- 31 Ekim 2013
- 6.149
- 11.987
- 248
Diyet arkadaşım sitesinde 8 günde 1.53 gr vermem gerekiyomuş bu akşam dikkat ediyim belki 56 ları görürüm
dün sabah 57.30 dum geç yememe rağmen.
Yediğimiz yiyecekleri eksik girdiğimiz için olabilir mi acabaaasite bazen önde gidiyor ben de mesela yarım kilo önde gidiyor.
Yediğimiz yiyecekleri eksik girdiğimiz için olabilir mi acabaaa
Karpuzu kesiyorum diyorum ki az yiycem herkese az az eşim kızım bir iki çatal yiyo kalanı ben yiyorum
Evet tam da öyle benim de üstüm zayıf basen genişş yürüyüşle basen gider de üste ne yapmak lazım bilmiyorum yaa
Karpuzu kesiyorum diyorum ki az yiycem herkese az az eşim kızım bir iki çatal yiyo kalanı ben yiyorum
Bizimkiler yemiyo yaaa senin minik kaç yaşında?:))) ben hemen tabağıma yiyeceğim kadarını alıp gerisini eşim ve kızıma devrediyorum
Bizimkiler yemiyo yaaa senin minik kaç yaşında?
Benim yediğim karpuzu görseniz var ya yuh bu ne dersiniz.kızım 38 aylık :) meyveyi çok seviyor. karpuzu 3-4 kalın dilim yiyor tek seferde.
Yoo hiç de çok değil ve olmayacak şey de değil sadece azim irade spor baya baya istiyor.
Üste egzersiz ve plates şart başka türlü gitmez malesef ve üst kısım büyük olunca insan daha iri görünüyorEvet tam da öyle benim de üstüm zayıf basen genişş yürüyüşle basen gider de üste ne yapmak lazım bilmiyorum yaa
kavun + dondurma kalorisini arttırıyosuuun akşamları can sıkıntısından yiyorum ben yaaagündüz burada su bile içemiyorummm.hayıııırrrr kesinlikle çok şey istemiyorsun ama böyle olabilmek için iradeni konuşturman lazım, konuşturmamız lazım. kızda bi gram yağ yok ve belli ki spor yapıyorbende istiom bende o fit görüntüyü yakalayamadım
aynıyız, üst olmayınca alt çok göze batmıyor sanırım. benim kilo verdiğimi 7 kilo verdikten sonra anca anladılar. tiyo verdimmmmkilom düştü de sevinçler içindeyim
ayyyyy karpuz kavun soğuk soğuk hiç dayanamam. heleki kavun yanında sütlü dondurma
Ooo maaşallah...haaaa kızlar buarada bende squata başladım dün 100 squat+1 saat yürüyüş ama bayılıcam zannettim(buarada yürüyüş hafif tempo)
aynıyız, üst olmayınca alt çok göze batmıyor sanırım. benim kilo verdiğimi 7 kilo verdikten sonra anca anladılar. tiyo verdimmmmkilom düştü de sevinçler içindeyim
daha bir Allah'ın kulu kilo vermişsin demedi :))) eşim bile 6 kg verdikten sonra evet biraz vermişsin dedi.
Üste egzersiz ve plates şart başka türlü gitmez malesef ve üst kısım büyük olunca insan daha iri görünüyor
Ama hergün birarada olunca farkedilmiyo kızımın uzadığını ben çok farketmiyorum babaannemize gidince o diyo uzadı diye
Maaşallah bizimki oldu olası çok yemez herşeyden az az ama sık sıkkızım 38 aylık :) meyveyi çok seviyor. karpuzu 3-4 kalın dilim yiyor tek seferde.
Evet spor belli bir süre geçtikten sonra asıl meyvelerini veriyor.evet şart... ve uzun süre yapmak lazım off
Belki çok yemem problem değil de gece 12 de yiyince sabah tartıya yansıyoduBenim yediğim karpuzu görseniz var ya yuh bu ne dersiniz.
Tek başıma her gün büyük bi tabak dolusu yiyorum hayatta kısamam onu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?