Hani nerde foti ben niye göremedimEvet kime bakarsan baktığın anlaşılır yazıyor şu gördü diyeArada açıyor oynamayı çok seviyor müziklerle falan Benimki benziyor onunkine ama aynı değil tarzı aynı o alırken bayılmıştım onun halıcısından aldık bizde uyguna verecek diye
Modelleri farklı kuzum onunkiler de güzel ama o 2 sene önce almıştı benimkiler daha yeni model ondan öyle gelmiştirdemek anlaşılıyor,hımm tedbirli olmak lazım dimekki
sanırım senin halın daha orjinal onunki biraz çakma gibi
Hani nerde foti ben niye göremedim
Banini banane baneniiii üfffModelleri farklı kuzum onunkiler de güzel ama o 2 sene önce almıştı benimkiler daha yeni model ondan öyle gelmiştir
Kız sende hem hastasın hem de bir şeyden geri kalmıyorsun meraklı
tabikideMerhaba kızlar bende katilabilir miyim
tabikide
sbeden i etiketleyerek
boy,kilo,hedef kilonuzu yazın,sizi listeye dahil eder
har pazartesi gece 12 ye kadar kilo bildiriyoruz,2 hafta mazeretsiz bildirimde bulunmazsanız adınız listeden siliniyor
Bu arada canım bisey sormak istiyorum
Hergun menü bildirimi yapıyor muyuz
menü,spor içtiğin su,bitki çayı,özel yaptığın diyet bunların bildirimi tamamen isteğe kalmış,herhangi bir zorunluluk yok,tek zorunluluk her pazartesi 12 ye kadar kilo bildiriminde bulunman
o kesin,istersen yaz tabi,hayrına bi yorum yapan bulunurAnladım canım :) ama bildirmekte faysa var insan paylaşınca kendini sorumlu hisseder daha az yer bence
o kesin,istersen yaz tabi,hayrına bi yorum yapan bulunur
Hastayım bir şey yiyemedim dedin ya kendime güldüm iyi kötü fark etmez her türlü yerim
Ben hiçbişey yemediğim günü biliyorum su içsem bile çıkarmıştım geçen sene çok kötü hastaydım midemi üşütmüştüm o seferde , birazda psikolojikHastayım bir şey yiyemedim dedin ya kendime güldüm iyi kötü fark etmez her türlü yerim
Hayırlısıyla 2 ay sonra bende bebiş istiyorumBurda birkaç arkadaşımız da bebek istiyordu problem yaşamalarına rağmen tedavi oldular ve çok şükür artık hamileler inşallah Allahım sana da en kısa zamanda nasip eder
Fazla G leri kesme sözünü çok tuttum
Şaka maka ip atlayarak 3 ayda sarkan göbeğimde kaslar oluşmuştu
Çalışıyorum mersindeyimBen hiçbişey yemediğim günü biliyorum su içsem bile çıkarmıştım geçen sene çok kötü hastaydım midemi üşütmüştüm o seferde , birazda psikolojik
Sen çalışıyormusun yaş kaç nerde oturuyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?