- 31 Temmuz 2012
- 7.051
- 11.685
- 248
Ben de öyle dedim inşallah ceza almazbelkide demi ama bundan ötürü ceza almaz hakim affeder inşallah
sana bozuk olan eşin mi?töbe töbe ne mantıksız,insanlar özel okula vercem diye can atar buda tersiBiz de gürlemeye gerek yok zaten tatsızlıkları kendi kendine çıkarma huyu var
Hafta sonu kayınvalidem gelmişti kızımdan konuştuk onu ana sınıfından başlayarak özel okula göndermek istediğimi söyledim ki gereksiz harcamalar yapıp lüks evlerde oturacağıma kızım daha iyi eğitim alsın dedim 1 haftadır bozuk bana işine gelmedi tabii
hatalı bişey belki ama haklılığını çıkarmış sonuçtaBen de öyle dedim inşallah ceza almaz
Haksız yere dinlediyse farklı da sonuçta haklı olduğunu kanıtlamış
Özel harcamaları kısılacak ya 750 tl krediden kurtuldum şimdi arabayı değiştirmeye kalktı çok şükür ikimize de kredi vermediler de kurtuldum borçtansana bozuk olan eşin mi?töbe töbe ne mantıksız,insanlar özel okula vercem diye can atar buda tersi
süper olmuş demek hayırlı değilmiş araba değiştirmek,kızının eğitimi herşeyden önemliÖzel harcamaları kısılacak ya 750 tl krediden kurtuldum şimdi arabayı değiştirmeye kalktı çok şükür ikimize de kredi vermediler de kurtuldum borçtan
Yaanii daha 1 yıl var ama ancak ikna ederim yani etmeye çalışıcamsüper olmuş demek hayırlı değilmiş araba değiştirmek,kızının eğitimi herşeyden önemli
edersin sen akıllı kadınsınYaanii daha 1 yıl var ama ancak ikna ederim yani etmeye çalışıcam
Hem de çok şanslısın zaten düşünemiyorum ben senin sabredip sessiz kalabileceğini avukatsın sonuçta
begum75 le bizde alışkanlık yaratmış bu durum yapacak bir şey yok gittiği yere kadar
aynen canım gittiği yere kadar en sonunda bi patlıycaz tam patlıycaz aslında ara ara gürleyip içimizdekileri dökmek lazım sonra toptan yapınca sonu daha kötü oluyo
Siz de de ne hikayeler vardır dizilik
belkide demi ama bundan ötürü ceza almaz hakim affeder inşallah
sana bozuk olan eşin mi?töbe töbe ne mantıksız,insanlar özel okula vercem diye can atar buda tersi
Özel harcamaları kısılacak ya 750 tl krediden kurtuldum şimdi arabayı değiştirmeye kalktı çok şükür ikimize de kredi vermediler de kurtuldum borçtan
aynen canim zaten bi tek beni ayakta tutan bu sebepYalnız olsan sorun yok da kızın var güçlü ol sen yine de onlar herşeyimiz
Ama şükret haline boş ver hiç olmazsa kızının her şeyine kendin karar veriyorsun ben onun için bir şey yapamamaktansa her şeyiyle ilgilenmeye razıyım meselaaynen canim zaten bi tek beni ayakta tutan bu sebep
günaydın fıstık,sanada hayırlı cumalarGünaydın hayırlı cumalar
Nasılsın kuzumgünaydın fıstık,sanada hayırlı cumalar
teşekkür ederim canım benim, iyi diyim iyi olim,iç güveysinden halliceyimNasılsın kuzum
teşekkür ederim canım benim, iyi diyim iyi olim,iç güveysinden halliceyim
sen nasılsın? ne var ne yok,yeni işyerinde işler nasıl gidiyor?alışmaya başladın mı?
oy oy oyyy bu çok kötü olmuş nil'imAllah daha iyi etsin BegüşümHenüz alışamadım biraz zor olacak gibi özellikle yemek sıkıntı dün aşçı gelmemişti mesela çorbayla döner kestiler çok sıkıntılı bir sürece girdim gibi Servis sıkıntı oldu çok ters yer olarak bana direk benim oradan gitse abi 10 dakikaya evdeyim ama önce güzergah olarak Müdürü diğer çouğu bırakması gerekiyor o sebple akşam 8 gibi evde oluyorum o yüzden vazgeçtim beni bir kavşağa bırakacaklar ben otobüse bineceğim. Sabahta ilk beni alıyor 45 dakika dolandırıyor 5 dakikalık yol geleceğim oysa 7:40 gibi geliyor bir de şaka gibi iyice düzenim bozuldu
oy oy oyyy bu çok kötü olmuş nil'im
buna gerçekten başka bir çözüm bulunmalı,hani aklıma geliyo diye yazıyorum belki hiçbiri uymaz ama fikir olarak yazıyım dedim
eşinin servisi varsa onu değerlendir
çevrendeki işyerlerindekilerin servislerini kullanabiilirmisin(burda patronun bu işi konuşması gerekir tabi)
bi taksiyle anlaşsan seni o taşısa ama ücret patrona ait olcak tabi
öğrenci serivis varsa belki o olabilir
otobüs değilde minibüs gibi bişey vardır belki yada dolmuş taksi
yani hepsini atıyorum sen zaten illaki düşünmüşsündür ama bi araştırmaya girmen lazım böyle olmaz bu iş
yemek işi bi şekilde aşılır ama geliş gidiş daha önemli,bunun daha kara kışı yağmuru çamuru var
Allah yardımcın olsun canım,inşallah güzel bir çözüm bulursunuz bende işe ilk başladığımda bu konuda çok sıkıntı çektim ama sonradan hallettik çok şükürKarda kışta yine abiyi kullanacağım bazen Müdür aracıyla geldiğinde işimiz kolaylaşacak direk bana geçeceğiz bunun gibi seçenekler var Müdür de bir çözüm bulacağız dedi. Eşimin servis güzergahı çok ters akşamları belki alabilir eğer ona araç verirlerse ama işim şansa kalmış gibi bir şeyBıraktıkları yerden ikisi de geçiyor o konuda sıkıntı yaşamam gibi gerçi daha denemedim
İnşallah halledeceğiz bakalım bahtsız bedevi gibiyimAllah yardımcın olsun canım,inşallah güzel bir çözüm bulursunuz bende işe ilk başladığımda bu konuda çok sıkıntı çektim ama sonradan hallettik çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?