♥haftalık kilo verme yarışması♥

Öğle; 12:20 - Yarım kase mercimek çorbası + 1 fileto mezgit + 1 kase yeşil salata + 2 ymk kaşığı barbunya salatası + 1 dilim tahin helvası - 604 kalori
Ara; 14:00 - 1 kupa şekersiz sade nescafe - 2 kalori
Akşam; 1 ad.çiğ köfte dürüm - 347 kalori

Toplam kalori: 953

günaydın fıstık
maşallah 1 çiğ köfteyle kapattın günü demek tebrik ederimkalan 9 unu eşine mi yedirdin yoksa

Günaydın kuzumYok bana 4 eşime 5 tane vardı dürüm yaptık yedik dün akşam 9 da uyumuşuz erkenden yoksa çubuk çikolatalardan almıştım canım çekmişti ama yiyemedim
bak bak bak o kadarda dedim abur cubur yeme diye,ohh iyi olmuş uyumanız
bende dün işten biraz erken çıktım işim vardı sonra eşimle buluştuk hava bahardan kalma gibiydi ıpılıktı,eve gidesimiz gelmedi 7 ye kadar gezdik,sonra eve git balıkları pişir derken,ev süpürüp silemedim bitek ütümü bitirdim,birde anne dizisini izledim

Regl olacağım canım çikolata çekiyor ya Afiyet olsun canım bende iş yapamadım bu akşam yapacağım

Regl olacağım canım çikolata çekiyor ya Afiyet olsun canım bende iş yapamadım bu akşam yapacağım
hımm tehlikeli dönemler seviyosan elmaya,yoğurda, süte toz tarçın ekle canım,isteğini biraz bastırır
bende nasipse bugün süpürüp silerim,yarın annemler yemeğe gelecek sanırım balık yapıcam yine

Süte tarçını çok seviyorum içerim yarın büyük ihtimalKolay gelsin şimdiden canım bende cuma ya da hafta sonu tekrardan balık alacağım

Sabah; 07:50 - 1 ad.haşlanmış yumurta + yarım parça beyaz peynir - 128 kalori
Ara; 09:00 - 1 kupa ıhlamur
Öğle; 12:20 - Yarım kase mısır çorbası + yarım porsiyon türlü + yarım porsiyondan az bulgur pilavı + yarım kase yağsız yeşil salata + 2 ad.çiğ köfte - 328 kalori
Ara; 13:30 - 1 ad.elma + 1 kupa sade şekersiz nescafe - 57 kalori

Çiğ köfteyi usta yapmış bende kıramadım hatta hala açım elma yiyeceğim zamanı bekliyorum bu yemekler bana yetmedi ya hiç 300 kalori almış gibi değilim

Akşama kıymalı ıspanak yemeği ve yoğurt çorbası olacak nasipse

türlü karın doyurmuyor gerçekten,çiğ köfteni bulmuşsun yine
bugün bende doymadım yemeklerden 1 dilim börek yedim sadece,diğerlerini yiyemedim çok kötüydüdoymayınca kuru incir,kayısı ve ceviz yedim ama bende hala açım,bende armut ve mandalina yiycem onu saat geldin diye bekliyorum
ıspnağın yanında yoğurtlu bişey yapmazsan daha iyi olur,içerisindeki demirden faydalanamıyoruz biliyosun

Doymayınca yedim açıkcası usta da çok iyi yapmış bir daha bulamazsın nehir taşınıyorsun dedim kendimeUnutmuşum kuzum o zaman ıspanağı sade yapayım yanında bir şey yapmadan eşim o şekilde bile doyabiliyor

iyi yapmışsın afiyet olsun
sen yine çorbanı yap canım,ama yoğurtsuz bişey olsun,mercimek,şehriye falan olabilir
birde ıspanak çabuk acıktırır peşine canınız abur cubur çekmesin

iyi yapmışsın afiyet olsun
sen yine çorbanı yap canım,ama yoğurtsuz bişey olsun,mercimek,şehriye falan olabilir
birde ıspanak çabuk acıktırır peşine canınız abur cubur çekmesin

Aslında beşamel soslu ıspanak mı yapsam fırında diye düşünmedim değil normal yemekten daha tok tutar gibi Yoğurdum ekşiyecek o yüzden yoğurt çorbası yapmam gerek bilemedim bak

Aslında beşamel soslu ıspanak mı yapsam fırında diye düşünmedim değil normal yemekten daha tok tutar gibi Yoğurdum ekşiyecek o yüzden yoğurt çorbası yapmam gerek bilemedim bak
yoğurt hazır yoğurtsa çokta önemli değil ama ev yoğurduysa çorba yapabilirsin
fırında beşamel soslu ıspanak hiç denemedim nasıl olurki

yoğurt hazır yoğurtsa çokta önemli değil ama ev yoğurduysa çorba yapabilirsin
fırında beşamel soslu ıspanak hiç denemedim nasıl olurki
Hazır yoğurt canım sadece çöpe gider diye üzülüyorumDeneyenler çok beğeniyor ben hiç denemedim ama beşamel sosun girdiği her yemeği seviyorum bunu da severim diye düşünüyorumNormal soğan kıyma kavruluyor ıspanaklar eklenip kavruluyor istersen garnitürde ekliyorsun sonra beşamel sos hazırlanıp dökülüyor üzerine kaşar peyniri ver fırına

oohhh yemede yanında yat,kesinlikle çok daha doyurucu olur
yanlız ıspanak çok sulanıyo beşamel sos falan katıncada sulu olmaz demiyani üzeri kızarıyo ama içi sulu kalıyoya öyle olmaz demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…