- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Aksine eşim tatlıyı çok sever ben sevmem , kabak tatlısından hoşlanmıyor ve yemezde.
Az şekerli olduğundan yiyorum yoksa bende yiyemem çünki sevmiyorum çok tatlıyı
6 küp filan kaldı sanırsam
Ben senin yerinde olsam hepsini 1 öğünde yerim gündüz vakti sonra bir daha uğraşmam en azından her gün değil de 1 gün etki edernehirnil111 nehir bu arada siteden baktım 1 orta porsiyon kabak tatlısı 139 kalori bence gayet makül
sana katılıyorum,ufakda olsa böyle şeyler kilo aldırmıyor belki ama kilo vermede önümüze engel teşgil ediyor
Hemen yiyim hepsini durBen senin yerinde olsam hepsini 1 öğünde yerim gündüz vakti sonra bir daha uğraşmam en azından her gün değil de 1 gün etki eder
Aynen öyle kuzum kalıyorsun etki ediyor muhakkak şeker tutuyor gibi insanı
Düşman kesilmekle ne alakası varHerkes bana düşman kesildi yahu azcık yiyorum azcıkkkkkkkk
Düşman kesilmekle ne alakası varYe o zaman afiyet olsun canım
ayyy gülmekten yıkıllldımmmm sen benim can dostumsun nasıl düşman kesilebilirsin cnm canım cınımmm
Şeyyy ben yedim geri kalan tatlıyı
Bir şey olmaz yedin bitti gitti işte akşam az yersin spor yaparsın dengelersinŞeyyy ben yedim geri kalan tatlıyı
Akşam ben çok hafif geçirmem gerekiyor ve iki katı ip atlamam lazım offf
diyorumki 1 tane çok az yağ ile yumurta kırayım, yanına peynir domates salatalık zeytin o kadar , veya menemen ekmek yok yoğurtla birlikle güzel olurBir şey olmaz yedin bitti gitti işte akşam az yersin spor yaparsın dengelersin
Menemen beni ekmeksiz doyurmuyor illa yiyorum haşlanmış yumurta peynir zeytin olabilir belki ya da yoğurtlu kereviz salatası missdiyorumki 1 tane çok az yağ ile yumurta kırayım, yanına peynir domates salatalık zeytin o kadar , veya menemen ekmek yok yoğurtla birlikle güzel olur
Kereviz deme bana nefet ederim ondan ıyyyy , illa yemi diiyorsun nehir yaMenemen beni ekmeksiz doyurmuyor illa yiyorum haşlanmış yumurta peynir zeytin olabilir belki ya da yoğurtlu kereviz salatası miss
Harika bir şey sarımsaklı yoğurt ve dereotuyla enfes oluyorKereviz deme bana nefet ederim ondan ıyyyy , illa yemi diiyorsun nehir ya
tonbalığım yok almam gerekiyor ya , yeşillikte marul var taze soğanım bitti onu pas geç , menemen yapayım ben en iyisi eşimde yer hem
O zaman afiyet olsun şimdiden canım ekmek az yetonbalığım yok almam gerekiyor ya , yeşillikte marul var taze soğanım bitti onu pas geç , menemen yapayım ben en iyisi eşimde yer hem
yarım dilim yerim o zaman tam buğday ekmeğiO zaman afiyet olsun şimdiden canım ekmek az ye
Kurtarırsan iyiyarım dilim yerim o zaman tam buğday ekmeği
yok kız ben yerim ekmeksizde yarım dilim izin verdin diye yicem yokse yemem yaniKurtarırsan iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?