♥haftalık kilo verme yarışması♥

Yaaaa yapma beee , aynı kız yedim yedim geri geldim ama aynıyım ya bi değişiklik yok bu sefer çok ciddi geldim

o zaman hoşgeldin canım
boy,kilo,hedef kilonu yazıp sbeden i etiketle kendileri yardımcı olacaktır sana,hadi başarılar
işyerinden ayrıldıktan sonra başka bir iş bulmuştun,hala orada çalışıyosun demi?

Hoşbuldukkk
Evet cnm haftaya 8 ay olacak inşallah :)
Sağol beni düşündüğün için canım benim

aynı beehala zayıflayamadım
hedefe son 4-5 kaldı, biraz tembelliğe vurdum ama bu sefer yaza kadara olacak inşallah
benim vermem gereken kilo 8 , bu sefer başarıcam inş.
Kaçamak yok yeter artık ya incecik bacaklarım olsun istiyorum bende.Pilatese devam hergün yapıyorum bu sefer olacak.
Normalde haftada 3 gündü bu sefer hergün

Mecburen gidiyosun yani bari marketten alacaklarını hafta sonu al da ağırlık olmasın sana

Amiin amin inşallah siz de en kısa zamanda evlat sahibi olun

Mecburen gidiyosun yani bari marketten alacaklarını hafta sonu al da ağırlık olmasın sana
dün 16 kilo yükle döndüm eve,kollarım omuzlarım hala ağrıyor,eve vardığımda gözüm kimseyi görmedi bi yattım 8 de ohh misss gibi uyanmışım,meyva alamadım,market eksiklerini alamadım onlarıda bu akşam çıkıp alıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…