Evet bu hafta denk gelirsek yine alacağız kafama koydum her hafta yiyeceğim 1-2 kere bir de barbunun lezzetli zamanıymış lüfer de aynı şekilde bir bulsam hepsini deneyeceğim de evimin yakınlarında bir tek o kamyonet varEvet evet Sarp aklansın içeride olması gerekiyor değil mi dizi sonuna kadar böyle dışarıda kaldı çocuk
barbunu hiç sevmem,yosun kokuyo bana
hamsi,istavrit,mezgit,çinekop bunlar favorilerim
sarp mecbur aklanacak yoksa dizi biterama sarp aklacak derken celal dumanın etrafında sağlam adam kalmayacak,kurtlar vadisi gibi habire eleman girip çıkacak galiba diziye siz ist. dasınız belki rol alırsınız sizde
sen yinede al dene canım,belki kızartırken kokmaz yerken kokuyo bana,şimdi senide etkilemiyim,çünkü çok sevenlerde var barbun balığını belki sende seversinYosun kokuyorsa almayayım canım bende sevmem o zamanİstavrit çok seviyorum ama bana çok kokmayan balık gerek amerikan mutfaklı ev koku sıkıntımız var mutfak bölümünde pencere falan yok çinekop kokmadı abartı mesela O adam zaten bir çok kişiyi öldürecek gibi çok fena geri dönmüşe benziyor Teklif gelirse değerlendiririz Begüş
Olabilir canım az bir şey alır denerim olmadı çinekopun yanınasen yinede al dene canım,belki kızartırken kokmaz yerken kokuyo bana,şimdi senide etkilemiyim,çünkü çok sevenlerde var barbun balığını belki sende seversin
evet o adam celal dumanı duman edecek, eee haklıda
ne güzel olurdu sizde oynasanız bi hatıra olur insana
demi ama ne işiniz var üsküdarda insan az uzağa getirir,bak buldular zaten hemenOlabilir canım az bir şey alır denerim olmadı çinekopun yanınaDün akşam Üsküdar taraflarına götürmüştü aileyi buralara gelemez gibi geldi bana insan anasını Beylikdüzü taraflarına falan getirir oralar bulunmayacak yer mi
Bence de dizi sanırım o civarda çekiliyor gitmişler komşuya bırakmışlar gibidemi ama ne işiniz var üsküdarda insan az uzağa getirir,bak buldular zaten hemen
hiç yaa bunlarda bişey bilmiyor hıhhBence de dizi sanırım o civarda çekiliyor gitmişler komşuya bırakmışlar gibiBuradaki tekin yerlere götürürdüm ben onları
Köstebek filminden alıntıymış dizi sonu çok kötü o filmde inşallah bizimkiler değiştirir bir de erkenden bitecekmiş öyle diyorlar inşallah doğru değildir ilk defa kaç zamandır 1 tane dizi izliyorumhiç yaa bunlarda bişey bilmiyor hıhh
sen yazacaktın, oynayacaktınki heyyy oscarlık olurdu oscarlık
o filme bakmak lazım sanırım 2006 yapımıydıKöstebek filminden alıntıymış dizi sonu çok kötü o filmde inşallah bizimkiler değiştirir bir de erkenden bitecekmiş öyle diyorlar inşallah doğru değildir ilk defa kaç zamandır 1 tane dizi izliyorum
Vallahi Haziran ayına kadar bile sürmeyebilirmiş duyduğumo filme bakmak lazım sanırım 2006 yapımıydı
o zaman tek sezonluk olur,kaliteli olsunda tek sezonluk olsun bazen 2.sezonda çok saçmalıyolar
sonuda güzel biter tabi inşallah
Hadi yaa o kadarcik mi kisa kiVallahi Haziran ayına kadar bile sürmeyebilirmiş duyduğum
Ahaha yok kız bizde de Müdür söyledi erkenden bitirecekler konu yok ki filmi yapıyorlar dedi iyi de bari bir kaç şey eklesinler illa filme göre mi gitmek zorundalar hızlı hızlı herşey ortaya çıkıyorHadi yaa o kadarcik mi kisa ki
Tabu sen İstanbul dasin haberleri çabuk aliyosun
Hii o zaman tamam canim. hayırlı olsun bebisin :) Allah sağlıcakla zamaninda kucağına versin . ilk aylar kilo kaybın olur belki sonra değişebilir.sbeden Aslında iyi gidiyordum ama sonra bi bebiş haberi aldım. şu an yemek olayı berbat zaten. hiçbirşey yiyemiyorum bulantıdan. yediğimde genelde karbonhidrat.
bildirmeyi unuttum sana kusura bakma. beni listeden çıkarabilirsin
Alınır alınır ipin ucu kaçtı mı tutmak zorBence de sen bir ara vermiştin çünkü bırakalı 3-4 ay anca olmuştur o kadar alınır mı bilemedim aşırı abartı yediğini de düşünmüyorum sanki canım
Buna çok güldümmbarbunu hiç sevmem,yosun kokuyo bana
hamsi,istavrit,mezgit,çinekop bunlar favorilerim
sarp mecbur aklanacak yoksa dizi biterama sarp aklacak derken celal dumanın etrafında sağlam adam kalmayacak,kurtlar vadisi gibi habire eleman girip çıkacak galiba diziye siz ist. dasınız belki rol alırsınız sizde
Uzadıkça sıkıyo insanı diziler heyecanlı yerinde bitmelio filme bakmak lazım sanırım 2006 yapımıydı
o zaman tek sezonluk olur,kaliteli olsunda tek sezonluk olsun bazen 2.sezonda çok saçmalıyolar
sonuda güzel biter tabi inşallah
sbeden Aslında iyi gidiyordum ama sonra bi bebiş haberi aldım. şu an yemek olayı berbat zaten. hiçbirşey yiyemiyorum bulantıdan. yediğimde genelde karbonhidrat.
bildirmeyi unuttum sana kusura bakma. beni listeden çıkarabilirsin
Bende ilk evlendiğimde 3-4 ayda gerçi 4-5 kilo almıştım ucu kaçtı mı alınıyor gerçektenAlınır alınır ipin ucu kaçtı mı tutmak zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?