Günaydın çıtırlar yeni yere yerleşmeye çalışıyorum iş yerini taşıdıkBugün benim doğum günüm o yüzden biraz rahat yiyeceğim kusura bakmayın şimdiden
canım arkadaşımnehirnil111 yeni yaşın sana en güzel dileklerini getirsin,gülen yüzün hep gülsün
doğum günün kutlu olsun mutlu ol senelerce.........
Sağol canım benim evet tesadüf oldu vallahi sanki bugün yeni bir sayfa açtım
Oyy Begüşüm duygulandırdın beni en sevdiğim çizgi film kahramanıyla kutlamış hemdeCanım benim çok sağol cümlemiz çok mutlu olalım inşallah
Sağol canım benim evet tesadüf oldu vallahi sanki bugün yeni bir sayfa açtım
Amin kuzum benim inşallah cümlemiz için çok güzel şeyler olsunçizgi film kahramanını hissetmişim demek ki
amin canım amin,hep mutlu olalım inşallah
gerçekten tesadüf güzel oldu,bundan sonrasıda dahada güzel olur inşallah
nehirnil111 canım dogumgunun kutlu olsun. Nice sağlıklı mutlu yıllara inşallah.
Yeni ofis de hayırlı olsun, ofis taşımak ev taşımaktan zor, kolay gelsin canım.
Sabah: YOK
Ara; 09:00 - 200 ml siyah çay şekersiz - 2 kalori
Öğle; 12:30 - Yarım kase tavuk çorbası + 1 porsiyon patates oturtma + 1 dilim ekmek - 365 kalori (bu yerde yoğurt salata falan yok ne yapacağım böyle anca 3 çeşit yemek var pilavı da ben almak istemiyorum)
Burasıyla idare edeceğiz sanırım burada başka bir yer çıkmaz gibi kuzum bazen makarna çıkarsa alırım ama çıkacağını sanmam halka sonuçta satış yapmaya çalışıyorbir an kendimi gördüm vegülesim geldi, inşallah eski yerinizdeki gibi bi yer bulursunuz canım
Sabah (saat 07:45)
* 1 yumurta
* peynir
* domates
* salatalık
* 1 yeşil biber
* 1 dilim ekmek
* 5 zeytin
Öğlen (saat 11:45)
* et sote
* salata
* 2 parça çikolata
bizdede pilav vardı mesela almadım,yemeklede doymadım, ekmek yemek istemedimarkadaş almanyadan çikolata getirmiş illa ye diye ısrar edince 2 kare parçada çikolatayı lüplettim
bakarsın herkes ses çıkarırsa patron yeni arayışa geçer,umudunuzu kaybetmeyin,bizde de ilk başta şirketten yemek alınıyodu şikayet ede ede önce başka şirkete geçtik sonrada kendimiz yapmaya başladık ve bu 3. aşçımız ve bu menünün en iyi hali ama bunların oluşumu 9 seneyi bulduBurasıyla idare edeceğiz sanırım burada başka bir yer çıkmaz gibi kuzum bazen makarna çıkarsa alırım ama çıkacağını sanmam halka sonuçta satış yapmaya çalışıyorSabah kahvaltılarımı çok sağlam yapmaya çalışacağım ne yapalım Afiyet olsun canım güzel menün çikolata mazur görülebilir
bakarsın herkes ses çıkarırsa patron yeni arayışa geçer,umudunuzu kaybetmeyin,bizde de ilk başta şirketten yemek alınıyodu şikayet ede ede önce başka şirkete geçtik sonrada kendimiz yapmaya başladık ve bu 3. aşçımız ve bu menünün en iyi hali ama bunların oluşumu 9 seneyi buldu
yaşadıkça kendine alternatifler bulursun üzülmeBen öleyim o zaman
Afallama dönemi geçecek diyorsun hadi bakalımyaşadıkça kendine alternatifler bulursun üzülme
