eve geldiğimde yemeklerim hazır olsa direk spora başlardım ama önce yemekleri pişirmem lazım,diğer işler önemli değilSporu işlerden önce yapmak mantıklı bir çözüm olabilir iş mecburen yapılıyor zaten yorgun da olsan yapıyosun ama spora bahane çok yoruldum uykum geldi falan filan yemekten sonra spor
Hepimiz aynıyız çalışanlar yani evdekilerden daha az iş yapmıyoruz hem de kısa zaman da bitiremememiz normalyürüyüş canavarımaşallah sana ya,yürümek gerçekten çok güzel birşey keşke vakit bulabilsek,hayatta çok istediğim şeylerden biride central parkta yürüyebilmek ama hayal tabi
benimde evim ufacık ama ben bitiremiyorum bitürlü işlerimi, beceriksizmiyim neyim
sen hamileliği bekleme şimdiden ufaktan alıştır eşini,hamilelikte rahat edersin
bu akşam sporu yaptım yaptım yarın akşam yine kalacak çünkü,yarın iş çıkışı kuzenime gidicem,inşallah pasta börek yapmaz
Ben de çok seviyorum yürümeyi bir ara adım sayarım hep onbinlerin üstündeydiO gün unutmuyorum eve geldiğimde üst baldır kısmım titriyordu böyle inanılmaz acı hissettim sonraki gün kalkamadım ayağaKeşke bulabilsek benim evimin orası yürümeye pek müsait değil yoksa yürürüm böyle gezmeye gittiğimde yürüyorum yakın mesafelerde metro falan kullanmıyorum Neden hayal olsun inşallah bir gün gerçekleştirirsin kuzum
İş bitmez ki yoksa becerikliyizBende yaptım yaptım yoksa pazar gününe kadar spor yapamam yarın gezeceğim gerçi o da spor Yapar yapmaz mı sen kuru çayla mı gönderiyorsun geleni
Çocuk olunca sadece çocukla ilgileneceklerle görüşürsün olur biterAynen seninle aynı durumdayız bir de bende daha çocuk yok düşüninsanlara ailelere de yetişemiyorum yakın bir kaç arkadaş kaynımlar var mesela anneler var herkesi görmeye çalışsak evde duramıyoruz bazen evde ağırlamam gerekiyor yetemiyorum ben
Nankör meslek bu ev hanımlığıAmin canım inşallah hayırlısıyla olsun tabi
Hepsi zararlıdır ama ye can boğazdan gelir bir kere yiyeceksinKendime arkadaş arıyorum bende yerim ya
Yemek dökülmez dondurucuya at sen onu ne zahmetlerle yapıyoruz iş çıkışı yorgun yorgunDün akşam yaptım kuzum bozulmamıştır ki yemek yarın yeriz pazar yeriz tüketiriz çok değildi zaten
Emzirdiğin için yemen lazım yoksa sadece su içmekle olmuyor spor yapabiliyorsan en güzeli sadece çok miktarda yememek önemli olanYa ben 2000 den bile fazla alıyordum spor yaptık ca istahim azaldı vücudumu boyle alıştırdım baştan beri kilo verme surecimde çok yemek ye haftada 2 kez az ye ver ama emzirdigim için az yiyemiyorum spora yüklendim bende boyle program varmı bilmem ben uydurdum
Maşallah diyim o zamanEvet 1 günde yapıyorum hepsini vücudum alıştı az bile geliyor hatta ve kilo gitmiyor takildim
Kızlar konum burda bu arada
www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/eliptik-bisikletle-15-gunluk-programa-varmisiniz.963767/page-3
Her 15 güne bir böyle programlar yapmayı planlıyorum kendime hayırlısı bakalım
Bunu 15 gün yapsam eririm benKızlar konum burda bu arada
www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/eliptik-bisikletle-15-gunluk-programa-varmisiniz.963767/page-3
Her 15 güne bir böyle programlar yapmayı planlıyorum kendime hayırlısı bakalım
Eveeet tabii ki de ay büyüyor hem bu akşam dünyanın en yakınına gelecekmişşşkızlar günaydın,herkese hayırlı haftalar dilerim
sbeden kilom 61,5 bende anlamadım ama böyle geldi,sanırım bi şişlik var bide wc etkisi tabi
dün geceydi kız o sabaha karşı 2-4 arasıydı biz gece baktık çok parlak ve yakındı,gece olmasına ragmen heryer aydınlıktıEveeet tabii ki de ay büyüyor hem bu akşam dünyanın en yakınına gelecekmişşş
Çünkü ben hafta sonu ne çiğ köfte ne de aşure yedim
Şöyle yapıyoruz onu sporu haftada 3 yada 4 gün yapınca sporsuz günlerde uğraştıran bir yemek sporlu günlerde de makarna çorba gibi kendi pişen bir yemek yapınca dengeleniyoeve geldiğimde yemeklerim hazır olsa direk spora başlardım ama önce yemekleri pişirmem lazım,diğer işler önemli değil
Yaa kaçırdım demeek kızım da 2 gibi anca uyumuştu akşam 7 gibi biraz şekerleme yaptık da birliktedün geceydi kız o sabaha karşı 2-4 arasıydı biz gece baktık çok parlak ve yakındı,gece olmasına ragmen heryer aydınlıktı
hep bu ayın yüzündenyoksa ben kilo almadım
Şöyle yapıyoruz onu sporu haftada 3 yada 4 gün yapınca sporsuz günlerde uğraştıran bir yemek sporlu günlerde de makarna çorba gibi kendi pişen bir yemek yapınca dengeleniyo
olsun daha çok uzağa gidememiştirYaa kaçırdım demeek kızım da 2 gibi anca uyumuştu akşam 7 gibi biraz şekerleme yaptık da birlikte
Hoşgeldin canım ara ara gel ben biraz kilo aldım geri vermeye çalışıyorumOyy canım bu donem rezildi okulla ilgili baya sıkıntım vardı. şükür yeni yeni toparladım. yavaştan yememe dikkat etmeye başlayınca bi uğradım konuya. nasıl gidiyor bakalım sabit mi kilon
Bana da herkes hamilelik yaradı yüzün güzelleşti diyor ben de evet evet 10 kilo aldım çünkü diyorum
Aynen ben de kendimi öyle kandırıyorum eşim de güzel yapamıyo zaten
Ben de çok seviyorum yürümeyi bir ara adım sayarım hep onbinlerin üstündeydi
Çocuk olunca sadece çocukla ilgileneceklerle görüşürsün olur biter
Yemek dökülmez dondurucuya at sen onu ne zahmetlerle yapıyoruz iş çıkışı yorgun yorgun
Günaydın canım teşekkür ederimmerhaba
Listeye ekliyorum. yarin bildirimi unutmatamamdir ilk hedeften sonra bildirirsen guncellerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?