- 4 Nisan 2014
- 5.077
- 10.602
- 448
en sağlamından hemdeAynen bende öyle olmak isterdim ben zayıflayınca yüzüm çöküyor 1-2 kişi anca beğenmiştir 50 kilodayken yüzümü düşün herkes Nil zayıflama nolursun eski yüzün güzeldi diyip kafamın etini yedi kilo aldımbahanem sağlam
dimi ama yoksa biz kilo almazdık yaniMillet kışkırttı
Yani gayet hırslıydım niye alacaktım ki bilinç altıma Nil çok zayıfladın az yersen bir şey olmaz bak yüzünü de beğenmiyorlar diye yerleştidimi ama yoksa biz kilo almazdık yani
yüzünede alışırlar boşver sen onları,sen 50 lerde ol yine, daha bunun hamileliği var,yemeği kaçırdığın günler olacak,azcık opsiyonun olsun,o yüzden 50 iyidir benceYani gayet hırslıydım niye alacaktım ki bilinç altıma Nil çok zayıfladın az yersen bir şey olmaz bak yüzünü de beğenmiyorlar diye yerleşti
Aynen bende o yüzden istiyorum ya bir türlü inemedim arada kaçırmasam aslında önünü tuttum da yemeninyüzünede alışırlar boşver sen onları,sen 50 lerde ol yine, daha bunun hamileliği var,yemeği kaçırdığın günler olacak,azcık opsiyonun olsun,o yüzden 50 iyidir bence
Aynen bende o yüzden istiyorum ya bir türlü inemedim arada kaçırmasam aslında önünü tuttum da yemenin
Ben sporsuz veremiyorum haklısın yoğunluğum geçmediği için spora zamanda ayıramıyorum yine dün akşam yemeğimi ypıp etrafı topladığımda 10 falandı koltuktan kalkasım gelmediişin büyük kısmını halletmişsin,ee kilo verme işide biraz zamanla oluyor,sporuda katabilirsen içine kısa sürede hedefe varırsın,üzülme
oyy oyy oyyy,çalışan bayanların en büyük sorunu bu işte,zaman yetmiyor hiçbirşeye,ben erken çıkmama rağmen yetişemiyorum bazen hiçbirşeye sanki yaptıkça artıyor bu işlerBen sporsuz veremiyorum haklısın yoğunluğum geçmediği için spora zamanda ayıramıyorum yine dün akşam yemeğimi ypıp etrafı topladığımda 10 falandı koltuktan kalkasım gelmedi
Ev işi bitse ailelere gitmek misafirlerin gelmesi dışarıya çıkmak falan hepsi zaman istiyor bir yandan ders çalışmam gerekiyor ama hiç birine yetişemiyorum enerjim tükeniyor sankioyy oyy oyyy,çalışan bayanların en büyük sorunu bu işte,zaman yetmiyor hiçbirşeye,ben erken çıkmama rağmen yetişemiyorum bazen hiçbirşeye sanki yaptıkça artıyor bu işler
çok çok haklısın,biri gelmezse,biryere gidiliyor,bunlar olmazsa evde süpür-sil-çamaşır-ütü işi oluyor-hadi bunlarda tamam bu sefer yemek olmuyor bide üstüne yorgunsan,haydi geçmiş olsunEv işi bitse ailelere gitmek misafirlerin gelmesi dışarıya çıkmak falan hepsi zaman istiyor bir yandan ders çalışmam gerekiyor ama hiç birine yetişemiyorum enerjim tükeniyor sanki
Aynen öyle canım spora halin hevesin kalmıyor bir gaza gelsem bile araya sıkıştırıyorum o da sürekli yapamıyorum spor yapmadan da pek kilo veremiyorum bençok çok haklısın,biri gelmezse,biryere gidiliyor,bunlar olmazsa evde süpür-sil-çamaşır-ütü işi oluyor-hadi bunlarda tamam bu sefer yemek olmuyor bide üstüne yorgunsan,haydi geçmiş olsun
hayat zor,eşlerin yardımcı olması şart
