Böyle sade şeyler hep hoşuma gidiyor nedenseEvet canım bu durum çok zorluyor beni askılı falan giysem ya da straplez çeşit çeşit ama ya kısa kol fakir kol uzun kol falan imkansız gibi bir şey varsa da modelleri kötü şimdiden düğünü düşünüp bakıyorum ama yok yoksağol canım siyah olduğu için saçlarım çok iyi oluyor ama işte
Oraya da bakıyorum ama beğenemiyorum ya bakalım bakacağım gene
tül kısmı açık bide içdeki çamaşırı gösterirBöyle sade şeyler hep hoşuma gidiyor nedense
Niye göstersin cnm göstermez görünmez ip takar olur bitertül kısmı açık bide içdeki çamaşırı gösterir
düğünde sakın siyah giyme
siyah elbiseye siyah saç güzel ama sen tatlısın inan diğer renklerdede çok güzel durucaksın
istanbulda ümraniyede falan güzel abiyeler oluyodu sana uzak belki ama fırsatın olursa bakarsın
Böyle sade şeyler hep hoşuma gidiyor nedense
ahh ahh olmuyo işte başında bizim gibi bi eş yok heralde,benimki bu şekilde asla tişört bile giydirmiyorNiye göstersin cnm göstermez görünmez ip takar olur biter
Kız ben kapalıyım , zaten giymiyorum sadece öneride bulundum açık olsam bu tarz giyerdim ama yaniahh ahh olmuyo işte başında bizim gibi bi eş yok heralde,benimki bu şekilde asla tişört bile giydirmiyor
hep aynılar deseneKız ben kapalıyım , zaten giymiyorum sadece öneride bulundum açık olsam bu tarz giyerdim ama yani
Benimki sizinden beter emin olun
Bende sadece eşte yok babam giydirmez anannemler görse vururlar beni laftan kafam şişer kız hacı insanlar onlara çok çok ters açık kıyafetler ben kısa dizden falanda böyle önemli günlerde giyemiyorumahh ahh olmuyo işte başında bizim gibi bi eş yok heralde,benimki bu şekilde asla tişört bile giydirmiyor
Aynen cnm malesefhep aynılar desene
Ah ah ben cumartesi aarkadaslarla bulustum yemek yemeye gittik sonrada bi café ye oturduk orda sadece icecek aldim tatli almadim dunde biraz abartm galibaSabah; 09:00 - 1 ad.milföy böreği - 185 kalori
Ara; 09:15 - 1 kupa ıhlamur
Öğle; 12:15 - Yarım kase domates çorbası + 1 porsiyon karnabahar yemeği + 50 gr yoğurt + 1 kase karışık yeşil salata - 260 kalori
Akşamı hafif atlatacağımAnkara'da abartmadım hatta genelde aç gezdim
Lahmacun çok zararlı gelmiyor bana nedenseAh ah ben cumartesi aarkadaslarla bulustum yemek yemeye gittik sonrada bi café ye oturduk orda sadece icecek aldim tatli almadim dunde biraz abartm galiba
e aksam kinaya gittim oradada lahmacun vardi
zaten 2-3 gundur bi siskinlik var benim regl geldi gelecek bekliyorum
Nehir kalori nasıl hesaplıyorsun ya benimkiler kaç kalori acabaSabah; 09:00 - 1 ad.milföy böreği - 185 kalori
Ara; 09:15 - 1 kupa ıhlamur
Öğle; 12:15 - Yarım kase domates çorbası + 1 porsiyon karnabahar yemeği + 50 gr yoğurt + 1 kase karışık yeşil salata - 260 kalori
Akşamı hafif atlatacağımAnkara'da abartmadım hatta genelde aç gezdim
Fatsecret sitesinden yapıyorum canım öneririmNehir kalori nasıl hesaplıyorsun ya benimkiler kaç kalori acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?