aslında seçenek olması bile güzel bişey bizde oda yok,ben olsam kuru fasulye seçerdim çorbayıda mercimek alırdım,senin tam tersin,ben mesela yoğurdumu kendim getiriyorum,sende küçük kavanozlarda getirebilirsin biraz uğraşmalı oluyo ama sonucuna değiyorAfallama dönemi geçecek diyorsun hadi bakalımYemek olarak aslında 2 seçenek oluyor onu sevdim mesela kuru fasulye ve kıymalı patates oturtma vardı ben oturtmayı seçtim çorba olarakta ya mercimek ya tavuk çorbası vardı tavuğu seçtim keşke pilav yerine de yoğurt salata alın deseler ama mekanda hiç biri yok yoksa ayrıca isterdim ne yersek onu ödüyoruz çünkü
Sağol canım benim hep beraber inşallahZor oldu ama ev daha zordur herhalde ya
Sabah: YOK
Ara; 09:00 - 200 ml siyah çay şekersiz - 2 kalori
Öğle; 12:30 - Yarım kase tavuk çorbası + 1 porsiyon patates oturtma + 1 dilim ekmek - 365 kalori (bu yerde yoğurt salata falan yok ne yapacağım böyle anca 3 çeşit yemek var pilavı da ben almak istemiyorum)
bir an kendimi gördüm vegülesim geldi, inşallah eski yerinizdeki gibi bi yer bulursunuz canım
Sabah (saat 07:45)
* 1 yumurta
* peynir
* domates
* salatalık
* 1 yeşil biber
* 1 dilim ekmek
* 5 zeytin
Öğlen (saat 11:45)
* et sote
* salata
* 2 parça çikolata
bizdede pilav vardı mesela almadım,yemeklede doymadım, ekmek yemek istemedimarkadaş almanyadan çikolata getirmiş illa ye diye ısrar edince 2 kare parçada çikolatayı lüplettim
dimi ama onca yol gelmiş yememek ayıp olurEv taşıyınca herşeyi bir günde açmasan da oluyor, ama işyerinde aynı anda internet telefon da çalışmalı, adres değişikliği yapılmalı, dosyalar çalışmaya hazır ve nazır olmalı. işyeri bekleme kabul etmiyor, tecrübeyle sabit
senden şaşkınlık verici bir menü.. ama sıkma canını sabahı desteklersin, zamanla alternatif üretir, olmadı evden getirirsin bazı şeyleri. düzene girer bir süre sonra..
güzel menü canım afiyet olsun. çikolatayı da görmüyoruz. o ka alamanyalardan gelmiş
Ben kuru fasulyeyi ya çok ekmekle ya da pilavla falan yersem anca doyarım canım salata yoğurtta yok aç kalırdım şimdi mesela daha tok tuttuaslında seçenek olması bile güzel bişey bizde oda yok,ben olsam kuru fasulye seçerdim çorbayıda mercimek alırdım,senin tam tersin,ben mesela yoğurdumu kendim getiriyorum,sende küçük kavanozlarda getirebilirsin biraz uğraşmalı oluyo ama sonucuna değiyor
Ev taşıyınca herşeyi bir günde açmasan da oluyor, ama işyerinde aynı anda internet telefon da çalışmalı, adres değişikliği yapılmalı, dosyalar çalışmaya hazır ve nazır olmalı. işyeri bekleme kabul etmiyor, tecrübeyle sabit
senden şaşkınlık verici bir menü.. ama sıkma canını sabahı desteklersin, zamanla alternatif üretir, olmadı evden getirirsin bazı şeyleri. düzene girer bir süre sonra..
Ben kuru fasulyeyi ya çok ekmekle ya da pilavla falan yersem anca doyarım canım salata yoğurtta yok aç kalırdım şimdi mesela daha tok tuttuAbi alıp bırakacak genelde o sebeple artık yoğurdumu yanımda getirebilirim
Evet herşey bir anda halledilmesi gerekiyor programın bağlandı dün faks telefon falan bugün mail order cihazını bağladık su bağlanacak etraf silinecek çok iş var sanki hala yerleştik ama
Niye şaşırtıcı menü kız beğenmedin midoğum günüme özel değişiklik oldu sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?