♥haftalık kilo verme yarışması♥

Geçmiş olsun kardeşş migren kötü de terleyip soğumak en kötüsü ikimizin ortak derdi maalesef ben de dikkat edemiyorum iş- ev arası yürüyüşler de benim de saçlarım ıslak kaldığı için faranjitim çıkıyo...

Doğru söylüyosun günlük 100 gram gitse ayda 3 kg yapıyo ama dikkat edemiyorum ki dün 57.30 olan kilom bugün 58 di gece 12 de karpuz kiraz yiyince böyle oluyo aaaa bir de mısır tabiiii

o karpuzlar mahvetti beni de .2 gündür yiyordum dün yemedim rahattım. kiraz iyidir bağırsakları çalıştırır... mısır arttırmıştır kilonu; maalesef tadı çok güzel ama mideye taş gibi oturuyor. bu arada ben de fakir in mutfak tartısını sipariş verecem bugün. artık tartacam göz kararı yapamıyorum..

karpuz kilo mu yapıyorkı , bende yıyorum aksamları ?

Evet yaaa sabah ip atlarken aklımdan geçti benim de nerde buldun fiyatı ne kadar?

Yemek yaptıktan sonra ip atladım ama sonradan yemeği abarttım işteyken hesabım 900 kaloriydi maaşallah 1060 olmuş çorba ve mısır hesapta yoktu.

En çok da bu 8-5 çalışmak koyuyo bana var yaaa hareketsiz hareketsiz ramazan da iş de yoğun olmuyo sıkıntıdan ne yapacağımı şaşırıyorum

aynen bana da çok koyuyo, bugün cuma diye zil takıp oynucam nerdeyse

Bunları uygulayabilsek süper olacak ama suyumu içemiyorum önceki gibi bol boll.

bende içemiyorum ve fena ödem topluyo vücudum

kız reglimi yaklaşıyo yoksa, benim bi de o derdim var. pazartesi hiiiiçççç tartılmak istemiyorum

Abıwwww

ben bunları yesem kilo alırım sen nasıl almıyon

kızzzz şeytan kulağına kurşun, kilom sabit kilo almıom dilini ısır

geçmiş olsun canım

günaydınlar bugün niyetli diilim. sahurda başım ağrıdan çatlıyordu ger yattım
geçmiş olsun canım

dün iftar menüsü
1 tane minik adana(porsiyonu 3 köfte kadar ancaydı)
6 yemek kaşığı bulgur pilavı(özlemişim)
4 kaşık patates çorba(sevmedim o kadarcık içtim)
2 yemek kaşığı yoğurt
çoban salata
1 ince dilim kremalı kek

ara yok
sahur yok(uyanamadım aç susuz tutucam bugün )

çok geçmiş olsun su'cum,bende de sık sık olur üşütme ayaklarını karnını sıcak tut hatta benim su torbam var üşütünce hemen karnıma koyarım iyi gelir

yok artık!bekar kız nasıl evlenince doğum yapınca desin insan utanır yahu

süper valla. darısı başıma. derhal squata başlana

geçmiş olsun.

teşekkürler kızlar içimi rahatlattınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…