♥haftalık kilo verme yarışması♥

sana bozuk olan eşin mi?töbe töbe ne mantıksız,insanlar özel okula vercem diye can atar buda tersi

Hem de çok şanslısın zaten düşünemiyorum ben senin sabredip sessiz kalabileceğini avukatsın sonuçta
begum75 le bizde alışkanlık yaratmış bu durum yapacak bir şey yok gittiği yere kadar

O ayar bizde de her zaman tutmuyor be canım. ama bir keresinde çok komik olmuştu. genelde o bağırır ben sessiz kalmayı tercih ederim. Çünkü o eften pöften şeylere bağırabilme kapasitesine sahip biri. Bir gün ben başladım bağırmaya ama ev inliyor sus diyor apartman ayağa kalktı. susmıycam sen sus demiştim. hep sen bağırıyorsun ben susuyorum, şimdi de sen susacaksın ben bağırıcam susmuştu ne yapsın
Ben genelde sakinleşince konuşmayı tercih ederim. sinirliyken basmıyo

aynen canım gittiği yere kadar en sonunda bi patlıycaz tam patlıycaz aslında ara ara gürleyip içimizdekileri dökmek lazım sonra toptan yapınca sonu daha kötü oluyo

katılıyorum. arada çıkarın sesinizi, hem onlar öğrensin hem de siz deşarj olun. erkeklerin farklı bir beyin yapıları var. inanın çoğu şeyin farkında değiller. bir de rol modelleri anneleri oluyor, anne gibi eş arıyorlar. Mesela bir gün arkadaşın evine havuza girmeye gitmiştik başka arkadaşlarla toplanıp. benimki kendine yedek şort almamış. ben almış mıyım ona yedek tabii ki hayır kendime tabii ki evet Sonuç ıslak şortla oturdu. ben onun annesi değilim. o da çocuk değil. kendi kıyafetini kendi düşünecek. kirli kutusuna atmadığı hiçbir şeyi yıkamam, neden yıkamadın dese kutuda değildi der geçerim. tatile seyahate giderken eşyalarını hazırlattırırım, sonra onu neden koymadın bunu neden almadın derdiyle uğraşmamak için. geçen cumartesi o çıktı arkasından da ben, akşamüstü arıyor daha yemek yapmamış mıyım.. ben de bürodayım şimdi gidip yapıcam dedim. eve gelince dayıyla yeri geldi. kalktım kahvaltı hazırladım, çamaşır attım makinaya, büroya gittim geldim yemek yaptım sen ne yaptın dedim. kem küm.... anasının evinde yemeğini yeyip odasına tv karşısına çekilen bir adam olduğu için hep öyle olsun istiyor. bir ara bana nasıl kadınsın ütü ev işi vs diyordu, kusura bakma dedim sen de ben de anamızın evini bırakıp geldik, bekarken benim de herşeyimi annem yapıyordu ben sadece çalışıp eve gidip dinleniyordum. ben rahatımı bozdum sen de bozacaksın. yüzde yüz kıramadım ama onun ana evindeki gibi de olmuyor.kv de bozuluyor bazen hiç kıyamaz koca oğluna ama fırsatını bulunca onu da annemi de (benim de erkek kardeşim var) fırçalıyorum
Siz de de ne hikayeler vardır dizilik

olma mı. az önce geldi bir teyze 35 senedir dayak yiyormuş

belkide demi ama bundan ötürü ceza almaz hakim affeder inşallah

yok canım o öyle olmuyor, ceza alır. kadın, programı satan kişiler birlikte yargılanıyorlardı. kadın boşanmış zaten ama suç olduğu gerçeğini ortadan kaldırmaz. asıl adam hem aldatmış, bir de utanmadan aldattığını ortaya çıkaran kadın hakkında şikayetçi olmuş.

sana bozuk olan eşin mi?töbe töbe ne mantıksız,insanlar özel okula vercem diye can atar buda tersi

benim eşim olsa o özele vermek ister ben karşı çıkarım. sizde durumlar tersmiş.

