♥haftalık kilo verme yarışması♥

Vücudunu en iyi sen tanırsın canım sporun ağırsa belki olabilir ama bu kalori oranı mesela boya ve kiloya göre değişiyor

Sen gelme tabi unut bizi
Oyy canım bu donem rezildi okulla ilgili baya sıkıntım vardı. şükür yeni yeni toparladım. yavaştan yememe dikkat etmeye başlayınca bi uğradım konuya. nasıl gidiyor bakalım sabit mi kilon

selam herkese kizlar.bu gun kahvaltimi gec yaptim malesef.
1 yumurta avakadolu, 1dilim peynir,2 cay kasigi kaymak dayanamadim yine.kahve sade.
ara olmuycak.
oglen corba yemegi dusunuyorum.
ara badem 3 tane portakal 1 tane yerim
aksamada ton balikli salata gevrek ekmeyi.bol su icicem.

Sabah
Yok
Öğlen
Çeyrek yufka
Peynir
2 baklava

Aksam
Yarim kase çorba
1 dilim ekmek
1yemek kaşığı pilav

iyi geceler kizlar.dietim tam gaz devam ediyor.size sorum var.bulgur yiye bilirmiyim?zayiflamami durdururmu?korkuyorum acikcasi.

Sabah
Yok
Öğlen
Çeyrek yufka
Peynir
2 baklava

Aksam
Yarim kase çorba
1 dilim ekmek
1yemek kaşığı pilav
canim ben cok anlamam dietten.kendi yöntemimle vermisdim 18 kilo.ama bence sabah kahvaltisiz olmaz.baklava 2 tane cok gibi.aksam yemegindede ekmek yemiyorum ben.dogrumu yapiyorum bilmiyorum.aslinda ekmegi tamamen cikardim listemden.musli yiyorum bazi sabahlar.yumurtayi yavan yiyorum.eger yersemde gevrek ekmegi yiyorum

Tam seni dusunurken mesajına denk geldim. dikkat et kendine

Canummm sen hamile misin çok sevindim ya ne kadarlık cinsiyeti ne ? aklıma geldiniz konuya bi bakayım dedim
Eveeet 4. ayımız bitti çok şükür
Doktorumuz erkeğe benziyo demişti son kontrolde 23 Kasımda öğrenicez inşallah
İyi ki geldin sen neler yapıyosun nasıl gidiyo öğretmenlik

Yüzün çökmemesi için güzel beslenip vücudun incelmesi için de spor yapmak lazım

Bana da herkes hamilelik yaradı yüzün güzelleşti diyor ben de evet evet 10 kilo aldım çünkü diyorum

Aynen ben de kendimi öyle kandırıyorum eşim de güzel yapamıyo zaten

Sporu işlerden önce yapmak mantıklı bir çözüm olabilir iş mecburen yapılıyor zaten yorgun da olsan yapıyosun ama spora bahane çok yoruldum uykum geldi falan filan yemekten sonra spor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…