Tamam canım olmazsa haftaya yaparsınsbeden Günaydın cnm bugün kilo bildirimi yapamayacağım , neden dersen tartımın pili bitti bitürlü ona ait bi pil bulamadım . Olmazsa netten sipariş vereceğim napim. salı günü bildirimi yaparım .
Onceki kilonu hatırlamıyorum canım kendini toparladiginda tekrar katil düzeli olarakyakında bildiirm yapaamdım kendime az zaman tanıyorum tekrar boğazımı kısmaya başlayacağım inş ozaman gruba devam bu arada kilo 66 yı buldu
Ben normalde hergün tartilirimda sürpriz olsun diye o güne kadar tartilmiyim demiştim :) ben hep ic camasirlariyla tartilirim. kıyafetle tartilanlari anlamiyrmelbiseler benden değilya :)
Erelemek iyi fikir çayi şekerli ictigimden tatli istegim olmuyordu
Bugün 52.9 geldim biraz gitti ödemler ama yinede hala sisim hissediyorum bugün dışarı çıkıp maydonoz alayım hicde sevmem ama yemeye calisicam artik bugün de dinlendiricem vucudumu kendime bakim yapicam vucudum hala ağrıyor ama yarin devam spora inşallah ..spor yapmamak için kendimi zor tutuyorumHergun maydonoz ye fayda eder :)
O kadar kötüyümki anlatamam size kendimi kilomu 67,4 olarak güncellermisin cnmTamam canım olmazsa haftaya yaparsın
kendini aç koyma,k.hidratı mümkün olduğu kadar kes,sağlıklı çerez,meyvalardan yesbeden
17.10.2016 : 61,00
24.10.2016: 61,20
31.10.2016: 61,60
07.11.2016: 62,60
Bu hafta gerçekten çok aldım abarttığımın farkındayım bugünden başlıyorum akşam yemek yemeyip açlık hissedersem bir şeyler atıştırıcam yoğurt meyve falan
sen kilo almışsınO kadar kötüyümki anlatamam size kendimi kilomu 67,4 olarak güncellermisin cnm
nehirnil111 begum75 KarKralicesi sbeden
Ya ben uzun zamandır tartılmadım , 63 sanıyordum ben kendimi , ama değilmişimmmsen kilo almışsın
O kadar kötüyümki anlatamam size kendimi kilomu 67,4 olarak güncellermisin cnm
nehirnil111 begum75 KarKralicesi sbeden
Ya bilmiyorum tartıda öyle gösterdi yaCanım bu kadar aldığına emin misin
Bir daha tartıl istersen lavaboya falan çık bilemedim nasıl o kadar almış olabilirsin kiYa bilmiyorum tartıda öyle gösterdi ya
Yarın sabah tekrardan tartılacağım ya bilmiyorum nehir , umarım almamışımdırBir daha tartıl istersen lavaboya falan çık bilemedim nasıl o kadar almış olabilirsin ki
İnşallah almamışsındır canım verirsin tabi panik yapma bugün gaz alacak şişkinlik giderecek şeyler ye içYarın sabah tekrardan tartılacağım ya bilmiyorum nehir , umarım almamışımdır
Ne gibi mesela cnmİnşallah almamışsındır canım verirsin tabi panik yapma bugün gaz alacak şişkinlik giderecek şeyler ye iç
Ne gibi mesela cnm
07/11/2016
Sabah :
1 k. kadar peynir
5 tane zeytin
1 tane haşlanmış yumurta
domates salatalık
1 dilim kepek ekmeği
şekersiz çay
Ara : şekersiz çay
Öğle :
1,5 kase mercimek çorbası
1 dilim ekmek
domates salatalık
Ara : şekersiz çay
3 tane kepekli bisküvi
Akşam : Fırında tavuk ( 2 tane but )
3-4 tane ince dilimli patates
1 dilim çavdar ekmeği
pilates ip ayrıca yaptım
Nehir kesin benim tartımda bi yanlışlık var , yani kilo almışımdır belki ama 5-6 kilo almamışımdır yaKereviz, Brokoli, Lahana bol bol tüketebilirsin. Biberiye, yeşil çay içebilirsin.
Menün güzel ama eğer kilo aldıysan patates türü şeyleri hiç yememelisin mesela ya da pilates yerine jillian tarzı kalori yaktıran sporları yapabilirsin ipe zaten lafım yok
Bence de sen bir ara vermiştin çünkü bırakalı 3-4 ay anca olmuştur o kadar alınır mı bilemedim aşırı abartı yediğini de düşünmüyorum sanki canımNehir kesin benim tartımda bi yanlışlık var , yani kilo almışımdır belki ama 5-6 kilo almamışımdır ya
Yok cnm ben yiyemem zaten ya yesemde kilo alsam hep aynıyım yahuBence de sen bir ara vermiştin çünkü bırakalı 3-4 ay anca olmuştur o kadar alınır mı bilemedim aşırı abartı yediğini de düşünmüyorum sanki canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?