♥haftalık kilo verme yarışması♥

Ayyy yıllar oldu şekerli içmeyeli 8 yıl önce yine zayıflamak amaçlı denedim şekersiz ilk seferde çok acı geldi sonra alıştım resmen çay zevk verir oldu Şimdi sırf sevdiğim için şekersiz içiyorum :)

Aynen çamaşırla tartılmak iyi oluyormuş önce kıyafetli sonra kıyafetsiz tartılıyorum çok farkediyor

Hergun maydonoz ye fayda eder :)
Bugün 52.9 geldim biraz gitti ödemler ama yinede hala sisim hissediyorum bugün dışarı çıkıp maydonoz alayım hicde sevmem ama yemeye calisicam artik bugün de dinlendiricem vucudumu kendime bakim yapicam vucudum hala ağrıyor ama yarin devam spora inşallah ..spor yapmamak için kendimi zor tutuyorum

kendini aç koyma,k.hidratı mümkün olduğu kadar kes,sağlıklı çerez,meyvalardan ye

07/11/2016
Sabah :
1 k. kadar peynir
5 tane zeytin
1 tane haşlanmış yumurta
domates salatalık
1 dilim kepek ekmeği
şekersiz çay
Ara : şekersiz çay
Öğle :
1,5 kase mercimek çorbası
1 dilim ekmek
domates salatalık
Ara : şekersiz çay
3 tane kepekli bisküvi
Akşam : Fırında tavuk ( 2 tane but )
3-4 tane ince dilimli patates
1 dilim çavdar ekmeği
pilates ip ayrıca yaptım

Ne gibi mesela cnm

Kereviz, Brokoli, Lahana bol bol tüketebilirsin. Biberiye, yeşil çay içebilirsin.

Menün güzel ama eğer kilo aldıysan patates türü şeyleri hiç yememelisin mesela ya da pilates yerine jillian tarzı kalori yaktıran sporları yapabilirsin ipe zaten lafım yok

Nehir kesin benim tartımda bi yanlışlık var , yani kilo almışımdır belki ama 5-6 kilo almamışımdır ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…