yumurta o kadar bugün 400 gram daha vermiş olarak uyandım

vayyy süperin canım,hadi bakalım iyi gidiyosun,hedefe az kaldı

Güzel canım tebrik ederim harika bir menü makarna dışında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…