Merhaba ürünü bende almak istiyorum ama kullannan varsa yardımcı olabilirmi?
Sabah; 07:50 - 1 ad.haşlanmış yumurta - 78 kalori
Ara; 09:00 - 1 kupa demleme yeşil çay
Öğle; 12:20 - Yarım kaseden az domates çorbası + 1 porsiyon ıspanak yemeği + 3 çtl zeytinyağlı brokoli + 1 kase yağsız tuzsuz salata + 50 gr yoğurt - 266 kalori
Ara; 14:00 - 1 kupa sade şekersiz nescafe - 2 kalori
Ara; 16:00 - 1 ad.sade soda
Akşama lahana çorbam var bir de belki 3 tane çiğ köfte yerim evde duruyor suratıma bakıyorlar
begum75 taydin
menünün hankisini beğeneyim bilemedim çifter çifter maşallahSabah; 07:50 - 1 ad.haşlanmış yumurta - 78 kalori
Öğle; 12:20 - Yarım kaseden az domates çorbası + 1 porsiyon ıspanak yemeği + 3 çtl zeytinyağlı brokoli + 1 kase yağsız tuzsuz salata + 50 gr yoğurt - 266 kalori
Akşama lahana çorbam var bir de belki 3 tane çiğ köfte yerim evde duruyor suratıma bakıyorlar
begum75 taydin
Sabah; 07:50 - 1 ad.haşlanmış yumurta - 78 kalori
begum75 taydin
menünün hankisini beğeneyim bilemedim çifter çifter maşallah
bizde bugün ıspanak yedik ama ağzımın tadı hiç yok ne yedim bilemedim,herşeyden acı tat alıyorum
brokoliden neden 3 çatal aldın bolca yeseydin
salatalarını yağsız yeme,yağ zararlı değil aksine faydalıdır
ıspanak yerken yanında yoğurt yemzsen daha iyi olur,içerisindeki demirin emilimini azaltıyor
çorba diyeti nasıl gidiyor?
haklısınyağ zararlı değil ama sağlıklı yağ ise.. işyerinde sağlıklı yağ bulması zor, ancak yanında zeytinyağını bulundurursa olabilir.
menünün hankisini beğeneyim bilemedim çifter çifter maşallah
bizde bugün ıspanak yedik ama ağzımın tadı hiç yok ne yedim bilemedim,herşeyden acı tat alıyorum
brokoliden neden 3 çatal aldın bolca yeseydin
salatalarını yağsız yeme,yağ zararlı değil aksine faydalıdır
ıspanak yerken yanında yoğurt yemzsen daha iyi olur,içerisindeki demirin emilimini azaltıyor
çorba diyeti nasıl gidiyor?
Afiyet olsun canım. İyi gidiyorsun
çorbana bidahakine biraz yağda ve tuzda koyBende ıspanağı beğenmedim ama yedim mecburen börek vardı almak istemedim. Brokoli güzel değildi resmen dağılmış bir faydası da kalmamıştır karnımda şişmişti zatenIspanağı bilmiyordum yağı da eklemeyi unutuyorum sonra kalkıp alasım gelmiyor Çorba gitmiyor pek tadı tuzu olmadığından mı nedir yiyesim gelmiyor dün yiyemedim bu akşam yiyeceğim bir de yarın sabah yerim
Sağol canım
Evet bir daha yaptığımda öyle yapacağım böyle çok zor geldi zeytinyağı alayım da ondan katayımçorbana bidahakine biraz yağda ve tuzda koy
bende dün pazardan brokoli alcaktım görsen varya hep sararmış bide 3tl diye etiket koymuş vicdansızlar onu nasıl satmayı düşünebiliyolar çok kızıyorum
Bu sabah yine normal bir kahvaltı yapmadım.
maydanoz kürü
yeşilçay zencefil limon
bir kase mercimek çorbası
biraz pöç eti
duble kahvemi içiyorum şimdi
bune kız sen ne yiosun hiç bişey yememişsin kiiiSabah; 07:50 - 1 ad.haşlanmış yumurta - 78 kalori
begum75 taydin
begüm hala burdamısın senaman dikkat et geçme bu senin elinde,başarabilirsin biliyorum
begüm hala burdamısın sen
Iııı şeyyyyben burdayımda sende geri gelmişsin ,hayırdır
Yaaaa yapma beee , aynı kız yedim yedim geri geldim ama aynıyım ya bi değişiklik yok bu sefer çok ciddi geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?