♥haftalık kilo verme yarışması♥

sbeden Günaydın cnm bugün kilo bildirimi yapamayacağım , neden dersen tartımın pili bitti bitürlü ona ait bi pil bulamadım . Olmazsa netten sipariş vereceğim napim. salı günü bildirimi yaparım .

05/11/2016
Öğle :
Yarım su b. yulaf ezmesi
Yarım su b. süt
Küçük muz
tarçın bir tutam
1 yemek k. kuru üzüm
Ara : yok
Akşam :
Bol yeşillikli az yağ ile yumurta salatası
1 bardak şekersiz çay
Ara : kabak çekirdeği 1 avuç
Şekersiz çay
Bol yürüyüş
06/11/2016
Öğle :
1 adet domates
1 adet salatalık
2 yumurta
5 zeytin
1 k.kadar peynir
1 dilim ekmek (malesef kepek , çavdar yoktu )
Ara : yok
Akşam :
Yarım dilim ekmek
1 kase mercimek çorbası
Yarım tabak kuru fasülye
bol salata
Ara :
Şekersiz Çay
İşte burdan sonrası işin tadını kaçırdım
Gece bir acıktım bir acıktım
1.5 lahmacun yedim , mahfettim herşeyi yaa
100 den fazla ip atladım bu pişmanlıkla
yarım saat pilates
nehirnil111 sbeden begum75

genel olarak güzel,lahmacun kötü bişey değil ama geç saatte olması kötü olmuş,afiyet olsun

nehirnil111 nasılsın?hafta sonu gezmeler gezmeler
simsiyah uzun elbiseyi sana yakıştıramadım,farkettim hep koyu renklere kaçıyosun genç yaşta daha cıvıl cıvıl olabilirsin canım
Güzeldi canım Ankara'yı özlemişim çok gezemesekte yetti şuan içinBeğenmedin mi beni güzel olmamış mıyımO benim nişan elbisem canım o yüzden onu tercih ettim ek kıyafet almadım sonbahara da gider diye nasipse düğünde daha renkli tercih edeceğimSiyah rengi çok seviyorum nedense ben aşırı sade bir insanım soft renkler dışında pekte sevmiyorum belki bordo saks mavisi olabilir

Hani nerde bana niye atmadın fotoyu bende görcemmm

kesinlikle çok güzel olmuşsun,o konuda sana hiçbir diyeceğim yok sadece simsiyah olmasını yaşına uygun bulmadım bak bordo yada saks mavisi çok daha güzel olurdu,bide o kadar uzun yerine dizlerde bir model daha yakışır diye düşündüm ama senin tercihin tabi

Ama dedimya 100den fazla ip atladım o pişmanlıkla
İp iyidir canım

Sağol canım benimEvdeki nişanımda giymiştim onu başka rengi yoktu şimdi de almak istemedim açıkcası açık giymiyorum kapalı bir şeyler bulmaya çalışıyorum onda da istediğim renkleri bulamıyorum kalıyorum öyle Yoksa abiye de falanda favorim saks mavisi vişne çürüğü falandır keşke bulsam

o konuda çok haklısın,kapalı birşeyler bulmak çok zor,abiyeyi bırak günlük giyimde bile bulmak zor artık,mecburen aynı tip giyiniyoruz,maviyle vişne çürüğüde sana çok yakışır

tozlu'da çok uygun şeyler var cnm bak der , çok yakışmış vallahi ne giysen yakışıyor zaten

o konuda çok haklısın,kapalı birşeyler bulmak çok zor,abiyeyi bırak günlük giyimde bile bulmak zor artık,mecburen aynı tip giyiniyoruz,maviyle vişne çürüğüde sana çok yakışır
Evet canım bu durum çok zorluyor beni askılı falan giysem ya da straplez çeşit çeşit ama ya kısa kol fakir kol uzun kol falan imkansız gibi bir şey varsa da modelleri kötü şimdiden düğünü düşünüp bakıyorum ama yok yok sağol canım siyah olduğu için saçlarım çok iyi oluyor ama işte
tozlu'da çok uygun şeyler var cnm bak der , çok yakışmış vallahi ne giysen yakışıyor zaten

Oraya da bakıyorum ama beğenemiyorum ya bakalım bakacağım gene

düğünde sakın siyah giyme
siyah elbiseye siyah saç güzel ama sen tatlısın inan diğer renklerdede çok güzel durucaksın
istanbulda ümraniyede falan güzel abiyeler oluyodu sana uzak belki ama fırsatın olursa bakarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…