♥haftalık kilo verme yarışması♥

Hayırlısıyla 2 ay sonra bende bebiş istiyorum , Rabbim kimseyi aratmasın inş.
Senin hamile olduğunu yeni öğrendim cnm , İnşallah sağlıklılı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin Rabbim
Amiin sağol inşallah sen de bir an önce hamile kalırsın

Akşam yemeği de yendi artık sabah kahvaltıya kadar yeme olayı tamamen bitmiş bulunuyor. :) Bugünlük benden bu kadar yarın tartıda tekrar görüşmek üzere :)

Akşam yemeği de yendi artık sabah kahvaltıya kadar yeme olayı tamamen bitmiş bulunuyor. :) Bugünlük benden bu kadar yarın tartıda tekrar görüşmek üzere :)

Aksam yemeği cabuk bitiyor ama sabahlar zor oluyor tartı günü pazartesi deil mi

Anladım :) bende her sabah tartılıyorum meraktan bakalım neler olacak :$

Aynen meraktan tartılıyor insan :)

Benim ilk hedef 50 :) Çoookk uzun zamandır hiç 50 kilo olmadım nasıl durur 50 kilo bilmiyorum belki 50 kilodan sonra biraz daha vermeye çalışabilirim.

Şu an 55.5 falanım 61.5 ile başladım :)

Senin hedefin ne şu an hedefe gidişatın nasıl :))

Ben 70.1 ile başladım kendim diyete şuan
66.6 yim hedefim 55bakalım hayırlısı buraya bugün geldim yeni katildim

Kızlar kendime 15 günlük program yaptım bu göbeği eritmek için ondan önceki 15 günlük programimda 4 cm göbek 2 cm bel inceldi ..Kızlar incelirmi sizce ya yediklerim ise 18.00 e kadar canım ne istiyorsa yiyorum ama midem küçülüyor galiba canim eskisi kadar çok şey istemiyor maksimum 2000 kalori alıyorumdur

Bugün hatırladığım kadarıyla yediklerim

Turk kahvesi şekersiz
Yoğurt zencefilli ve 3 yemek kasik yulaf
Elma 2 adet
1 adet muz
1 adet hurma
3 adet yumurta ve z.y ile omlet
2 adet domates
1 kare bitter
35 gram hoş-beş
1 paket susamlı kraker
1 buçuk dilim ekmek
1 kase yağsız az tuzlu makarna

nehirnil111 nasıl gidiyor senin canım ...sence nasıl gidermi bu göbis senin hedefine ne kadar kaldı

Eklentiler

• Screenshot_2016-11-08-21-30-57_1.webp
    27,2 KB · Görüntüleme: 31
Slm kızlar nasılsınız? Günlerdir yokum Lodos beni fena vurdu. Normalde zaten kafa basıncını artırıyor lodos, benimki zaten surekli yükseliyor bir de lodos tuz biber oldu. Sokağa çıkmadan da olmuyor, mecbur aldım yine hakkımı

lodoszedesin sende demek,geçmiş olsun canım

Canım böyle bir diyet programı mı var ilk defa görüyorum tok mu tutuyor peki 2000 kalori bana fazla geldi en fazla 1000 kalori alan biri için ki üstü olduğunda kilo alıyorum benBen hedefime ulaşmıştım aylar öncesindeşimdi yeniden inmeye çalışıyorum ama aşırı kilo almadım azıcık yüzüm gözüm şişti

Miraycan hayırlı olsun dedimmi hatırlamıyorum canım bebeğin rabbim sagliklica kucağına almaya nasip etsin kaç kilo ile hamile kaldin
Amiiin canım sağol
Aslında kızımdan sonra 52 li rakamları bile görmüştüm ama hamile kaldığımda 57,50 ydim 4 ayımız bitti maalesef 63 leri gördüm şimdiden biraz dikkat etmem lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…