- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Vücudu sarsıyoruz kız gerçi sarılmıyor da meret anlamadımbune kız sen ne yiosun hiç bişey yememişsin kiii
Olurmu ya bende sevmiyorum ama bu yulafı beğendim üzümle güzel oluyor dene derimVücudu sarsıyoruz kız gerçi sarılmıyor da meret anlamadımSabahları biliyorsun kahvaltı yapamıyorum sırf böyle az şeyleri de midem açılsın uyansın diye yapıyorum
Yaaaa yapma beee , aynı kız yedim yedim geri geldim ama aynıyım ya bi değişiklik yok bu sefer çok ciddi geldim
Hoşbuldukkko zaman hoşgeldin canım
boy,kilo,hedef kilonu yazıpsbeden i etiketle kendileri yardımcı olacaktır sana,hadi başarılar
işyerinden ayrıldıktan sonra başka bir iş bulmuştun,hala orada çalışıyosun demi?
oo maşallah maşallah daim olsun inşallahHoşbuldukkk
Evet cnm haftaya 8 ay olacak inşallah :)
Sağol beni düşündüğün için canım benim
Aminn cnmm sağol sen neler yapıyorsun ne var ne yokoo maşallah maşallah daim olsun inşallah
aynı beeAminn cnmm sağol sen neler yapıyorsun ne var ne yok
benim vermem gereken kilo 8 , bu sefer başarıcam inş.aynı beehala zayıflayamadım
hedefe son 4-5 kaldı, biraz tembelliğe vurdum ama bu sefer yaza kadara olacak inşallah
Üzüm sevmiyorum ben canım evde var çok ama yiyemiyorum yulafı sütle seviyorum sadeceOlurmu ya bende sevmiyorum ama bu yulafı beğendim üzümle güzel oluyor dene derim
ay bana gönder kız ben yerimÜzüm sevmiyorum ben canım evde var çok ama yiyemiyorum yulafı sütle seviyorum sadece
Aşureyi bende çok severim ama üzüm ıhıh aşure de bile ayıklarım ben tatlı olan şeyleriay bana gönder kız ben yerimÖyle sadede ben yiyemiyorum tarçınla üzümü çok yakıştırıyorum aşure gibi oluyor kız sanki . ben çok severim biliyorsun
aaa ben içine üzüm atmayanlara kzııyorumAşureyi bende çok severim ama üzüm ıhıh aşure de bile ayıklarım ben tatlı olan şeyleri
Ben kuru üzüm kayısı falan hayatta sevmem ayıklarım yiyemem onları bundan sonra sana göndereyimaaa ben içine üzüm atmayanlara kzııyorumatma onları ben yerim
Ben kuru üzüm kayısı falan hayatta sevmem ayıklarım yiyemem onları bundan sonra sana göndereyim
canım benim ben seni bu yüzden seviyorum işte paylaşımcı arkidişim benim
Mecburen gidiyosun yani bari marketten alacaklarını hafta sonu al da ağırlık olmasın sanaen yakın market pazar yerinde
bildiğin gibi değil,dolapta kalanları sayıyım sana
2 elma,1 havuç,1 turp,bikaç dal maydanoz ve marul
ne sebze,ne soğan patates,zeytin son kahvaltılıkta kalan biraz bişey,peynir de bitti bu sabah
yani öyle böyle değil tam takır kuru bakır heryer
Amiin amin inşallah siz de en kısa zamanda evlat sahibi olunBen de eşim abarttığı zamanlarda Rabbim sana bir kız evlat versin, pacana yapmissin, hesap sorsun da gidene bir yere diyordumBu aralar pek bi yere gitmiyor uzun zamandır böyle dua etmemiştim. Sen yazınca aklıma geldi
Çok guldum.. Allah iyiliğini versin.
Çok güzeelhaklısın
ben onu bile getirdim yanımda :) gerçi aşçı değiştikten sonra salatalarda sızma z.yağı kullanılıyor,gerek kalmadı
dün 16 kilo yükle döndüm eve,kollarım omuzlarım hala ağrıyorMecburen gidiyosun yani bari marketten alacaklarını hafta sonu al da ağırlık olmasın sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?