- 31 Temmuz 2012
- 7.051
- 11.685
- 248
Geçmiş olsun kardeşş migren kötü de terleyip soğumak en kötüsü ikimizin ortak derdi maalesef ben de dikkat edemiyorum iş- ev arası yürüyüşler de benim de saçlarım ıslak kaldığı için faranjitim çıkıyo...Selamün aleyküm kızlar..
Allah razı olsun ilginiz için çok teşekkür ederim.
Ya sabah baş ağrısıyla uyandım migrenim var benim. Sonra wc ye gittim geldim kasıklarımda bir ağrı ki ne ağrı kıvrım kıvrım kıvrandım ya acaba apandisit mi dedim ama ağrı daha çok sol tarafımdaydı galiba yumurtalıklarımı üşüttüm.
Kapalıyım ben pardesü giyiyorum yürüyüşte falan da gelince üstümü çıkartıp baya açık açık duruyorum evde ondan mı öyle oldum bilmiyorum. İkindi ezanına doğru uyuyup kalmışım 6 ya doğru uyandım. Şimdi iyiyim elhamdülillah.
Doğru söylüyosun günlük 100 gram gitse ayda 3 kg yapıyo ama dikkat edemiyorum ki dün 57.30 olan kilom bugün 58 digece 12 de karpuz kiraz yiyince böyle oluyo aaaa bir de mısır tabiiii
karpuz kilo mu yapıyorkı , bende yıyorum aksamları ?o karpuzlar mahvetti beni de .2 gündür yiyordum dün yemedim rahattım. kiraz iyidir bağırsakları çalıştırır... mısır arttırmıştır kilonu; maalesef tadı çok güzel ama mideye taş gibi oturuyor. bu arada ben de fakir in mutfak tartısını sipariş verecem bugün. artık tartacam göz kararı yapamıyorum..
Evet yaaa sabah ip atlarken aklımdan geçti benim de nerde buldun fiyatı ne kadar?o karpuzlar mahvetti beni de .2 gündür yiyordum dün yemedim rahattım. kiraz iyidir bağırsakları çalıştırır... mısır arttırmıştır kilonu; maalesef tadı çok güzel ama mideye taş gibi oturuyor. bu arada ben de fakir in mutfak tartısını sipariş verecem bugün. artık tartacam göz kararı yapamıyorum..
Evet yaaa sabah ip atlarken aklımdan geçti benim de nerde buldun fiyatı ne kadar?
En çok da bu 8-5 çalışmak koyuyo bana var yaaa hareketsiz hareketsiz ramazan da iş de yoğun olmuyo sıkıntıdan ne yapacağımı şaşırıyorum
Bunları uygulayabilsek süper olacak ama suyumu içemiyorum önceki gibi bol boll.
22.06 ----> 53,1
23.06 ---->53,1
25.06---->54,0
Dün yoğunluktan iftardan önce tartılmayı unutmuşum o yüzden o eksik. Bugünde maşallah +900 çıktım. Çıkmadan önce artı çıkacağımı biliyordum çünkü vücuumdaki şişliği hissediyorum çok yoğunödem var şuan. Onu atmamlazım. Çünkü kilo almamı gerektircek şekilde yemedim. Aynen devam yani. Burayı da okuyamadım iki gündür ya. Müsait olunca bi bakcam
Abıwwww
ben bunları yesem kilo alırım sen nasıl almıyon
geçmiş olsun canımSelamün aleyküm kızlar..
Ya sabah baş ağrısıyla uyandım migrenim var benim. Sonra wc ye gittim geldim kasıklarımda bir ağrı ki ne ağrı kıvrım kıvrım kıvrandım ya acaba apandisit mi dedim ama ağrı daha çok sol tarafımdaydı galiba yumurtalıklarımı üşüttüm.
Kapalıyım ben pardesü giyiyorum yürüyüşte falan da gelince üstümü çıkartıp baya açık açık duruyorum evde ondan mı öyle oldum bilmiyorum. İkindi ezanına doğru uyuyup kalmışım 6 ya doğru uyandım. Şimdi iyiyim elhamdülillah.
geçmiş olsun canımgünaydınlar bugün niyetli diilim. sahurda başım ağrıdan çatlıyordu ger yattım
karpuz kilo mu yapıyorkı , bende yıyorum aksamları ?
çok geçmiş olsun su'cum,bende de sık sık olur üşütme ayaklarını karnını sıcak tut hatta benim su torbam var üşütünce hemen karnıma koyarım iyi gelirSelamün aleyküm kızlar..
yok artık!bekar kız nasıl evlenince doğum yapınca desin insan utanır yahukötü bir durum. kilolu olmadan önce ama alma yolundayken bana da aynılarını diyolardı. ama aldığım zaman bi baktılar yolun sonu yok gittikçe şişiyorum popo yaptın göbek yaptın diye söylenmelere başladılar
şimdi rahat rahat diyetimi de sporumu da yapıyorum
dikkat etmezsen kilo alabileceğini önden önlem almak için bunu yaptığını anlat. özellikle bekarsan evlenince doğum yapınca kilo alacağını daha bekarken kilolu olursam ohooooo gibi gibi laflar
şeker oranı yüksek ya ondankarpuz kilo mu yapıyorkı , bende yıyorum aksamları ?
süper valla. darısı başıma. derhal squata başlanaYa herkes kalçayı büyütüyor bacakları kalınlaştırıyor falan diyor da onlar kulaktan dolma bilgi ile konuşuyor bak ben canlı örneğim karşında delillerimle konuşcam
Kalça 123 ten 93 e
Üst bacak 70 ten 52 ye indi canım ve sarkma yok denecek kadar az bende.
Yürüyüş ve sguatla oldu bu incelme sıkılaşma kesinlikle tavsiye ederim.
geçmiş olsun.Selamün aleyküm kızlar..
teşekkürler kızlar içimi rahatlattınız.Bu soruya ben de cevap vermek istiyorumÇünkü zamanında benim kafamı çok karıştırmışlardı ama hem squat hem de lunge hareketi bacakları inanılmaz sıkılaştırıyor ben de hiç kalınlaşma olmadı hatta görenler kilo mu verdin bacakların incelmiş diyorlardı.
Bence de şekeri fazla galiba kiraz yemek daha mantıklıçok şişiriyor. haliyle su ve şeker var...içindeki şeker beni mahveden.
sen de mi 8 5 çalışıyosun. ben seni öğretmen zannediyordum.En çok da bu 8-5 çalışmak koyuyo bana var yaaa hareketsiz hareketsiz ramazan da iş de yoğun olmuyo sıkıntıdan ne yapacağımı şaşırıyorum
Maalesef olamadık köy okullarında okumaktan babam öğretmendi benim 3 kardeşiz hep derki "birinizi bari öğretmen" yapamadımsen de mi 8 5 çalışıyosun. ben seni öğretmen zannediyordum.
karpuz ödem yapıyo sanki. öyle hissediyorum benDoğru söylüyosun günlük 100 gram gitse ayda 3 kg yapıyo ama dikkat edemiyorum ki dün 57.30 olan kilom bugün 58 digece 12 de karpuz kiraz yiyince böyle oluyo aaaa bir de mısır tabiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?