♥haftalık kilo verme yarışması♥

Aynen hatta diğer yerde sosyal ağlar yasaktı burada serbestZamanla ayarlayacağım artık evden ofise taşıyacağız bir şeyler yoksa o öğle yemeğiyle doymam ben

Bu sabah çok kuvettli bir kahvaltı yaptım 46 dakika pilates canım fazla spor yapmak istemiyor bebek uyursa ancak 30 dakika eliptik yaparım yediğim yemekler aksamdan kalan yemekleri de huplettim daha acıkmadım saat 11.30 da yedim

Eklentiler

• P_20161115_100457_BF.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 37
  • P_20161115_091716_BF.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 39
Başım çok kalabalık bu ara, duruşmalar bir yandan hastalık bir yandan, bir de eşantiyon dayımız var

Genel olarak olmasa da bol kaçamaklı bir haftaydı geçen hafta. Ekmek, tatlı, börek yemedim desem yalan. Ama şunu farkettim ki eski performansım yok yeme konusunda. Sıcacık ekmek alındı, bir köşesinden az kopardım tamam. Günümü annemdeydi 4 tepsi arnavut böreği vardı, bir küçük dilim yedim. Eskiden olsa karnım onlarla doymadan, hatta güzel diye doyduğum halde ekstra yemeden kalkmazdım. Günde tatlı olarak ayva tatlısı yaptım. Salata olarak da karnabahar kısırı. Herkes bulgur sandı

Eşantiyon dayıya gelinceeee... Eşimin dayısı yurt dışında yaşıyorlar normalde, burada işleri var 1 aylığına gelmiş. Adamcağızın bizden beklentisi yok ama eşim durmuyor ki.. Hasta olduğumu bile bile.. Kv ler de hala memlekette olduğu için her akşam yemekte bizde olsun istiyor, gelirken getiriyor onu da. E öyle olunca ona göre yemek bulundurma derdim oluyor.Yemekle de bitmiyor 11-11,30 a kadar uzanma fırsatı bulamıyorum. Tabi benim kafa ötmeye başlıyor bir yerden sonra. kafayı devirip uzanmam lazım ama dayı gidene kadar olmuyor. allahtan haftasonu kv geliyor. birkaç gün daha sıkayım dişimi. bir iki kv ye giderim hoşgeldin diye. Sonra rahat ederim. Size her zaman geliyor misafir şikayet etmeyeyim di mi ama.. hoş sağlam olsam yedirmeye içirmeye bayılırım da bünyem kaldırmıyor ne yapayım.

Sabah 9,50 duruşması diye acele çıktım evden. işimi bitirip 11 e kadar gelir kahvaltı ederim diye düşündüm. ama 11,30 da girebildim duruşmaya o arada acıktım tabi. kafeteryada bir ev poğaçası iki de çay götürdüm. şimdi duble sade kahvemi içiyorum. akşama da köfte piyaz olacak kısmetse.

Evde yatarken bir kitap bitirdim, birini de okuyorum. İkisini de tavsiye edeyim. İlki Ayhan Özden'in "Borçtan Kurtul Allah Aşkına ". Paraya alıverişe bakışım değişti 2 günde.. Hiç borcum yok diyordum rutin ödemeler dışında.. Meğer 40.000 TL borcum varmış. Şimdi yeni borçlar açmadan kendime bir an önce bunu kapatmaya çalışacağım. Ayrıca kendime birikim ve yatırım hedefleri koydum. Bundan sonra geleni yemek yok.. Gözümüze görünmeyen ufak tefek harcamaların, küçük küçük kullanılan kredi ödemelerinin vs. nasıl da boynumuzda kemend olduğunu anlatıyor kitap.

İkincisi Ümit Aktaş'ın "Mutluluk Kürleri". Bunu da halen okumaktayım. Bilmediğim şeyler değil ama yine de keyifle okuyorum. Kitabın sonunda 21 günlük örnek beslenme listesi de vermiş. Hem depresyondan hem kilolardan hastalıklardan kurtulup mutlu olmak için ne yiyeyim, nasıl yapayım bilemeyenlere, rotası şaşanlara rehber olabilecek bir liste.

