♥haftalık kilo verme yarışması♥

beni diyetten çıkarma kız bende yerim potansiyel var yani
amaannn yettiğimiz yere kadar napalım,canımızı çıkaracak halimiz yok, olduğu kadar olmadığı bak şimdi bende bilemedim

Bende potansiyel var biliyorsun ben yemek aşığıyım sırf yemek olsun Yarın hamburger yerim gibi dışarıdayken canım başka bir şey çekmiyor

köfte olabilir yanına bol salataama gideceğin yer nere bilmiyorum kazık olursa oda olmaz

Elit yerler öyle söyleyeyim bildiğimiz isimlerden pek olmuyor mahalle aralarında ufak dükkanlar ama hepsi gereksiz pahalı yerler o yüzden hiç yiyesim yok oralarda kuzu Bu akşam yine ıspanak kaldı galiba annemlere gideceğim resmen 1 haftadır ıspanak yiyeceğim yiyemiyorum

sen artık dök o ıspanağı garibin yenecek durumu kalmamıştır
senin yemek işi zor,o zaman hamburgere talim gibi gözüküyor

Son düzenleme:
herkese selam arkadaslar.ben burda kilo bildirimi yapiyordum.ama hic menu filan eklemedim.artik menulerimi paylasmaya calisicam.hem kilom gram gram gittiyi icin dietime yogunlasicam.
sabah 1 bardak sut musli.
ara ogun bir bardak sekersiz sutsuz filtre kahve.ama malesef kucuk ceviz seklinde kurabiye(arkadasim israr etti)
oglen 1 parca balik firinda yapilmis.3 kicuk cicek brokoli.yanina bol salata.
aksama sadece salata yemegi dusunuyorum.
umarim acikmam.acikirsam badem yerim 2 3 tane.1.5 litre suyumu icicem.

Sağlıksız besleniyorsun canım sabah sağlam bir kahvaltı yapmalısın(yumurta,peynir,zeytin,yulaflı süt gibi) öğlen etini salatanı ye yine de ama bu şekilde devam edersen çok çabuk sıkılırsın akşam sadece salatayla doyuyor musun gerçekten kereviz salatasıysa amenna ya da tonbalıklı salata ise ama sadece marullu salata acıktırır gibi geldi kan şekerin düşebilir ve abur cubura yönelebilirsin söyleyeyim

yorumun icin cok sagol canim.ne onerirsin mesela aksam yemegi icin.salatanin yaninda ne yiyebilirim.

yorumun icin cok sagol canim.ne onerirsin mesela aksam yemegi icin.salatanin yaninda ne yiyebilirim.
Ben diyetteyken genelde yoğurtlu kereviz salatası ya da tonbalıklı yeşil salata yerdim salatanın yanına sağlıklı olan herşeyi yiyebilirsin, güzel bir sebze yemeği tavuk yemeklerinden biri olabilir mesela bunlar kilo aldıracak şeyler değil ki bizim akşama yeseydik ıspanak vardı mesela bunun gibi şeylerle de diyet oluyor çoğu insanımız salata ve aç kalmakla diyet yapıldığını sanıyor ama öyle değil sağlıklı olan sağlıklı bir yemek alışkanlığı oluşturmak ve hep devam ettirmektir. Sporu bir yaşayış tarzı haline getirmek gerek. Ben hala pilav beyaz ekmek ve makarna yemem misal yediğimde bazen diğer günlere dikkat ederim sağlıklı değiller çünkü

haklisin canim.cok sagol gercekten.dediklerini uyguluyacam.

Rica ederim canım ne yaptım sanki yardımcı olabildiysem ne mutlu bana Çorba da iç tok tutar insanı karnını şişirir
yok canim cok yardim ettin.inan basim donuyordu.bir kac tane badem bir tanede portakal yedim.kendime geldim.evet o zaman yaparim corbada

yok canim cok yardim ettin.inan basim donuyordu.bir kac tane badem bir tanede portakal yedim.kendime geldim.evet o zaman yaparim corbada
Meyve çok sağlıklı mesela akşam geç saatlerde yemediğin sürece yiyebilirsin kuru kayısı iyidir misal kavrulmamış şekilde badem yiyebilirsin ceviz olabilir bunlar tok tutar canım Sağlıklı beslenmeyi öğrenirsek hayatımızın her dönemi sağlıklı ve fit oluruz

Ya ben 2000 den bile fazla alıyordum spor yaptık ca istahim azaldı vücudumu boyle alıştırdım baştan beri kilo verme surecimde çok yemek ye haftada 2 kez az ye ver ama emzirdigim için az yiyemiyorum spora yüklendim bende boyle program varmı bilmem ben uydurdum

Amiiin canım sağol
Aslında kızımdan sonra 52 li rakamları bile görmüştüm ama hamile kaldığımda 57,50 ydim 4 ayımız bitti maalesef 63 leri gördüm şimdiden biraz dikkat etmem lazım

Dikkat et canım sağlıklı şeyler tüketmeye çalış hatta konu ac kendine istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…