♥haftalık kilo verme yarışması♥

sbeden benim kilom gitgide yükseliyor ama pes etmiyorum simdi farkli bir yonteme giristim bu sefer olacak çok kararliyim 53.6 kilom

Senin de yükseldiyse biz sorun etmeyelim gerçekten ayın etkisi demek
Ama ben diyet yapmıyorum abur cubur gece yemeği dahil coo fazla yedim simdi sağlıklı beslenmeye karar verdim bu sefer olacak yanında da olmazsa olmazim spor elbette bu son gitmeyen inatçı kilolardan kurtulucam artik

Canım ben normalde bu şekilde yapmıyorum diyeti ama o gün özel bi olayınız vardı kahvaltı etmeye vaktim olmadı tatliyida kendime engel olamadim yedim ama çok şükür yinede bu hafta 1.5 kg vermisim

Canım ben normalde bu şekilde yapmıyorum diyeti ama o gün özel bi olayınız vardı kahvaltı etmeye vaktim olmadı tatliyida kendime engel olamadim yedim ama çok şükür yinede bu hafta 1.5 kg vermisim

Ama ben diyet yapmıyorum abur cubur gece yemeği dahil coo fazla yedim simdi sağlıklı beslenmeye karar verdim bu sefer olacak yanında da olmazsa olmazim spor elbette bu son gitmeyen inatçı kilolardan kurtulucam artik
Kilon çok az bence o yüzden gitmiyo sporun yeterli bence ben de 52 lerde takılıp sonrasında sporu bırakınca tekrar aldım

Eveeet 4. ayımız bitti çok şükür
Doktorumuz erkeğe benziyo demişti son kontrolde 23 Kasımda öğrenicez inşallah
İyi ki geldin sen neler yapıyosun nasıl gidiyo öğretmenlik
Yoğun geçiyor küzüm okul değişikliği oldu vs çok yoğun ve bitkinim. Çok sevindim ya saglikluca kucağına alman dileğiyle

Selam kizlar ben geldim ama mahcup bisekilde geldim
bu Sabah tartildigimda 65 gordum ya neguzel 63.5a kadar dusmusken
Evet itiraf ediyorum hic biseye yetisemiyorum
duzensiz beslendim son hafta
bugun dikkat etmeye basladim tekrardan

55.5 inatla devam.. Duraksamayı aşamıyorum evdeyim hep bu ara az çıkıp yürüsem kesin yararı olur ancak evden çıkamıyorum hiç.

masAllah cok iyi vermissin canim.tebrik ederim.
sbeden canim benim tartim bozulmus.bu gün fark ettim.mazur gör beni lütfen bu hafts

Herkese iyi geceler zor gunler geciriyorum diyete adapte olamadim kizlar burayada yazamadim aktif sekilde cuma bildirimi yapip cikmak zorunda kaldum.
sbeden sanada cok mahcubum beraber yarisiyorduk nolur kusura bakma yazamdim yazdiklarinizi okuma firsati bile bulamadim umarim hepiniz iyisnizdir tek okucam zatende.@sbeden insa spor iyi gidiyodur. vee gelelim kilo mevzusuna 77.5 ile kapattiyorum bu haftayi.iki haftadir burda yazamamak ve uzak kalmakta kilo aldiriyo insana dertler bi yana.insa devam edicem su yogun calisma tempomla sporu bu hafta duzene sokmaak zorundayim kendimi aktive etmek zorundayim cunku bu sekilde hic mutlu degilim aciken kilo vermek zorundayim

Günaydın çıtırlar yeni yere yerleşmeye çalışıyorum iş yerini taşıdıkBugün benim doğum günüm o yüzden biraz rahat yiyeceğim kusura bakmayın şimdiden

Rabbim yardımcın olsun canım nasılsın ne oldu anlatmak istersen dinleriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…