Kac gundur mufaga yetemedim . spor beni baya yoruyor cocukta bi yanda aynen dedigin gibi takiliyorum :)Kızım nerdeyse 4 yaşını bitirecek kızım doğduğundan beri bütün işleri yarım yaparım eşim dır dır eder de beğenmiyosa yardım etsin derim kendi kendime hiç bir şey kızımdan önemli değil ya
Olduğu kadar yap kilo verip hafifleyince eminim daha kolay gelecek sana işler ben ağırlaştım ya fark edebiliyorum
Anlasamayacagimi tahmin ettigim tiplerden uzak duruyorum yuzlerine bile bakmiyrm herkesin yapisi farkliDeğil mi sevindim senin adına evinden çıktın farklı ortam farklı insanlar anlaşamadıklarınla çekişmek bile güzel
Sekersiz 3 ay icmistim ama keyif almiyrdumAyyy yıllar oldu şekerli içmeyeli8 yıl önce yine zayıflamak amaçlı denedim şekersiz ilk seferde çok acı geldi sonra alıştım resmen çay zevk verir oldu Şimdi sırf sevdiğim için şekersiz içiyorum :)
Aynen çamaşırla tartılmak iyi oluyormuş önce kıyafetli sonra kıyafetsiz tartılıyorum çok farkediyor
Diyetisyen her sabah bolca maydonoz ye dedi bir dilim ekmekle bu sabah yedim iyy bol olunca zor oluyo yemesi kaynatip suyunu icmek daha kolayBugün 52.9 geldim biraz gitti ödemler ama yinede hala sisim hissediyorum bugün dışarı çıkıp maydonoz alayım hicde sevmem ama yemeye calisicam artik bugün de dinlendiricem vucudumu kendime bakim yapicam vucudum hala ağrıyor ama yarin devam spora inşallah ..spor yapmamak için kendimi zor tutuyorum
Kiz nettin 63tu yaO kadar kötüyümki anlatamam size kendimi kilomu 67,4 olarak güncellermisin cnm
@nehirnil111begum75 @KarKralicesi sbeden
Ben bi kere bir seferde yiyim dedim midem bulandı afedersin çıkardım ondan sonra yiyememistim ama ekmek ve peynirle güzel oluyor :)Diyetisyen her sabah bolca maydonoz ye dedi bir dilim ekmekle bu sabah yedim iyy bol olunca zor oluyo yemesi kaynatip suyunu icmek daha kolay
Yarin sabah peynirde koyuyum o zaman hafifletir tadiniBen bi kere bir seferde yiyim dedim midem bulandı afedersin çıkardım ondan sonra yiyememistim ama ekmek ve peynirle güzel oluyor :)
Canım bi sorun var tartı sanırım bozuk çıktı , yarın sabah tekrardan ölçeceğim bilmiyorum inan , bende hiç bi değişiklik yokKiz nettin 63tu ya
Bence de yanlislik var gibi. Çünkü kilo alsan tartilana kadar anlardin kiyafetlerdenCanım bi sorun var tartı sanırım bozuk çıktı , yarın sabah tekrardan ölçeceğim bilmiyorum inan , bende hiç bi değişiklik yok
hedefe kadar aramizda kalacaksaniz katilabilirsnzKızlar beni de alir misiniz aranıza zayıflamaya ihtiyacım var
aynen cnm en fazla 1-2 kilo almışımdır ki onu bile zannetmiyorum yahuBence de yanlislik var gibi. Çünkü kilo alsan tartilana kadar anlardin kiyafetlerden
Kalırım daha iyi benim için motive olurum hem :)hedefe kadar aramizda kalacaksaniz katilabilirsnz
Üzme kızı boş ver işleri yapabildiğin kadar yap eşin de dır dır etmiyorsa ne alaaKac gundur mufaga yetemedim . spor beni baya yoruyor cocukta bi yanda aynen dedigin gibi takiliyorum :)
Kahvaltıda yiyorum bol yeşillik marul maydanoz roka tere bol limonluDiyetisyen her sabah bolca maydonoz ye dedi bir dilim ekmekle bu sabah yedim iyy bol olunca zor oluyo yemesi kaynatip suyunu icmek daha kolay
Bazen ediyo :)Üzme kızı boş ver işleri yapabildiğin kadar yap eşin de dır dır etmiyorsa ne alaa
tamam o zaman boy kilo ve hedef kilo alayimKalırım daha iyi benim için motive olurum hem :)
Kahvaltıda hic hosuma gitmiyoKahvaltıda yiyorum bol yeşillik marul maydanoz roka tere bol limonlu
Boy 1.63 kilo 73 hedef kilo 60tamam o zaman boy kilo ve hedef kilo alayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?