♥haftalık kilo verme yarışması♥

barbunu hiç sevmem,yosun kokuyo bana
hamsi,istavrit,mezgit,çinekop bunlar favorilerim
sarp mecbur aklanacak yoksa dizi biterama sarp aklacak derken celal dumanın etrafında sağlam adam kalmayacak,kurtlar vadisi gibi habire eleman girip çıkacak galiba diziyesiz ist. dasınız belki rol alırsınız sizde

Yosun kokuyorsa almayayım canım bende sevmem o zaman İstavrit çok seviyorum ama bana çok kokmayan balık gerek amerikan mutfaklı ev koku sıkıntımız var mutfak bölümünde pencere falan yok çinekop kokmadı abartı meselaO adam zaten bir çok kişiyi öldürecek gibi çok fena geri dönmüşe benziyorTeklif gelirse değerlendiririz Begüş

sen yinede al dene canım,belki kızartırken kokmaz yerken kokuyo bana,şimdi senide etkilemiyim,çünkü çok sevenlerde var barbun balığını belki sende seversin
evet o adam celal dumanı duman edecek, eee haklıda
ne güzel olurdu sizde oynasanız bi hatıra olur insana

Olabilir canım az bir şey alır denerim olmadı çinekopun yanına Dün akşam Üsküdar taraflarına götürmüştü aileyi buralara gelemez gibi geldi bana insan anasını Beylikdüzü taraflarına falan getirir oralar bulunmayacak yer mi

demi ama ne işiniz var üsküdarda insan az uzağa getirir,bak buldular zaten hemen

hiç yaa bunlarda bişey bilmiyor hıhh
sen yazacaktın, oynayacaktınki heyyy oscarlık olurdu oscarlık
Köstebek filminden alıntıymış dizi sonu çok kötü o filmde inşallah bizimkiler değiştirir bir de erkenden bitecekmiş öyle diyorlar inşallah doğru değildir ilk defa kaç zamandır 1 tane dizi izliyorum

o filme bakmak lazım sanırım 2006 yapımıydı
o zaman tek sezonluk olur,kaliteli olsunda tek sezonluk olsun bazen 2.sezonda çok saçmalıyolar
sonuda güzel biter tabi inşallah

Hadi yaa o kadarcik mi kisa ki
Tabu sen İstanbul dasin haberleri çabuk aliyosun
Ahaha yok kız bizde de Müdür söyledi erkenden bitirecekler konu yok ki filmi yapıyorlar dedi iyi de bari bir kaç şey eklesinler illa filme göre mi gitmek zorundalar hızlı hızlı herşey ortaya çıkıyor

eshma bildirim yapmayacaktinda ismini neden yazdirdin

sbeden Aslında iyi gidiyordum ama sonra bi bebiş haberi aldım. şu an yemek olayı berbat zaten. hiçbirşey yiyemiyorum bulantıdan. yediğimde genelde karbonhidrat.

bildirmeyi unuttum sana kusura bakma. beni listeden çıkarabilirsin

Hii o zaman tamam canim. hayırlı olsun bebisin :) Allah sağlıcakla zamaninda kucağına versin . ilk aylar kilo kaybın olur belki sonra değişebilir.

Buna çok güldümm

o filme bakmak lazım sanırım 2006 yapımıydı
o zaman tek sezonluk olur,kaliteli olsunda tek sezonluk olsun bazen 2.sezonda çok saçmalıyolar
sonuda güzel biter tabi inşallah
Uzadıkça sıkıyo insanı diziler heyecanlı yerinde bitmeli

Hayırlı olsun bebeğin yeme yeme değilse benim gibi 16. haftada 5 kilo alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…