hayırlısı olsun. ikisinin de artıları eksileri var. öğretmenliğin mesaisi güzel ama çok yorucu bi meslek. 8 5 olunca da hiçbir şeye yetişemiyorsun. kızıma karşı çok suçlu hissediyorum ben kendimisen de mi 8 5 çalışıyosun. ben seni öğretmen zannediyordum.
canim google da araştırdım ben de o şekilde içmek istemiştim ama bilgi bulamadimSapları illa kurutulmuş mu olması lazım yer yemez saplarını kaynatıp içsek nasıl olur ki acep
Ay yok bu kadar zayıf olmam sağlıksızmış onlara göre benim 65 kilo olmam gerekmiş o yüzden onlar için olmak istediğim kilonun önemi yok. anoreksia muamelesi görüyorum ya uffkötü bir durum. kilolu olmadan önce ama alma yolundayken bana da aynılarını diyolardı. ama aldığım zaman bi baktılar yolun sonu yok gittikçe şişiyorum popo yaptın göbek yaptın diye söylenmelere başladılar
şimdi rahat rahat diyetimi de sporumu da yapıyorum
dikkat etmezsen kilo alabileceğini önden önlem almak için bunu yaptığını anlat. özellikle bekarsan evlenince doğum yapınca kilo alacağını daha bekarken kilolu olursam ohooooo gibi gibi laflar
Aynı şeyi her gün yaşıyorum ya her allahın günü her yemekte. Ben baya baya yavaş yiyip çiğniyorum ki kendileri kadar yediğimi sansınlar diye.
ay korkunç resimler
Yazik yani
kızlar bakın ne buldum sene 2008 ; kilo 60 , boy; 1.58 yaş 24
o zamanlar her gün sayısız fotoğraf çekiliyordum...son 5 yıldır ise sadece eşim ve kızımın fotoğraflarını çekiyorum. mecbur değilsem fotoğraf karelerinde yokum. yine böyle olmak istiyorum. hedefime 14 kg kaldı..ama olursa daha da vermek istiyorum
Eki Görüntüle 1566146
Sen çok almışın yaaa ama boyuna göre iri yapılısın ben 60 olduğumda bile daha zayıf görünüyorum bu anlamda şanslıyım
Evet tam da öyle benim de üstüm zayıf basen genişş yürüyüşle basen gider de üste ne yapmak lazım bilmiyorum yaatabii çok kilo aldım top gibi olduydum nerdeyse. benim üst bölgem çok geniş kol göğüs. zayıflasam da oralar küçülemedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?