Eferin sana gizzzzzzzzz
ayy yok kiz utanmaUtandım şimdi
Katılıyorum bugün 9 da kahvaltı yaptım eğitim vardı 11 de kurabiyeli çay-kahveli bir ara+1 salkım üzüm yiyince öğle yemeği yemedim şimdi açım günlerdir acıkmadığıma sayıyorum ben de neyseki 1 saat kalmışAcıkmıyorum şuan için bilemiyorum niye böyle ama işime yarayacak yediklerime sayarım
He tamam o zaman utanmıyımayy yok kiz utanma
motivasyon olur diye yaptim :)
Ye ye kabak bağırsağı çalıştırırHerkes bana düşman kesildi yahu azcık yiyorum azcıkkkkkkkk
Heyy maşallah bi destekçim geldi sağol cnm umarım öyle olurYe ye kabak bağırsağı çalıştırır
Bu ara kabızlıktan şikayetçiyim ekmek pilav makarna yerine kabak tatlısını tercih ederimHeyy maşallah bi destekçim geldi sağol cnm umarım öyle olur
Uuuu iyi yapmışım yiyerek o zaman ben :)Bu ara kabızlıktan şikayetçiyim ekmek pilav makarna yerine kabak tatlısını tercih ederim
Adımsayar da indir ne kadar az yürüdüğümüz çıkıyor ortayaKizlar benim telefonuma yeni bi uygulama indirdim
yediklerimi yazip kalorisini kaydediyorum oyuzden buraya yazamadim yediklerimi :)
ya aslinda iPhone da var bitane boyle kalp isareti varAdımsayar da indir ne kadar az yürüdüğümüz çıkıyor ortaya
aaa ben vücut ölçülerimi almadım kız iyi hatırlattın pilates yapıyorum sıkılaştığımı anlarım en azındanKizlar ugrayamadim ama aksam 9 gibi ya da 10 gibi kaldigim sayfadan okumaya devam edicem. spora gidip gelmek tam 4 saatimi alıyor. Alet cok görev cok. cok yoruluyorum. 1 haftadir evi supuremedim uzandigim yerde kaliyorum. bugun gunduz esim işten geldi çocukla ilgilenip uyuttuda evi supurup sildim diğer işleri parca bölük yapiyrm. Bugün hic bişeye yetmiyorm diye agladimbide yetemedigimden sinirleniyorum. bugun kızima da küstüm
Iki saat konusmadim . neyse ki babasi musait zaman bulup geldi. kilo kaybim yok şimdilik. 15 gün sonra vucut ölçülerim degisirse sevinicem. ben yarin bir gün çalışırsam. cam perde tül supurge toz vs icin en azindan 15 günde bir yardimci alirimay yok benden ev kadini olmuyor bu isi beceremiyorum. görüşmek uzere hazirlanip gideyim salona
Hoşgeldin tatlım . oncedende aramizdaydin aksam ugrayacame niye kimse yazmıyor
Evet cnm öncedende burdaydım malum sebeplerden bırakmak zorunda kaldım , beni listeye almışsındır umarım etiketledim seniHoşgeldin tatlım . oncedende aramizdaydin aksam ugrayacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?