- 31 Temmuz 2012
- 7.051
- 11.685
- 248
Gülersin tabiibir an kendimi gördüm vegülesim geldi, inşallah eski yerinizdeki gibi bi yer bulursunuz canım
Sabah (saat 07:45)
* 1 yumurta
* peynir
* domates
* salatalık
* 1 yeşil biber
* 1 dilim ekmek
* 5 zeytin
Öğlen (saat 11:45)
* et sote
* salata
* 2 parça çikolata
bizdede pilav vardı mesela almadım,yemeklede doymadım, ekmek yemek istemedimarkadaş almanyadan çikolata getirmiş illa ye diye ısrar edince 2 kare parçada çikolatayı lüplettim
Evet söyledi söyledi başka yere taşındık
kızlar bugün hiç keyfim yok sayenizde azcıkta olsa gülümsedimEvet söyledi söyledi başka yere taşındık
Sindire sindire okudum yazdıklarını tabii sona gelince sevgili arkadaşım bebek istediğini yazar da ben dua etmez miyimBaşım çok kalabalık bu ara, duruşmalar bir yandan hastalık bir yandan, bir de eşantiyon dayımız var
Genel olarak olmasa da bol kaçamaklı bir haftaydı geçen hafta. Ekmek, tatlı, börek yemedim desem yalan. Ama şunu farkettim ki eski performansım yok yeme konusunda. Sıcacık ekmek alındı, bir köşesinden az kopardım tamam. Günümü annemdeydi 4 tepsi arnavut böreği vardı, bir küçük dilim yedim. Eskiden olsa karnım onlarla doymadan, hatta güzel diye doyduğum halde ekstra yemeden kalkmazdım. Günde tatlı olarak ayva tatlısı yaptım. Salata olarak da karnabahar kısırı. Herkes bulgur sandı
Eşantiyon dayıya gelinceeee... Eşimin dayısı yurt dışında yaşıyorlar normalde, burada işleri var 1 aylığına gelmiş. Adamcağızın bizden beklentisi yok ama eşim durmuyor ki.. Hasta olduğumu bile bile.. Kv ler de hala memlekette olduğu için her akşam yemekte bizde olsun istiyor, gelirken getiriyor onu da. E öyle olunca ona göre yemek bulundurma derdim oluyor.Yemekle de bitmiyor 11-11,30 a kadar uzanma fırsatı bulamıyorum. Tabi benim kafa ötmeye başlıyor bir yerden sonra. kafayı devirip uzanmam lazım ama dayı gidene kadar olmuyor. allahtan haftasonu kv geliyor. birkaç gün daha sıkayım dişimi. bir iki kv ye giderim hoşgeldin diye. Sonra rahat ederim. Size her zaman geliyor misafir şikayet etmeyeyim di mi ama.. hoş sağlam olsam yedirmeye içirmeye bayılırım da bünyem kaldırmıyor ne yapayım.
Sabah 9,50 duruşması diye acele çıktım evden. işimi bitirip 11 e kadar gelir kahvaltı ederim diye düşündüm. ama 11,30 da girebildim duruşmaya o arada acıktım tabi. kafeteryada bir ev poğaçası iki de çay götürdüm. şimdi duble sade kahvemi içiyorum. akşama da köfte piyaz olacak kısmetse.
Evde yatarken bir kitap bitirdim, birini de okuyorum. İkisini de tavsiye edeyim. İlki Ayhan Özden'in "Borçtan Kurtul Allah Aşkına ". Paraya alıverişe bakışım değişti 2 günde.. Hiç borcum yok diyordum rutin ödemeler dışında.. Meğer 40.000 TL borcum varmış. Şimdi yeni borçlar açmadan kendime bir an önce bunu kapatmaya çalışacağım. Ayrıca kendime birikim ve yatırım hedefleri koydum. Bundan sonra geleni yemek yok.. Gözümüze görünmeyen ufak tefek harcamaların, küçük küçük kullanılan kredi ödemelerinin vs. nasıl da boynumuzda kemend olduğunu anlatıyor kitap.
İkincisi Ümit Aktaş'ın "Mutluluk Kürleri". Bunu da halen okumaktayım. Bilmediğim şeyler değil ama yine de keyifle okuyorum. Kitabın sonunda 21 günlük örnek beslenme listesi de vermiş. Hem depresyondan hem kilolardan hastalıklardan kurtulup mutlu olmak için ne yiyeyim, nasıl yapayım bilemeyenlere, rotası şaşanlara rehber olabilecek bir liste.
Bunlar dışında lodosun gitmesiyle ben de rahatladım. Bir daha ki lodosa daha temkinli olacağım inşallah. Şimdi kafamda bebek meselesi. Bir türlü iyi olup yeniden denemeye sıra gelmedi. En kısa zamanda tekrar doktorla görüşüp yeniden denemek için izin almaya çalışıcam..