Özel harcamaları kısılacak ya 750 tl krediden kurtuldum şimdi arabayı değiştirmeye kalktı çok şükür ikimize de kredi vermediler de kurtuldum borçtan

aman onların arabaları bilmem neleri hiç bitmez... benimki son arabayı ben şehirdışındayken almıştı. bir geldim gel gel sana birşey göstericem deyip otoparka götürdü. gösterdi bunu aldım dedi. dedim nasıl neyle ... hemen arkasından da aldığına göre nasıl ödeyeceğini de düşünmüşsündür dedim... çünkü onu aldığında bir öncekinin kredisi daha bitmemişti. ve öderken bana da yansıyordu. hala ödüyor ve hiç umrumda değil çalışsın kazansın bulsun ödesin. bana sormadı ki

iyi akşamlar bayanlar

kahvaltı;(saat 12 de yaptım acıkmamıştım o yüzden geç oldu)
yulaflı krep :1 tane
domates:1 tane
zeytin,yeşil zeytin:3'er tane
peynir:2 kibrit kutusu kadar
yeşil çay:1 bardak

ara öğün;
1 orta boy muz,minik bir mandalina :)

akşam(saat:18:00 ' de )
malesef iki dilim kek ( komşu getirdi ne yapayım ama birde adetimin ilk günü mani olamadım kendime)
tavuk şinitzel :5 küçük parça
mercimek salatası:1 yemek kaşığı kadar
marul :iki yaprak
(ekmek hiç yemedim bugün )

su hala içiyorum yatana kadar 2 lt tamamlayacağım inşaallah
spor normalde yapıyorum ama belim de rahatsızlık var biraz iyileşir iyileşmez spora devam ..

teşekkür ederim canım benim, iyi diyim iyi olim,iç güveysinden halliceyim
sen nasılsın? ne var ne yok,yeni işyerinde işler nasıl gidiyor?alışmaya başladın mı?

Allah daha iyi etsin Begüşüm Henüz alışamadım biraz zor olacak gibi özellikle yemek sıkıntı dün aşçı gelmemişti mesela çorbayla döner kestiler çok sıkıntılı bir sürece girdim gibiServis sıkıntı oldu çok ters yer olarak bana direk benim oradan gitse abi 10 dakikaya evdeyim ama önce güzergah olarak Müdürü diğer çouğu bırakması gerekiyor o sebple akşam 8 gibi evde oluyorum o yüzden vazgeçtim beni bir kavşağa bırakacaklar ben otobüse bineceğim. Sabahta ilk beni alıyor 45 dakika dolandırıyor 5 dakikalık yol geleceğim oysa 7:40 gibi geliyor bir de şaka gibi iyice düzenim bozuldu

oy oy oyyy bu çok kötü olmuş nil'im
buna gerçekten başka bir çözüm bulunmalı,hani aklıma geliyo diye yazıyorum belki hiçbiri uymaz ama fikir olarak yazıyım dedim
eşinin servisi varsa onu değerlendir
çevrendeki işyerlerindekilerin servislerini kullanabiilirmisin(burda patronun bu işi konuşması gerekir tabi)
bi taksiyle anlaşsan seni o taşısa ama ücret patrona ait olcak tabi
öğrenci serivis varsa belki o olabilir
otobüs değilde minibüs gibi bişey vardır belki yada dolmuş taksi
yani hepsini atıyorum sen zaten illaki düşünmüşsündür ama bi araştırmaya girmen lazım böyle olmaz bu iş
yemek işi bi şekilde aşılır ama geliş gidiş daha önemli,bunun daha kara kışı yağmuru çamuru var

Karda kışta yine abiyi kullanacağım bazen Müdür aracıyla geldiğinde işimiz kolaylaşacak direk bana geçeceğiz bunun gibi seçenekler var Müdür de bir çözüm bulacağız dedi. Eşimin servis güzergahı çok ters akşamları belki alabilir eğer ona araç verirlerse ama işim şansa kalmış gibi bir şey Bıraktıkları yerden ikisi de geçiyor o konuda sıkıntı yaşamam gibi gerçi daha denemedim

Allah yardımcın olsun canım,inşallah güzel bir çözüm bulursunuz bende işe ilk başladığımda bu konuda çok sıkıntı çektim ama sonradan hallettik çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…