- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Vücut olarak aynıysan kesinlikle yanlıştır insan muhakkak anlar bende göbek çıkar yüzüm şişer mesela 5-6 kilo farketmemen imkansız gibi bir şeyYok cnm ben yiyemem zaten ya yesemde kilo alsam hep aynıyım yahu
aynen cnm yarın tekrardan bakacağımnVücut olarak aynıysan kesinlikle yanlıştır insan muhakkak anlar bende göbek çıkar yüzüm şişer mesela 5-6 kilo farketmemen imkansız gibi bir şey
Bak canımaynen cnm yarın tekrardan bakacağımn
Tamam canım izinlisin bu haftaSelam kizlarrrrrr
oncelikle belirteyim bu Sabah tartilamadim cunku dun annemlerde yattim
Ve 2 gundur uzerimde bi siskinlik var regl olmak uzereyim beklemekteyim
sbeden ben bu hafta izinli olabilirmiyim
aksam eve gec giricem tartilamamda aksama
sen bana bi rapor versen bu hafta
Sabah (saat 07:45)
* yarım yumurta
* peynir
* domates
* salatalık
* 3 yeşil biber
* 1 dilim ekmek
* 3 zeytin
Ara Öğün (saat 11:00)
2 kuru incir
1 ceviz
Öğlen (saat 11:45)
* 1 dilim ekmek
* fırın köfte
* 3 kaşık kadar pirinç pilavı
* yarım elma
bugün pek iştahlıyım
akşama balık+salata ve çorba var
bu iştah eve gidene kadar kapanır umarımAkşam ki menüyle kurtardın canım bende pişmanım keşke dün akşam değil de bu akşam yeseydim balığı bekletseydim 1 gün
Sabah yok bugünler de canım hiç istemiyor zor uyanıyorum ya
Öğle; 12:20 - Yarım kase mercimek çorbası + 1 fileto mezgit + 1 kase yeşil salata + 2 ymk kaşığı barbunya salatası + 1 dilim tahin helvası - 604 kalori
Ara; 14:00 - 1 kupa şekersiz sade nescafe - 2 kalori
Akşama çiğ köfte var sormayın şuanda kendime çok kızgınımDün başım ağrıyor diye eşim çiğ köfte alalım o zaman dedi tamam dedim sonra baktık çarşıda balıkçı gelmiş gene kamyonetiyle hadi Çinekop alalım dedik aldık bugün yaparız diye ama dayanamadım dün akşam yaptım yedik bu akşama kaldı çiğ köfte keşke bugüne kalsaydı bugün balık protein günü yapardım
bu iştah eve gidene kadar kapanır umarım
bu akşam evde çok işm var,süpür,sil,bide ütü
bugün yine balık al olmaz mı?
sabahları artık karanlık oluyo,bizde zorlanıyoruz,dahada karanlık olacak yeni düzene alışmak zor olcak
hımm demek çiğ köfte varçok mu aldınız,az balık az çiğ köfte olsa oda olmaz demi yakışmaz mıki yan yana
öğlen yemeğin pek bi güzel afiyet olsun,mezgit fileto nasıl oluyo kız zaten ufak balık değilmi mezgit 1 tanecik mi yedin
kolaysa başına gelsinKolay gelsin kuzumÇiğ köfteyi bugün de yemezsek kötüleşir falan riske atamam canım 10 tane falan vardır rahat mecburen dürüm yapacaktık Bir de aslında bugün alacaktım ama o balıkçı her gün çarşıda olmuyor bizim orada sahil kenarında su hali var oradan getiriyor balıkları her gün değil yani Mezgite bende şaşırdım usta mezgit dedi ama alabalığa falan daha çok benziyor bildiğin iri filetolardan nasıl mezgit anlamadım
Dürüm yapmayınca çiğ köfte doyurmuyor ki beni 4 tanesi marulla doyurur mu ki hiç bir şey yemedenkolaysa başına gelsiniş yapmaktan nefret ediyorum
o mezgit değildir belki kendide bilmiyodu,mezgit niyetine dedi uyduruverdi
hımm sen o zaman çiğ köfteleri ye ama lavaşa diil marula dürüm yap,bide sonrasında aburcubur yeme tamam mı
o çorbayı dök benceDürüm yapmayınca çiğ köfte doyurmuyor ki beni 4 tanesi marulla doyurur mu ki hiç bir şey yemedenLahana çorbam dolapta var acaba bozuldu mu 1 hafta oldu
Bence de uydurdu belki 1 tane daha alırdım ama buğlama yapmış benim midemi bulandırıyor
o çorbayı dök bence
çiğ köfteyi lavaşla ye o zaman ama abur cubur yeme lütfen
buğlama her balıkta güzel olmuyo, en güzeli kızartma ve ızgara
bayılırım çinekopa en sevdiğim balık,yedimiydi 2 kilo yiyiyoruzBence de akşam dolabı temizleyeyimAbur cubur yok zaten istesem de yiyemem dün cipsi hallettik içerde dizisini izlerken Aynen kızartma ve ızgara belki bazı balıklarda fırın ama o kadar Dün çinekopu tavada kızarttım acayip güzeldi tam ayıymış zaten çok lezzetli
Bizde fazla gelir diye yarım kilo aldık balıkçı şöyle baktı bizebayılırım çinekopa en sevdiğim balık,yedimiydi 2 kilo yiyiyoruz
demek cipsleri hallettin seni gidi seni,sen dün kilo bildirdin mi? durumlar nedir?
içerdekine bizde bakıyoruz,bence davut yaptı
Bizde fazla gelir diye yarım kilo aldık balıkçı şöyle baktı bizebir dahakine 1 kilo alacağım doyurdu salatayla falan ama 1 kilo rahat yenir nasıl bunca zaman bu balığı yememişim hayret ettim çok sevdim Eşimle yedik beraber tek yemedim Bence de davut yaptı biz öyle düşündük iş yerindeki abiler de çocuk istismarcısı yaptı geri dönen var ya şuanda çevrece derdimiz kimin yaptığı
yarım kilo az almışsınız gerçekten,ayıklayınca birşey kalmıyor zaten,neyse balık tükenmeden birkaç defa yaparsın artık bu balıktan, hımm çok lezzetli
oğlumda ilk başta çocuk istismarcısı dedi,coşkun muydu neydi adı,onu dedi ama bakalım,sarp aklansında kim yanarsa yansın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?