malesef öyle oluyor,aslında yaşam şekli haline getirebilsek,spor yapmak ömür boyu sağlık sıhhat demek,illa evde lessli,plates değil,her fırsatta yürümek,yüzmek yani ne varsa bunu spora dönüştürebilmek lazımAynen öyle canım spora halin hevesin kalmıyor bir gaza gelsem bile araya sıkıştırıyorum o da sürekli yapamıyorum spor yapmadan da pek kilo veremiyorum benEşim kendisinin yardımcı bir eş olduğunu düşünüyor ama sanırım ayda yılda bir kere çamaşırları alır çamaşırlıktan sofraya söylersem belki yardımcı olur o kadar bende sürekli yap demekten nefret ederim yap Nil sen diyorum çıkıyorum işin içinden iş yapmayı seviyorum Allahtan kendim yapınca daha mutlu oluyorum
malesef öyle oluyor,aslında yaşam şekli haline getirebilsek,spor yapmak ömür boyu sağlık sıhhat demek,illa evde lessli,plates değil,her fırsatta yürümek,yüzmek yani ne varsa bunu spora dönüştürebilmek lazım
bende senin gibiydim ama ilerde çocuk olunca kendinin iş yapması seni o kadarda mutlu etmiyor,alıştırabildiğin kadar eşinede iş paylaşımı yap,beni dedi dersin
Ben yürüme hastasıyım hatta eşimde yürür benimle düşün kesintisiz 2-3 saat yürümüşümdür gık demeden ama zaman olmadığından yürüme alanı da yok sa olmuyor işteyarın nasipse mesela epilasyonuma giderken yürüyeceğim keyifliyim bu yüzden insana iyi geliyor hiç durmadan yürürüm 2-3 saat yine Yapmak istiyorum ama sanki ben yetişemiyor muşum da istiyormuşum gibi oysa ki beraber yapılmalı ama o düşünceyi oturtamadım belki diyorum hamileyken ya da çocuk olduğunda illa yapacaksın diyip yaptıracağım Market alışverişini yapar her gün uğrasın bir şey demez çamaşırları alır mısın askılıktan desem balkona çıkar toplar ama gerisi gelmiyor Allahtan evimiz ufak çok iş olmuyor 2 kişi
yürüyüş canavarımaşallah sana ya,yürümek gerçekten çok güzel birşey keşke vakit bulabilsek,hayatta çok istediğim şeylerden biride central parkta yürüyebilmek ama hayal tabi
benimde evim ufacık ama ben bitiremiyorum bitürlü işlerimi, beceriksizmiyim neyim
sen hamileliği bekleme şimdiden ufaktan alıştır eşini,hamilelikte rahat edersin
bu akşam sporu yaptım yaptım yarın akşam yine kalacak çünkü,yarın iş çıkışı kuzenime gidicem,inşallah pasta börek yapmaz
O gün unutmuyorum eve geldiğimde üst baldır kısmım titriyordu böyle inanılmaz acı hissettim sonraki gün kalkamadım ayağaKeşke bulabilsek benim evimin orası yürümeye pek müsait değil yoksa yürürüm böyle gezmeye gittiğimde yürüyorum yakın mesafelerde metro falan kullanmıyorum Neden hayal olsun inşallah bir gün gerçekleştirirsin kuzum
İş bitmez ki yoksa becerikliyizBende yaptım yaptım yoksa pazar gününe kadar spor yapamam yarın gezeceğim gerçi o da spor Yapar yapmaz mı sen kuru çayla mı gönderiyorsun geleni
benim evin etrafıda müsait değil o yüzden evde spor bana daha çok uyuyo,bide vakitsizlikten dolayı tabisi
ayy inşallah,gerçek olcaksa hayırlısıyla olsunda başka türlü olmasın
kesinlikle biz becerikliyiz,iş bitmiyo çünkü nankör
ne güzel yarın gezeceksin,bende akşama kadar işyerinde otur sonrası kuzende oturevet bencede yapar birşeyler,napalım en zararsızlarından az az yerim artık
beni diyetten çıkarma kız bende yerim potansiyel var yaniAynen seninle aynı durumdayız bir de bende daha çocuk yok düşüninsanlara ailelere de yetişemiyorum yakın bir kaç arkadaş kaynımlar var mesela anneler var herkesi görmeye çalışsak evde duramıyoruz bazen evde ağırlamam gerekiyor yetemiyorum ben
Nankör meslek bu ev hanımlığıAmin canım inşallah hayırlısıyla olsun tabi
Hepsi zararlıdır ama ye can boğazdan gelir bir kere yiyeceksinKendime arkadaş arıyorum bende yerim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?