♥haftalık kilo verme yarışması♥

Sabah; 07:50 - 1 ad.haşlanmış yumurta + 1 kibrit kutusu beyaz peynir + 1 dilim domates - 131 kalori
Ara; 09:00 - 1 kupa ıhlamur
Öğle; 12:10 - Yarım kase mercimek çorbası + yarım porsiyon nohut yemeği + 3 çtl zeytinyağlı brokoli + 1 kase yeşil salata(yağsız) - 228 kalori

Akşamları çozutmasam hep harikayım da

Sabah :
Yarım dilim çavdarlı ekmek
yarım domates
5 tane zeytin
k.k kadar peynir
yarım dilim salam
yarım dilim kaşar
1 tane şekerli çay
Ara :
1 tane şekerli çay
lifli bisküvi 3 tane
Öğle :
1 kase şehriyeli çorba
yarım tabak patates yemeği
roka ve yoğurt
yarım dilim çavdarlı ekmek
Ara :
10'lu bitki çayı

Kızlar midemde sorun var şekersiz çayı içemiyorum bu aralar 1 tane şeker atıyorum affedin

Yok ya sen bişey yeme valla , ne yemişsin hiçbişey KOSKOCA HİİİÇBİŞŞŞEYYY napıyon kızım sen kendine

brokoliden az yemişsin,ahh ahh hazır olarak bulsam dibini sıyırırdım
afiyet olsun,dün akşam ne yedin bakalım?

sabah beslenmen çok az ve gereksiz besinler yemişsin,kaşar,salam yerine normal beyaz peyniri tercih edebilirsin
öğlenki menü hiç olmamış,hep k.hidrat almışsın

kızlar ben geldim.
sbeden maddi manevi zor bi dönemden gecıyorum o yüzden yoktum.

bu ay sonu tasınıyorum tasınıp net baglanana kadar yıne olamayabılırım..
canım Allah maddi manevi yardımcın olsun,kimseyi darda zorda bırakmasın,herşeyi yoluna koyupta en kısa zamanda aramıza dönersin inşallah

sabah beslenmen çok az ve gereksiz besinler yemişsin,kaşar,salam yerine normal beyaz peyniri tercih edebilirsin
öğlenki menü hiç olmamış,hep k.hidrat almışsın
Canım bu aralar diyet menüsü olarak değilde , zorla azda olsa yemem gerekiyor , dün rahatsızlandım mideme gaz dolmuş heryerim şiş , bir sürü hap kullanıyorum onları içmem için yemem gerekiyor , yoksa cnm hiçbişey istemiyor
Beyaz peyniride yedim cnm

Yok ya sen bişey yeme valla , ne yemişsin hiçbişey KOSKOCA HİİİÇBİŞŞŞEYYY napıyon kızım sen kendine

Bana diyene bak sende az yemişsin hatta azıcık sağlıksız

brokoliden az yemişsin,ahh ahh hazır olarak bulsam dibini sıyırırdım
afiyet olsun,dün akşam ne yedin bakalım?

Brokoliyi sevmedim bol soğanlıydı ve parçalanmıştı resmen pişmekten kuzum brokolisini bulup yiyemedim düşünAkşam arkadaşlara oturmaya gittik çağırdılar illa bizim ıspanak bugüne kaldıgitmeden onlara iş çıkarmayalım dedik çeyrek ekmek beyaz peynir domates ekmek arası yapıp yedim oraya gittiğimde illa 3-4 ymk kaşığı karnabahar koydu onu yedim sonra yarım dilim trileçe yedim. Eve geldiğimde karnım gurulduyordu 1 ad.antep fıstıklı uzun çubuk çikolatan yedim 4-5 tane de antep fıstığı yedim(çikolatadaki fıstık az gelmiş olacak ki )

Kız yeminki zorla yiyorum ilaç içmem gerekiyor cnm bişey istemiyorki , ama sen hep böylesin

hem miden rahatsız hemde domates, kaşar ve salam yemişsin
ilaçlarını alıyosundurda şekerli suda iyi gelir derler,çaya atıyorum diye düşünme sadece şekerli su yapıpta iç,geçmiş olsun

biyere gittiğinizi anladım seni takipteyim
hımm fıstıklı çikolataafiyet olsun

hem miden rahatsız hemde domates, kaşar ve salam yemişsin
ilaçlarını alıyosundurda şekerli suda iyi gelir derler,çaya atıyorum diye düşünme sadece şekerli su yapıpta iç,geçmiş olsun
Salatalık yasak , süt yasak , tahıllar yasak ne yicem bende bunlar var bunları yedim napim , bi sorun yasatmasında mideme.
Vay anasını her türlü azar yiyorum ya yaptım cnm hala şişş

Evet gördüğünü gördüm Oğlu çok tatlı değil mi sağolsun çok sevdiğim iyi bir arkadaşımızdır eşi falan
demek gördüğümü gördün,anlaşılıyo demekki bunuda öğrenmiş oldum
evet maşallah çok tatlı bir çocuk,çizgi film izleyip müzik dinliyor sanırım :)
arkadaşının halısı senin halından sanırım :)

Evet kime bakarsan baktığın anlaşılır yazıyor şu gördü diye Arada açıyor oynamayı çok seviyor müziklerle falanBenimki benziyor onunkine ama aynı değil tarzı aynı o alırken bayılmıştım onun halıcısından aldık bizde uyguna verecek diye

demek anlaşılıyor,hımm tedbirli olmak lazım dimekki
sanırım senin halın daha orjinal onunki biraz çakma gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…