♥haftalık kilo verme yarışması♥

Böyle sade şeyler hep hoşuma gidiyor nedense

Eklentiler

• O_On_6i13201010413.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 24

Uzak gelmez bana canım zaten oralara hep bakacağım düğün zamanı aynen öyle düğünde büyük konuşmak istemem ama siyah hayatta olmaz
Böyle sade şeyler hep hoşuma gidiyor nedense

Tül bu canım çok basit olmuş üstü bende beğenememe sıkıntısı da var ben biraz elit duran tarzları seviyorum açık ayrıca rahatlıkla giyemem sağol yine de önerin için

ahh ahh olmuyo işte başında bizim gibi bi eş yok heralde,benimki bu şekilde asla tişört bile giydirmiyor
Bende sadece eşte yok babam giydirmez anannemler görse vururlar beni laftan kafam şişer kız hacı insanlar onlara çok çok ters açık kıyafetler ben kısa dizden falanda böyle önemli günlerde giyemiyorum

Günaydın kızlar, hepinize hayirli, saglikli, eksili, musmutlu haftalar diliyorum

Birkaç gündür yoktum, başım pek iyi diildi. Bi de eşimin dayısı geldi. Akşamları da yemek bulaşık çay vs.

sbeden canim 80.8 bu hafta. Yani -400 gr. Hiç şikayetim yok gitsin de 100 gr gitsin.. ha bir de regl oluyorum. Bugün lekelenme basladi. Buna rağmen -400

Selam kizlarrrrrr
oncelikle belirteyim bu Sabah tartilamadim cunku dun annemlerde yattim
Ve 2 gundur uzerimde bi siskinlik var regl olmak uzereyim beklemekteyim
sbeden ben bu hafta izinli olabilirmiyim
aksam eve gec giricem tartilamamda aksama
sen bana bi rapor versen bu hafta

Sabah; 09:00 - 1 ad.milföy böreği - 185 kalori
Ara; 09:15 - 1 kupa ıhlamur
Öğle; 12:15 - Yarım kase domates çorbası + 1 porsiyon karnabahar yemeği + 50 gr yoğurt + 1 kase karışık yeşil salata - 260 kalori

Akşamı hafif atlatacağım Ankara'da abartmadım hatta genelde aç gezdim

Ah ah ben cumartesi aarkadaslarla bulustum yemek yemeye gittik sonrada bi café ye oturduk orda sadece icecek aldim tatli almadim dunde biraz abartm galiba
e aksam kinaya gittim oradada lahmacun vardi
zaten 2-3 gundur bi siskinlik var benim regl geldi gelecek bekliyorum

Lahmacun çok zararlı gelmiyor bana nedenseBenimde regl dönemim yaklaştı hatta olmam da gerek tatildeyken de sanırım zararlı olarak börek, kokoreç, sütlü kahve ve baklava yemişimdir ama hepsi az azdı öyle söyleyeyim

1 dilim normal ekmek yerine yiyebileceğiniz şeylerin listesi

Eklentiler

• Screenshot_2016-11-07-00-11-22.webp
    37,4 KB · Görüntüleme: 36
Nehir kalori nasıl hesaplıyorsun ya benimkiler kaç kalori acaba

Valla bende ne liste ne kalori takibi var kızlar Göz kararı miktarda sağlıklı,sağlıksız ayrımı yaparaktan gidiyorum ve 6 dan sonra asla yemiyorum hiçbir şey :) Diyet olarak bakmıyorum olaya sevmediğim seyi sırf zayıflamak için yemiyorum yoksa diyetten sonra yediğim şeyler değişince kilolar geri geliyor. Ben de sevdiğim sağlıklı bulduğum gıdalarla gidiyorum

Vee bu sabah 55.5 ile uyandım :)

Toplam verilen kilo 7 kalan kilo 5.50

Belki hedefim olan 50 kiloya ulaştıktan sonra bi 2 3 kilo daha vermek isteyebilirim ya da tam tersi almak... Çünkü kendimi ortaokulda bile 50 kilo görmedim hep daha fazlaydım.. 50 kiloyken nasıl görünürüm hiç fikrim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…