- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Vücudunu en iyi sen tanırsın canım sporun ağırsa belki olabilir ama bu kalori oranı mesela boya ve kiloya göre değişiyorYa ben 2000 den bile fazla alıyordum spor yaptık ca istahim azaldı vücudumu boyle alıştırdım baştan beri kilo verme surecimde çok yemek ye haftada 2 kez az ye ver ama emzirdigim için az yiyemiyorum spora yüklendim bende boyle program varmı bilmem ben uydurdum
Canummm sen hamile misin çok sevindim ya ne kadarlık cinsiyeti ne ? aklıma geldiniz konuya bi bakayım dedimBana da her gün tartı her sabah 7,30 da giyinilince tartı da alışkanlık oldu
Sen gelme tabi unut biziCanummm sen hamile misin çok sevindim ya ne kadarlık cinsiyeti ne ? aklıma geldiniz konuya bi bakayım dedim
Oyy canım bu donem rezildi okulla ilgili baya sıkıntım vardı. şükür yeni yeni toparladım. yavaştan yememe dikkat etmeye başlayınca bi uğradım konuya. nasıl gidiyor bakalım sabit mi kilonSen gelme tabi unut bizi
canim ben cok anlamam dietten.kendi yöntemimle vermisdim 18 kilo.ama bence sabah kahvaltisiz olmaz.baklava 2 tane cok gibi.aksam yemegindede ekmek yemiyorum ben.dogrumu yapiyorum bilmiyorum.aslinda ekmegi tamamen cikardim listemden.musli yiyorum bazi sabahlar.yumurtayi yavan yiyorum.eger yersemde gevrek ekmegi yiyorumSabah
Yok
Öğlen
Çeyrek yufka
Peynir
2 baklava
Aksam
Yarim kase çorba
1 dilim ekmek
1yemek kaşığı pilav
merhabasbeden Merhaba sanırım Pazartesileri tartılıyosunuz o yüzden ogün ki kilomu yazıyorum
Boy: 1.62 cm
Kilo : 68,2 kg
Hedef : 65 kg (ilk hedefim bu zamanla düşürmeyi düşünüyorum)
kızlar ben geldim.
sbeden maddi manevi zor bi dönemden gecıyorum o yüzden yoktum.
bu ay sonu tasınıyorum tasınıp net baglanana kadar yıne olamayabılırım..
Tamam
Tam seni dusunurken mesajına denk geldim. dikkat et kendineSlm kızlar nasılsınız? Günlerdir yokumLodos beni fena vurdu. Normalde zaten kafa basıncını artırıyor lodos, benimki zaten surekli yükseliyor bir de lodos tuz biber oldu. Sokağa çıkmadan da olmuyor, mecbur aldım yine hakkımı
Eveeet 4. ayımız bitti çok şükürCanummm sen hamile misin çok sevindim ya ne kadarlık cinsiyeti ne ? aklıma geldiniz konuya bi bakayım dedim
Sana da günaydın benim de 64,50 bugün kilomkızlar günaydın,herkese hayırlı haftalar dilerim
sbeden kilom 61,5 bende anlamadım ama böyle geldi,sanırım bi şişlik var bide wc etkisi tabi
İnşallahtabi bide maaş konusu var,keşke bu istediklerimize bi çare bulabilsek,Allah büyüktür,yeni bebiş hayırlarla gelir inşallah
Yüzün çökmemesi için güzel beslenip vücudun incelmesi için de spor yapmak lazımaslında yüzünün biraz tontik olması avantaj,çünkü mesela benim yüzüm ufak kaldı ama kilom hala var,yüzden gidince çökmüş,göçmüş,yaşlanmış gibi göründümama yüz normal kalıp vücut gidince daha güzel bi görüntü çıkıyo
mesela şarkıcı bengü yüzü normal çok sıska değil ama kensisi çöp gibi ben böyle olmak çok isterdim
Bana da herkes hamilelik yaradı yüzün güzelleşti diyor ben de evet evet 10 kilo aldım çünkü diyorumAynen bende öyle olmak isterdim ben zayıflayınca yüzüm çöküyor 1-2 kişi anca beğenmiştir 50 kilodayken yüzümü düşün herkes Nil zayıflama nolursun eski yüzün güzeldi diyip kafamın etini yedi kilo aldımbahanem sağlam
Aynen ben de kendimi öyle kandırıyorum eşim de güzel yapamıyo zatenAynen öyle canım spora halin hevesin kalmıyor bir gaza gelsem bile araya sıkıştırıyorum o da sürekli yapamıyorum spor yapmadan da pek kilo veremiyorum benEşim kendisinin yardımcı bir eş olduğunu düşünüyor ama sanırım ayda yılda bir kere çamaşırları alır çamaşırlıktan sofraya söylersem belki yardımcı olur o kadar bende sürekli yap demekten nefret ederim yap Nil sen diyorum çıkıyorum işin içinden iş yapmayı seviyorum Allahtan kendim yapınca daha mutlu oluyorum
Sporu işlerden önce yapmak mantıklı bir çözüm olabilir iş mecburen yapılıyor zaten yorgun da olsan yapıyosun ama spora bahane çok yoruldum uykum geldi falan filan yemekten sonra spormalesef öyle oluyor,aslında yaşam şekli haline getirebilsek,spor yapmak ömür boyu sağlık sıhhat demek,illa evde lessli,plates değil,her fırsatta yürümek,yüzmek yani ne varsa bunu spora dönüştürebilmek lazım
bende senin gibiydim ama ilerde çocuk olunca kendinin iş yapması seni o kadarda mutlu etmiyor,alıştırabildiğin kadar eşinede iş paylaşımı yap,beni dedi dersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?