genel olarak güzel,lahmacun kötü bişey değil ama geç saatte olması kötü olmuş,afiyet olsun05/11/2016
Öğle :
Yarım su b. yulaf ezmesi
Yarım su b. süt
Küçük muz
tarçın bir tutam
1 yemek k. kuru üzüm
Ara : yok
Akşam :
Bol yeşillikli az yağ ile yumurta salatası
1 bardak şekersiz çay
Ara : kabak çekirdeği 1 avuç
Şekersiz çay
Bol yürüyüş
06/11/2016
Öğle :
1 adet domates
1 adet salatalık
2 yumurta
5 zeytin
1 k.kadar peynir
1 dilim ekmek (malesef kepek , çavdar yoktu)
Ara : yok
Akşam :
Yarım dilim ekmek
1 kase mercimek çorbası
Yarım tabak kuru fasülye
bol salata
Ara :
Şekersiz Çay
İşte burdan sonrası işin tadını kaçırdım
Gece bir acıktım bir acıktım
1.5 lahmacun yedim , mahfettim herşeyi yaa
100 den fazla ip atladım bu pişmanlıkla
yarım saat pilates
nehirnil111 sbeden begum75
Geç saatte yedim , ip atladım umarım azda olsa erimiştir ya çok pişman oldummmgenel olarak güzel,lahmacun kötü bişey değil ama geç saatte olması kötü olmuş,afiyet olsun
erimiştir, bugün biraz daha telafi edersin bişeycik kalmazGeç saatte yedim , ip atladım umarım azda olsa erimiştir ya çok pişman oldummm
Edicem cnm inş. Ya bide şu tartının pilini bulabilseydim daha motive olurdum ama bulamadım yaaerimiştir, bugün biraz daha telafi edersin bişeycik kalmaz
Güzeldi canım Ankara'yı özlemişim çok gezemesekte yetti şuan içinnehirnil111 nasılsın?hafta sonu gezmeler gezmeler
simsiyah uzun elbiseyi sana yakıştıramadım,farkettim hep koyu renklere kaçıyosun genç yaşta daha cıvıl cıvıl olabilirsin canım
Ayyy ciddimisin cnmmm bilmiyodum ama olsun yememem gereken bişeydiGünaydın hayırlı haftalar herkese
THEY- güzel menülerin canım lahmacunda abartı zararlı bir şey değil afiyet olsun
Hani nerde bana niye atmadın fotoyu bende görcemmmGüzeldi canım Ankara'yı özlemişim çok gezemesekte yetti şuan içinBeğenmedin mi beni güzel olmamış mıyım O benim nişan elbisem canım o yüzden onu tercih ettim ek kıyafet almadım sonbahara da gider diye nasipse düğünde daha renkli tercih edeceğim Siyah rengi çok seviyorum nedense ben aşırı sade bir insanım soft renkler dışında pekte sevmiyorum belki bordo saks mavisi olabilir
Ayyy ciddimisin cnmmm bilmiyodum ama olsun yememem gereken bişeydi
Hani nerde bana niye atmadın fotoyu bende görcemmm
Ama dedimya 100den fazla ip atladım o pişmanlıklaDiyette tabi canım yenmemesi daha iyiTabi atarım canım
kesinlikle çok güzel olmuşsun,o konuda sana hiçbir diyeceğim yok sadece simsiyah olmasını yaşına uygun bulmadım bak bordo yada saks mavisi çok daha güzel olurdu,bide o kadar uzun yerine dizlerde bir model daha yakışır diye düşündüm ama senin tercihin tabiGüzeldi canım Ankara'yı özlemişim çok gezemesekte yetti şuan içinBeğenmedin mi beni güzel olmamış mıyım O benim nişan elbisem canım o yüzden onu tercih ettim ek kıyafet almadım sonbahara da gider diye nasipse düğünde daha renkli tercih edeceğim Siyah rengi çok seviyorum nedense ben aşırı sade bir insanım soft renkler dışında pekte sevmiyorum belki bordo saks mavisi olabilir
İp iyidir canımAma dedimya 100den fazla ip atladım o pişmanlıkla
kesinlikle çok güzel olmuşsun,o konuda sana hiçbir diyeceğim yok sadece simsiyah olmasını yaşına uygun bulmadım bak bordo yada saks mavisi çok daha güzel olurdu,bide o kadar uzun yerine dizlerde bir model daha yakışır diye düşündüm ama senin tercihin tabi
o konuda çok haklısın,kapalı birşeyler bulmak çok zor,abiyeyi bırak günlük giyimde bile bulmak zor artık,mecburen aynı tip giyiniyoruz,maviyle vişne çürüğüde sana çok yakışırİp iyidir canım
Sağol canım benimEvdeki nişanımda giymiştim onu başka rengi yoktu şimdi de almak istemedim açıkcası açık giymiyorum kapalı bir şeyler bulmaya çalışıyorum onda da istediğim renkleri bulamıyorum kalıyorum öyle Yoksa abiye de falanda favorim saks mavisi vişne çürüğü falandır keşke bulsam
tozlu'da çok uygun şeyler var cnm bak der , çok yakışmış vallahi ne giysen yakışıyor zatenİp iyidir canım
Sağol canım benimEvdeki nişanımda giymiştim onu başka rengi yoktu şimdi de almak istemedim açıkcası açık giymiyorum kapalı bir şeyler bulmaya çalışıyorum onda da istediğim renkleri bulamıyorum kalıyorum öyle Yoksa abiye de falanda favorim saks mavisi vişne çürüğü falandır keşke bulsam
Evet canım bu durum çok zorluyor beni askılı falan giysem ya da straplez çeşit çeşit ama ya kısa kol fakir kol uzun kol falan imkansız gibi bir şey varsa da modelleri kötü şimdiden düğünü düşünüp bakıyorum ama yok yoko konuda çok haklısın,kapalı birşeyler bulmak çok zor,abiyeyi bırak günlük giyimde bile bulmak zor artık,mecburen aynı tip giyiniyoruz,maviyle vişne çürüğüde sana çok yakışır
tozlu'da çok uygun şeyler var cnm bak der , çok yakışmış vallahi ne giysen yakışıyor zaten
düğünde sakın siyah giymeEvet canım bu durum çok zorluyor beni askılı falan giysem ya da straplez çeşit çeşit ama ya kısa kol fakir kol uzun kol falan imkansız gibi bir şey varsa da modelleri kötü şimdiden düğünü düşünüp bakıyorum ama yok yoksağol canım siyah olduğu için saçlarım çok iyi oluyor ama işte
Oraya da bakıyorum ama beğenemiyorum ya bakalım bakacağım gene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?