♥haftalık kilo verme yarışması♥

Acıkmıyorum şuan için bilemiyorum niye böyle ama işime yarayacak yediklerime sayarım
Katılıyorum bugün 9 da kahvaltı yaptım eğitim vardı 11 de kurabiyeli çay-kahveli bir ara+1 salkım üzüm yiyince öğle yemeği yemedim şimdi açım günlerdir acıkmadığıma sayıyorum ben de neyseki 1 saat kalmış

Kizlar benim telefonuma yeni bi uygulama indirdim
yediklerimi yazip kalorisini kaydediyorum oyuzden buraya yazamadim yediklerimi :)

Benim kilo vermem durdu kızlar ya esim dambil alabilirse alacak onunla calısıcam o kadar spor yapıyorum kimildama olmayınca üstelik eklenme var morali bozuluyor insanın gerçi göbekten 4 cm gitti en azından ama bakalım bu göbek gidermi ya

03/11/2016
Sabah:
Yarım su b. yulaf ezmesi
Yarım su b. süt
1 çorba k. kuru üzüm
1 tutam tarçın
Ara :
Şekersiz çay
Öğle :
1 tabak taze fasülye
yarım turp bol limonlu
yarım dilim ekmek
2 kaşık yoğurt
2 küp az şekerli kabak tatlısı
Ara :
Şekersiz çay
3 adet kepekli bisküvi
Akşam :
Yarım dilim çavdar ekmeği
Menemen - yarım tabak vardır
şekersiz çay
k.k kadar peynir
1 tane de küçük çikolata kaçırdım

nehirnil111
begum75

04/11/2016
Sabah :
Yarım dilim çavdar ekmeği
1 tatlı k. peynir
1 t. k tereyağı
1 t.k reçel
1 tane yumurta
5 zeytin
domates salatalık
küçük minnak kaşar
Ara :
Kepekli bisküvi
10'lu bitki çayı
Öğle :
Yarım tabak taze fasülye
yarım dilim ekmek
Yoğurt
1 adet domates
Ara :
Nescafe veya şekersiz çay
Akşam :
Bulgur pilavı düşünüyorum yarım tabak ekmeksiz
bol cacık :)

Ben kendimi daha zayıf ve daha sıkı hissediyorum ama kilom arttı umts gariptir... Bugün 2 bardak yeşilçay icicem belki ise yarar

Kizlar ugrayamadim ama aksam 9 gibi ya da 10 gibi kaldigim sayfadan okumaya devam edicem. spora gidip gelmek tam 4 saatimi alıyor. Alet cok görev cok. cok yoruluyorum. 1 haftadir evi supuremedim uzandigim yerde kaliyorum. bugun gunduz esim işten geldi çocukla ilgilenip uyuttuda evi supurup sildim diğer işleri parca bölük yapiyrm. Bugün hic bişeye yetemiyorm diye agladim bide yetemedigimden sinirleniyorum. bugun kızima da küstüm
Iki saat konusmadim . neyse ki babasi musait zaman bulup geldi. kilo kaybim yok şimdilik. 15 gün sonra vucut ölçülerim degisirse sevinicem. ben yarin bir gün çalışırsam. cam perde tül supurge toz vs icin en azindan 15 günde bir yardimci alirim ay yok benden ev kadini olmuyor bu isi beceremiyorum. görüşmek uzere hazirlanip gideyim salona

aaa ben vücut ölçülerimi almadım kız iyi hatırlattın pilates yapıyorum sıkılaştığımı anlarım en azından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…