♥haftalık kilo verme yarışması♥

Gülersin tabii

Sindire sindire okudum yazdıklarını tabii sona gelince sevgili arkadaşım bebek istediğini yazar da ben dua etmez miyim
Allahım en kısa zamanda iyileşip hamile kalmayı ve bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Kesinlikle katılıyorum vicdanlı olmak zor bu zamanda

kızlar bugün hiç keyfim yok sayenizde azcıkta olsa gülümsedim
nehirnil111 dün akşam nasıl geçti neler yaptınız? varmıydı süpriz falan
Aa ne oldu kuzum hayırdırEvet canım eşim iş yerine çiçek göndermiş sağolsun ilk şoku orada yaşattıakşama direk eve geçelim yorgunum dedi geçtik bir baktım annemler eltimler yakın arkadaşlarımızda bize geldiler beraber pasta kestik hediye bile almışlar sağolsunlar harika bir sürpriz oldu resimleri akşama hazırlarsam paylaşacağımSen neler yaptın

Ne oldu kıız anlat hele dağıtalım biraz

çiçek,hediye...canım yaa ne güzel süpriz yaşamışsın,sen hepsini hakediyosun,ağzınızın tadi bozulmadan bir ömür mutlu olun

miraycan84 nehirnil111 benim şu hayatta tek sıkıntım bitmek bilmeyen misafirler,o yüzden sabah gergin ve sinirliydim şimdide sürekli ağlamaklı,eve gitmek istemiyorum evde misafir görmek istemiyorum,bide regl im de yaklaşıyo onun verdiği duygusallıkta var sanırım,kendimi çok mutsuz,üzgün hatta kelimelerle tarif edemeyecek kadar çaresiz hissediyorum

Sağol Begüşüm hepimiz hakediyoruz sende en güzellerini hakediyorsun nasip olsun inşallah

Evde kim var kuzum neden sizi bi rahat bırakmıyorlar ya hayır demeyi öğrenmek gerekiyor bu tarz insanlara karşı

Ne yapsan bilmiyorum ki aslında bi dur demenin zamanı gelmiş ne yalan söyliyim bazen eşim bile bana fazla geliyor geçtim misafiri kızımla bir o kadar rahat olurduk diyorum daha sana ne diyim

Kizlar ben geldim arada ugrarim boyle :))
Calismaya basladim. Bu ay sonu tasiniyorum on7n telasi var. Bu ay bitek 27sinde izinliyim pazar o gun de tasincaz. Maddi sıkıntilarim da var.
Kilom aynibsayilir bu sabah 63.700 düm .
Sizler neler yapiyosunuz

Ne yapsan bilmiyorum ki aslında bi dur demenin zamanı gelmiş ne yalan söyliyim bazen eşim bile bana fazla geliyor geçtim misafiri kızımla bir o kadar rahat olurduk diyorum daha sana ne diyim
canım bende bilmiyorum ne yapacağımı,o yüzden şuanda çok mutsuzum eve gitmek istemiyorum bile

Bu sabah oyle cok yemisim ki pilates yapayim diyorum 4 saat gecmesine ragmen karnim hala cok dolu yapamiyorum

canım bende bilmiyorum ne yapacağımı,o yüzden şuanda çok mutsuzum eve gitmek istemiyorum bile
Begum cum ya bunlar nasil insanlar senin evin otel mi arada saka yapsan artik calismayacagim evimde kalanlardan gunlugu 50 ser lira alsam zengin olurum felan de hic mi laf sokmuyorsun

Merhaba kızlar :)
Konuya dahil oldum kusura bakmayın
Yorumları okudum da begum75 misafirden kastin ne tam olarak yani aileler mi geliyor yoksa arkadaş akraba çevreden mi

güldürdün beni ben o lafı sokarsam gözümde mor makyajla gezerim heralde

Aman kim yapacak mis mor makyaji bi kere yapar iki kere yapar 3. Ye kimse gelmez evinize su hayatta kimsenin cilesini cekmeye degmez kendi annen baban harici digerleri kiymet bilmiyor

aileler,kuzenler ne varsa işte
ama bu seferki aile

Allah yardim etsin ne diyim ama arayarak geleceğiz diyorlarsa bi kaç seferde bahane uyduruk evde yokuz müsahit deiliz vs vs
İnsanların boyle fikirsizce milleti rahatsız etmesine gıcık oluyorum tamam gelirsin ama gelmenin de bi adabi vardır sen onlara her aksam gidip otursan acaba ne yaparlar :$

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…