- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
oohhh yemede yanında yat,kesinlikle çok daha doyurucu olur
yanlız ıspanak çok sulanıyo beşamel sos falan katıncada sulu olmaz demiyani üzeri kızarıyo ama içi sulu kalıyoya öyle olmaz demi
sen bi dene bakalım nasıl olcak,ben beşamel sosu hiç yapmadım,aslında yapmak istiyorum ama nasıl yapılır hangi yemeklerde kullanılır hiçbir fikrim yokOna emin olamıyorum bende iyice kavurunca suyu çıkar mı acaba tarifte soğanla kıymayı önce kavuruyorsun sonra ıspanağı ekleyip 2-3 dakika kavurup alıyorsun inşallah sulanmıyordur beşamel sosla yakışır mı öyle bilemedim yemek tariflerinde herkes beğenmiş
sen bi dene bakalım nasıl olcak,ben beşamel sosu hiç yapmadım,aslında yapmak istiyorum ama nasıl yapılır hangi yemeklerde kullanılır hiçbir fikrim yok
kızzz ağzım sulandı heee, balıktan fırsat kalırsa bi ara tarif araştırıp bende yapayımBen özellikle beşamel sosu Lazanya, Fırın makarna, Fırında patlıcan, Tavuklu patatesli sote de kullanıyorum hepsinde de bayılarak yiyoruz acayip lezzetli bir şey öneririm kuzumKüçük sufle kaselerinde yapacağım ıspanağı da eminim güzel olacaktır yarın yazarım
Ben sana direk yaptığımı söylerim canım hangisini istersen favorilerimdir hepsikızzz ağzım sulandı heee, balıktan fırsat kalırsa bi ara tarif araştırıp bende yapayım
teşekkür ederim canım çok sağolBen sana direk yaptığımı söylerim canım hangisini istersen favorilerimdir hepsi
Sen sağol kuzumteşekkür ederim canım çok sağol
tabikide gelebilirsiniz,kızlar yeni üye alıyomusunuz bende katılmak isterim
Teşekkürler canım yazıyorum şimditabikide gelebilirsiniz,sbeden i etiketleyerek
boy,kilo,hedef kilonuzu yazın
sbeden sizi eklerGoldenVenus
İstersen günlük yediklerini de yazıp sohbete katılabilirsin biz burada birbirimize gaz veriyorsun yediklerimizi uyarıyoruz falansbeden Merhaba sanırım Pazartesileri tartılıyosunuz o yüzden ogün ki kilomu yazıyorum
Boy: 1.62 cm
Kilo : 68,2 kg
Hedef : 65 kg (ilk hedefim bu zamanla düşürmeyi düşünüyorum)
Canım muhabbete katılırım ama eğer mecburi değilse menü kısmına fazla girmek istemiyorum cuma yarışmalarında o menü olayından o kadar fenalık geldi ki ne kimseyi uyarmak istiyorum ne uyarılmak istiyorum çünkü herkesin takip ettiği farklı bi program oluyo ya da alışkanlıkları farklı oluyo falan öyle işteİstersen günlük yediklerini de yazıp sohbete katılabilirsin biz burada birbirimize gaz veriyorsun yediklerimizi uyarıyoruz falan
Anladım canım tabi ki mecburi değil burada daha fazla hırsa sebep olduğu için öneriydi sadeceCanım muhabbete katılırım ama eğer mecburi değilse menü kısmına fazla girmek istemiyorum cuma yarışmalarında o menü olayından o kadar fenalık geldi ki ne kimseyi uyarmak istiyorum ne uyarılmak istiyorum çünkü herkesin takip ettiği farklı bi program oluyo ya da alışkanlıkları farklı oluyo falan öyle işte
Yoğurtsuz da yenmiyo beetürlü karın doyurmuyor gerçekten,çiğ köfteni bulmuşsun yine
bugün bende doymadım yemeklerden 1 dilim börek yedim sadece,diğerlerini yiyemedim çok kötüydüdoymayınca kuru incir,kayısı ve ceviz yedim ama bende hala açım,bende armut ve mandalina yiycem onu saat geldin diye bekliyorum
ıspnağın yanında yoğurtlu bişey yapmazsan daha iyi olur,içerisindeki demirden faydalanamıyoruz biliyosun
Çokta sağlıklı besleniyormuşsun canım afiyet olsunBu arada ben şeker orucu yapıyorum genel olarak hergünüm aynı sayılır
Kahvaltı : yumurta,peynir,zeytin,salatlaık,domates,yeşillik
Öğle: Protein,salata,yoğurt
Ara:çiğ olarak 2 ceviz 5 fındık 5 badem
Akşam: protein salata yoğurt veya sebze yoğurt
3,5-4 lt su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?