Bunlar dışında lodosun gitmesiyle ben de rahatladım. Bir daha ki lodosa daha temkinli olacağım inşallah. Şimdi kafamda bebek meselesi. Bir türlü iyi olup yeniden denemeye sıra gelmedi. En kısa zamanda tekrar doktorla görüşüp yeniden denemek için izin almaya çalışıcam..

bunların hepsini kahvaltıdamı yedin öyleyse acıkmaman çok normal

nehirnil111 iyiki doğdun canım sabah kahvaltıni kuvvetli yapabilirsin yesilmercimek salatasi çok tok tutuyor ..yanına getirebilirsin..yarim tabak çorba yerine tam icebilirdin bence onun yerine ekmeği yemezdin begumun dediği gibi bende kuru fasulyeyi tercih ederdim protein hem hemde daha sağlıklı

bunların hepsini kahvaltıdamı yedin öyleyse acıkmaman çok normal
Evet ara öğün yerine böyle yapicam size diyorum ben çok yiyorum bu az yemiş halim ..artik çok ama sağlıklı şeyler yiyeceğim ve leptin hormonunu salgilamasini sağlayacağım bu şekilde kilo vermeyi umuyorum sizede yorum yapicam inşallah bildiğim kadar

ee hadi bakalım bide bunu dene inşallah tutar bu formül

Maşallah canım bayağı yoğunsunAllah kolaylık versin hafiflediğinde gelirsin sen iyileşmeye toparlanmaya çalışKitap tavsiyesini aldım okuyacağım yoğunluğum geçince inşallah

Sanırım zamanla alışacağım yediklerime de yön vereceğim kuru fasulye tek başına doyurmadığı için diğerini seçtim yanında ya salata yoğurt ya da bol ekmek yemem gerekiyordu diğerleri olmadığı için mecburen Çorbayı 1 kase içebilirdim evet alışmadık tabi diğer yerde şimdi yarım içer miyim hiç

dimi ama onca yol gelmiş yememek ayıp olur
sen nasılsın canım?sağlığın sıhhatin nasıl oldu? iltihap kurudumu?
davalar nasıl gidiyo yeniyomusun?
etiketimide koyıyımda belki sonradan okursun taydin

Yeniden tahlil yaptıramadım ama iltihaplık bir sorunum kalmadı şükür. Koca kafam çok yordu bu ara beni.

Davalar tam gaz devam. hakim bulursak yenicez amma gidip çok geri döndük. yeni atamalarla biraz düzene girecek işler de inşallah

eveeettttt süpriz yumurta dayı hoşgeldin benimde cuma günü misafirim var hemide 2 kişi hemide 1,5 ay bendelertabi onlar bende diye gelen gidenimde çok olcakbende kafa 100000000000
kesinlikle bende geleni gideni severim ama vakitlice gelip gidecek,çalışırken çok zor
gerçekten çok çok yoğunsun Allah kolaylık versin

evet bide o sorunlar var demi, açığa alınanlar falan oldu,en kısa sürede gelirler inşallah
hakimi bekleme sen ol hakim,avukatlık zor iş

sağlığına kavuşmana sevindim bidaha olmaz inşallah

ee hadi bakalım bide bunu dene inşallah tutar bu formül
Ay inşallah begüm ya çok istiyorum takıntı haline getirdim resmen hayır ben az da yerim istesem ama hem emziriyorum hemde sonrada çok yer acısını çıkarırım :)

evet bide o sorunlar var demi, açığa alınanlar falan oldu,en kısa sürede gelirler inşallah
hakimi bekleme sen ol hakim,avukatlık zor iş

sağlığına kavuşmana sevindim bidaha olmaz inşallah

Aslında bu sınava girecektim. Fakat inanın korktum şu ortamdan. 10 senedir ama az ama çok ekmek yiyoruz Allah bereket versin. Sınava girip gidince ne olacak kestiremedim. Hakim vicdanıyla karar veremezse ne olur? Hangi tarafa olursa olsun eğilip bükülerek yapılacak iş değil. Malum soruşturmada görev almamak şu ortamda neredeyse imkansız. Azıcık aşım kaygısız başım demeyi tercih ettim açıkçası. Tek derdim kazandığım yediğime yetecek mi olsun. Vebal altında olmayla kıyaslanamaz bence..

begum75 senin öğle yemeğine nazar değdirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…