♥haftalık kilo verme yarışması♥

Sporu işlerden önce yapmak mantıklı bir çözüm olabilir iş mecburen yapılıyor zaten yorgun da olsan yapıyosun ama spora bahane çok yoruldum uykum geldi falan filan yemekten sonra spor
eve geldiğimde yemeklerim hazır olsa direk spora başlardım ama önce yemekleri pişirmem lazım,diğer işler önemli değil

Hepimiz aynıyız çalışanlar yani evdekilerden daha az iş yapmıyoruz hem de kısa zaman da bitiremememiz normal

Ben de çok seviyorum yürümeyi bir ara adım sayarım hep onbinlerin üstündeydi

Çocuk olunca sadece çocukla ilgileneceklerle görüşürsün olur biter

Emzirdiğin için yemen lazım yoksa sadece su içmekle olmuyor spor yapabiliyorsan en güzeli sadece çok miktarda yememek önemli olan

kızlar günaydın,herkese hayırlı haftalar dilerim
sbeden kilom 61,5 bende anlamadım ama böyle geldi,sanırım bi şişlik var bide wc etkisi tabi
Eveeet tabii ki de ay büyüyor hem bu akşam dünyanın en yakınına gelecekmişşş
Çünkü ben hafta sonu ne çiğ köfte ne de aşure yedim

Eveeet tabii ki de ay büyüyor hem bu akşam dünyanın en yakınına gelecekmişşş
Çünkü ben hafta sonu ne çiğ köfte ne de aşure yedim
dün geceydi kız o sabaha karşı 2-4 arasıydı biz gece baktık çok parlak ve yakındı,gece olmasına ragmen heryer aydınlıktı
hep bu ayın yüzünden yoksa ben kilo almadım

eve geldiğimde yemeklerim hazır olsa direk spora başlardım ama önce yemekleri pişirmem lazım,diğer işler önemli değil
Şöyle yapıyoruz onu sporu haftada 3 yada 4 gün yapınca sporsuz günlerde uğraştıran bir yemek sporlu günlerde de makarna çorba gibi kendi pişen bir yemek yapınca dengeleniyo

dün geceydi kız o sabaha karşı 2-4 arasıydı biz gece baktık çok parlak ve yakındı,gece olmasına ragmen heryer aydınlıktı
hep bu ayın yüzünden yoksa ben kilo almadım
Yaa kaçırdım demeek kızım da 2 gibi anca uyumuştu akşam 7 gibi biraz şekerleme yaptık da birlikte

Oyy canım bu donem rezildi okulla ilgili baya sıkıntım vardı. şükür yeni yeni toparladım. yavaştan yememe dikkat etmeye başlayınca bi uğradım konuya. nasıl gidiyor bakalım sabit mi kilon
Hoşgeldin canım ara ara gel ben biraz kilo aldım geri vermeye çalışıyorum
Bana da herkes hamilelik yaradı yüzün güzelleşti diyor ben de evet evet 10 kilo aldım çünkü diyorum

Aynen ben de kendimi öyle kandırıyorum eşim de güzel yapamıyo zaten

Ben de çok seviyorum yürümeyi bir ara adım sayarım hep onbinlerin üstündeydi

Çocuk olunca sadece çocukla ilgileneceklerle görüşürsün olur biter

Yemek dökülmez dondurucuya at sen onu ne zahmetlerle yapıyoruz iş çıkışı yorgun yorgun

Hamilelik yaradı demek ki yakışıyor sonra öyle düşün

Yapamıyor ama gerçekten

Cumartesi 20 bin adım attık eşimle desem sanırım 15 km civarı yürüdük ama bir yerlerde durup bir şeyler yiyerek gezerek tabi

İşine yarayanlarla diyorsun güzel fikir

Yok yok atmam bu akşam yiyeceğizyani inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…