♥haftalık kilo verme yarışması♥

Saat 10 a 10 vardi geldim eve. malesef yanlış otobüse binmisim. beni baska yere götürdü farkedince indim cok yol vardi. hva soguk tlf şarjı yok olsa esimi arayacaktim. onca yolu kizimla yürüyerek geldik.

Listeye ekliyim mi

Canım bu sabah musmutlu uyandım. :) 57.7 gördüm aç karna iç kıyafetlerle... Pes etmek yookkk :) Ben evdeyim bir süredir sınava fa hazırladığım için evden çıkamıyorum spor da yapmıyorum. Spor yapsam demek daha da vericem.. En azından günde bir iki defa barfiks çekiyorum bazen de 15 20 şınav ama aklıma gelirse işte. :)

Allah yazdiysa bozsun 57.7 değil 55.7

Kizlar sizlerde durum ne?

bende önceden kilom 75 filanken yanlışlıkla 65 derdim.
BEn spora gidiyorum henüz bi değişiklik yok. aksine fazlalık var 1 kilo kadar bakalim 13 gun sonra sonuc ne olcak

Spora başlayınca birden tartıda yükseliş oluyor yani sıkı gözüküyor insan ama daha ağır basıyor bende anlayamıyorum. Desek kas ağır ondan ama o kadar kısa sürede kas yapılmış olunabilir mi bilmiyorum.

Ben de yaylım yaylım evde yatınca daha şişkin hissediyorum ama daha hafif çıkıyorum çok saçma halbuki İlk başlarda duraksama ya da artış bile görsen spora devam et bence sonra sporu biraksan bile kas elde ettiğin için onlae ekstra kalori yakacağından kilo verme devam eder.

Ödem oluyormus diye duydum ilk zaman belki ondandir. devam edicem hem kafam rahatliyor. muhabbet sohbet kizlarla iyi vakit geçiyor ortada :)

Spor çok iyi ama istahı biraz arttırıyor :) Ona dikkat edersen güzel kilo verirsin :) İnşallah yeni haftaya hafiflemiş gireriz hepimiz :)
insallah canim.. istahim artti hemde nasil. elimden geldigince dikkat ediyorum. hatta bugünden itibaren cayda icmicem ölçüm gününe kadar. Çünkü ödem yapıyor .yesilcau icicem sadece zaten az kaldi.
Yarin tartilmicam.bi daha ki hafta icine kadar tartilmicam. sürpriz olsun.
Kas olabilir yüksek ihtimal, zamanında fazla kastan kaybettiysen vücut onu onarıyordur belki de
kas oranim ölçüde yüksek çıktı. odemdir belki. bi kizin 1 ayi doldu. baktik hic kasi arttmams yagdan 1 kilo gitmiş

Ben de pek tartılmazdım kendimce dikkat etmeye başlayınca pek ümidim yoktu baktım 61.50 den 60.04 falan olmuş bi gayrete geldim öyle devam ettim her gün olmasa da çoğu sabah iç kıyafetlerle tamamen aç karına ve lavaboya girdikten sonra tartılıyorum artık.. Farklı kıyafetlerin ağırlığı da farklı oluyor anlayamıyorum düştüm mü çıktım mı o yüzden kıyafetsiz iç çamaşırla tartılın diyorlar zaten işime geliyor daha az çıkıyor kıyafetsiz. Yalnız bu sabah oynama yok dünle aynı 55.7 sanırım kilo vermemin enn büyük nedeni aksam yemeğini 5.30 6.15 saatleri arasında yiyip o saatten sonra hiçbir şey yememek. Karnım isterse ramazan davulu gibi çalsın.. o saatte yersem sınırımı bilemiyorum o yüzden akşam yememek bana iyi geldi.

Çünkü genelde akşamları tatlı yiyen biriyim. Akşam canım tatlı çekince hadi yatcaz kalkcaz sabah yersin diye avutuyorum yarın yersin diyorum.. ta ta taa sabah tatlı isteğim gitmiş oluyor gitmese de yemem onun yerine belki meyve yerim ama bence ertelemek işe yarıyor :)

Bende spor yapıyorum artı görünüyor tartıda ama kendimi daha sıkı ve daha hafif hissediyorum yarin kaç çıkıcam bakalim

Artı görünüyorum sbeden 53.4 geldim bugün vücudumun çok yoruldugunu anladim buyuzden bugün dinlendiricem kendimi bol bol bitki cayi icicem dışarı çıkıp gezerim keyif günüm olsun yarın belki gider ödemler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…