♥haftalık kilo verme yarışması♥

Hani nerde foti ben niye göremedim

demek anlaşılıyor,hımm tedbirli olmak lazım dimekki
sanırım senin halın daha orjinal onunki biraz çakma gibi
Modelleri farklı kuzum onunkiler de güzel ama o 2 sene önce almıştı benimkiler daha yeni model ondan öyle gelmiştir
Hani nerde foti ben niye göremedim

Kız sende hem hastasın hem de bir şeyden geri kalmıyorsun meraklı

tabikide
sbeden i etiketleyerek
boy,kilo,hedef kilonuzu yazın,sizi listeye dahil eder
har pazartesi gece 12 ye kadar kilo bildiriyoruz,2 hafta mazeretsiz bildirimde bulunmazsanız adınız listeden siliniyor

Bu arada canım bisey sormak istiyorum
Hergun menü bildirimi yapıyor muyuz

menü,spor içtiğin su,bitki çayı,özel yaptığın diyet bunların bildirimi tamamen isteğe kalmış,herhangi bir zorunluluk yok,tek zorunluluk her pazartesi 12 ye kadar kilo bildiriminde bulunman

Anladım canım :) ama bildirmekte faysa var insan paylaşınca kendini sorumlu hisseder daha az yer bence

Bugün 55.7 gördüm tekrar 55.5 55.7 arasında gidip geliyorum..

Sabahları hep süt içerdim bir şeylerle karıştırarak.. Sabah kalktım süt yok Sütçü de gelmemiş..

Balkabağını pişirip püre yapmıştım geçenlerde.. Tabiki şekersiz Ama kendinden tatlı enteresan şekilde..

Küçük bir kase ısıtıp yedim püreden yanında da bir avuçdan az fıstık ve ceviz yedim. Kahvaltım böyleydi.

Şimdi saat 3 benim öğle yemeği saatim her zamanki gibi ya 1 elma ya da 1 mandalina yerim :) akşam yemeğim 5.30 6.00 arası bir saatte olacak ve onda da ev yapımı lahmacun bol salata şeklinde geçiricem yanında et suyuna çorba minicik bir kase.

Bu arada hipotroid hastasıyım ona rağmen 7 kilo verdim inanıyorum ki 5.5 kilo daha verip 50 yi görücem :)

Hastayım bir şey yiyemedim dedin ya kendime güldüm iyi kötü fark etmez her türlü yerim
Ben hiçbişey yemediğim günü biliyorum su içsem bile çıkarmıştım geçen sene çok kötü hastaydım midemi üşütmüştüm o seferde , birazda psikolojik
Sen çalışıyormusun yaş kaç nerde oturuyorsun

Hayırlısıyla 2 ay sonra bende bebiş istiyorum , Rabbim kimseyi aratmasın inş.
Senin hamile olduğunu yeni öğrendim cnm , İnşallah sağlıklılı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin Rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…