♥haftalık kilo verme yarışması♥

Sporların hepsini bir gün de mi yapacaksın

Geçmiş olsun canım

Ha bu senin ilk hamileliğin değil o zaman maşallah sana hala çalışıyorsun demek
İşe başladığımda kızım 4 buçuk aylıktı hem de babasına bırakıp geliyodum ilk başlarda çok zor oluyordu ama alıştım sonraları bakalım şimdi napıcaz daha 1 yıl var hemen hemen inşallah işler yoluna girer de bu kez bebişimi o kadar küçük bırakıp işe gelmek zorunda kalmam

yeni çıkan yasayla 6 yaşına kadar yarı zamanlı çalışılabiliyor sanırım,hatta kamuya özel düzenleme gelcek diye biliyorum bu konuda siz daha şanslısınız

aynen cnm

yeni çıkan yasayla 6 yaşına kadar yarı zamanlı çalışılabiliyor sanırım,hatta kamuya özel düzenleme gelcek diye biliyorum bu konuda siz daha şanslısınız
Yarı maaş olmasa iyi de o biraz sıkıntı hoş borcum falan yok ama kızımı özel okula göndermek istiyorum bakalım inşallah biraz durumumuz da düzelir

Yarı maaş olmasa iyi de o biraz sıkıntı hoş borcum falan yok ama kızımı özel okula göndermek istiyorum bakalım inşallah biraz durumumuz da düzelir
tabi bide maaş konusu var,keşke bu istediklerimize bi çare bulabilsek,Allah büyüktür,yeni bebiş hayırlarla gelir inşallah

Sabah; 07:50 - 1 ad.haşlanmış yumurta + yarım kibrit kutusu beyaz peynir - 128 kalori
Ara; 09:00 - 1 kupa karışık demleme bitki çayı
Öğle; 12:25 - Yarım kase şehriye çorbası + 1 ad.fırında tavuk kalça eti + yarım porsiyon bulgur pilavı + 1 kase yağsız yeşil salata - 328 kalori
Ara; 13:00 - 1 kupa yeşil çay demleme
Ara; 15:30 - 1 kupa sade şekersiz nescafe - 2 kalori
Akşam; 19:00 - 1 porsiyon kıymalı ıspanak yemeği - 227 kalori
Ara; 21:00 - 1 kupa demlenmiş karışık bitki çayı + 1 ad.nar - 105 kalori
Bugünü verimli atlatmak zorundayımSporda yapabilirim

nihayet o ıspanak yenecek demek
bugün bende spor yapmak istiyorum

Kocaman 1 dilim hem de Kilolu değilim ama daha da zayıf olmak istiyorum ben eşime kalsa verme yüzün böyle daha iyi diyor ama ben rahatsızım şişko surattan
aslında yüzünün biraz tontik olması avantaj,çünkü mesela benim yüzüm ufak kaldı ama kilom hala var,yüzden gidince çökmüş,göçmüş,yaşlanmış gibi göründümama yüz normal kalıp vücut gidince daha güzel bi görüntü çıkıyo
mesela şarkıcı bengü yüzü normal çok sıska değil ama kensisi çöp gibi ben böyle olmak çok isterdim

Aynen bende öyle olmak isterdim ben zayıflayınca yüzüm çöküyor 1-2 kişi anca beğenmiştir 50 kilodayken yüzümü düşün herkes Nil zayıflama nolursun eski yüzün güzeldi diyip kafamın etini yedi kilo aldımbahanem sağlam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…