Kesinlikle katılıyorum vicdanlı olmak zor bu zamandaAslında bu sınava girecektim. Fakat inanın korktum şu ortamdan. 10 senedir ama az ama çok ekmek yiyoruz Allah bereket versin. Sınava girip gidince ne olacak kestiremedim. Hakim vicdanıyla karar veremezse ne olur? Hangi tarafa olursa olsun eğilip bükülerek yapılacak iş değil. Malum soruşturmada görev almamak şu ortamda neredeyse imkansız. Azıcık aşım kaygısız başım demeyi tercih ettim açıkçası. Tek derdim kazandığım yediğime yetecek mi olsun. Vebal altında olmayla kıyaslanamaz bence..
Ne oldu kıız anlat hele dağıtalım birazkızlar bugün hiç keyfim yok sayenizde azcıkta olsa gülümsedim
nehirnil111 dün akşam nasıl geçti neler yaptınız? varmıydı süpriz falan
Aa ne oldu kuzum hayırdırkızlar bugün hiç keyfim yok sayenizde azcıkta olsa gülümsedim
nehirnil111 dün akşam nasıl geçti neler yaptınız? varmıydı süpriz falan
Ne oldu kıız anlat hele dağıtalım biraz
Aa ne oldu kuzum hayırdırEvet canım eşim iş yerine çiçek göndermiş sağolsun ilk şoku orada yaşattı akşama direk eve geçelim yorgunum dedi geçtik bir baktım annemler eltimler yakın arkadaşlarımızda bize geldiler beraber pasta kestik hediye bile almışlar sağolsunlar harika bir sürpriz oldu resimleri akşama hazırlarsam paylaşacağım Sen neler yaptın
çiçek,hediye...canım yaa ne güzel süpriz yaşamışsın,sen hepsini hakediyosun,ağzınızın tadi bozulmadan bir ömür mutlu olun
miraycan84 nehirnil111 benim şu hayatta tek sıkıntım bitmek bilmeyen misafirler,o yüzden sabah gergin ve sinirliydim şimdide sürekli ağlamaklı,eve gitmek istemiyorum evde misafir görmek istemiyorum,bide regl im de yaklaşıyo onun verdiği duygusallıkta var sanırım,kendimi çok mutsuz,üzgün hatta kelimelerle tarif edemeyecek kadar çaresiz hissediyorum
Ne yapsan bilmiyorum ki aslında bi dur demenin zamanı gelmiş ne yalan söyliyim bazen eşim bile bana fazla geliyor geçtim misafiri kızımla bir o kadar rahat olurduk diyorum daha sana ne diyimçiçek,hediye...canım yaa ne güzel süpriz yaşamışsın,sen hepsini hakediyosun,ağzınızın tadi bozulmadan bir ömür mutlu olun
miraycan84 nehirnil111 benim şu hayatta tek sıkıntım bitmek bilmeyen misafirler,o yüzden sabah gergin ve sinirliydim şimdide sürekli ağlamaklı,eve gitmek istemiyorum evde misafir görmek istemiyorum,bide regl im de yaklaşıyo onun verdiği duygusallıkta var sanırım,kendimi çok mutsuz,üzgün hatta kelimelerle tarif edemeyecek kadar çaresiz hissediyorum
canım bende bilmiyorum ne yapacağımı,o yüzden şuanda çok mutsuzum eve gitmek istemiyorum bileNe yapsan bilmiyorum ki aslında bi dur demenin zamanı gelmiş ne yalan söyliyim bazen eşim bile bana fazla geliyor geçtim misafiri kızımla bir o kadar rahat olurduk diyorum daha sana ne diyim
Begum cum ya bunlar nasil insanlar senin evin otel mi arada saka yapsan artik calismayacagim evimde kalanlardan gunlugu 50 ser lira alsam zengin olurum felan de hic mi laf sokmuyorsuncanım bende bilmiyorum ne yapacağımı,o yüzden şuanda çok mutsuzum eve gitmek istemiyorum bile
güldürdün beniBegum cum ya bunlar nasil insanlar senin evin otel mi arada saka yapsan artik calismayacagim evimde kalanlardan gunlugu 50 ser lira alsam zengin olurum felan de hic mi laf sokmuyorsun
aileler,kuzenler ne varsa işteMerhaba kızlar :)
Konuya dahil oldum kusura bakmayın
Yorumları okudum dabegum75 misafirden kastin ne tam olarak yani aileler mi geliyor yoksa arkadaş akraba çevreden mi
güldürdün beniben o lafı sokarsam gözümde mor makyajla gezerim heralde
aileler,kuzenler ne varsa işte
ama bu seferki aile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?