♥haftalık kilo verme yarışması♥

mesele o kadar yüzeysel değil değil canım bayaaa bi derin,yinede düşüncelerin için teşekkür ederim

Begum seni cok iyi anliyorum esimle aram bozulmasin diye sabrediyorsun muhtemelen inslalah esin kiymetini bilir..cogumuz o yuzden sabretmeye calsiiyoruz zaten

Hastayim demeye usandim kızlar. İki gündür sabah duruşma öğlen koşturma akşam dayi yetti bana bugün evde yatiyorum. Basim bir tondu sabah yine. Yorulmaya gelmiyor. Kahvaltıdan sonra biraz uyuklamisim. Annem geldi sağolsun o mutfağı toplarken kestirdigim yaradı birazda.
Akşam çok komiktik. Köfte tahinli piyaz bi de bal kabağı çorbası yapmıştım. Dayı yemeğini yemiş ama benimki almış gelmiş yine. Oturdum sofraya biz yedik dayı da tadına baktı az az. Arkadaş madem geliyon ne demeye yiyon, yemek yaptık herhalde burda bu yemek bitecek dedim dayıya. Siz yiyin dedi. En sinir olduğum şey kalan yemek 3 kisilik yaptım dedim. Sonra salona geçtik ama benim kafa devrilmek istiyooo deviremiyom. Ben esniyom eşim esniyo Bi ara içeri gidip az kestirsem dedim kendi kendime sonra ya tamamen uyursam bu sefer de ayıp olur dedim vazgeçtim. Oturduğum yerde sizabilsem keşke kv gibi diye geçirdim içimden o da olmadı 11 i geçiyordu eşim evine bıraktı geldi. O da ya çok uykum geldi zor durdum diyo. Dedim kusura bakma birşey demiyorum ama kaç gündur Çin işkencesi oldu bu bana. Ben yoruldum zaten yemekten sonra kafayı devirmek istiyom ama olmuyor dedim. O da yemek sonrası battaniye tv alışkın olduğu için ben de öyle dedi. Annenler gelse de biraz orda oyalansa dedim. Aynen valla didi eşim de. Pazar gününe kadar biraz disimizi sıkmaya karar verdik

Benim kocam da gelemiyo surekli evin dolu olmasina. O açıdan sansliyim begum75 . Sukur ki kavga etmeden tatlı tatlı gülüşerek dertlendik :) Bu akşam dışarda yiycez kismetse. Yatiyorum zaten birşey yapacak halim de yok. Evde yersek bal kabağı corbam tavuklu bezelye var yetsin onlar da.

@begum75 bu hafta seni daha da iyi anladım Allah yardımcın olsun canım. İşten eve gel yatana kadar hiç oturma, uzanma. Sabah kalk ise git. Gerçekten herkesin harcı degil. Sende çocuk da var. O mor gözlük olayı da kolay değil oyle. Bir telefonla dünyası değişir eşinin. Cesaret ister ..

Tartılmayı unuttum bugün Ben diyette yapsam sinemaya gittiğimde muhakkak abur cubur yerim nitekim dün de öyle oldu kendimi tutamamak değil sadece sinemada izin veriyorum kendime ki ayda 1 defa gidiyorum anca ya da gitmiyorum.

Gel gelelim bu tartıya nasıl yansıyacak bilemiyorum

ayy Allah sanada kolaylık versin,eşinide tebrik ettim,eşler bu konularda anlayışlı olunca sorun kalmıyo işte ama benimki gibi olunca habire hır-gür
bendekiler bu sefer 3 kişi,1 ay yatılı,çamaşırı bulaşığı,yemeği,yattı kalktı, vs... derdi hiç bitmez şimdi,yakında içkiye falan başlarım heralde
o mor göz olayı bizimki için çok kolay azcık damarına bastımıydı hemen aslan kesiliyo,bazen korkmuyo değilim ama tehdit ediyorum,acile gidip darp raporu alırım diye

Acile gerek yok cicim. Polisi ariyorsun, eve gelip seni de eşini de aliyollaa , hastaneye götürüp raporunu aliyollaa, şikayetini alıp eşini bi güzel agirliyolla, sonra bi de evden uzaklaştırma kararını halediyolla. Anahtar teslimi paket program

Benimkinin adresi de kv lerde. Bazen diyom arıza çıkarma ararim polisi biz ayrı yaşıyoruz geldi beni tahdit ediyor derim ugrasirsin diyorum Tabi karı koca avukat olunca pek bi hukuki tartisiyoz biz

Rabbim esine de misafirlerine de merhamet versin kuzum. Merhamet versin ki robot olmadığını dusunsunler, işini kolaylastirsinlar. Yoksa senin sabrin tasarsa fena olacak. Ya kendini hasta edicen ya da ortalığı yıkıp gecicen. İki turlusu de iyi şeyler değil.

iyi akşamlar kızlar bende katılabilir miyim acaba :)

artık defter tutuyorum kızlar ne yiyiyorsam ne içiyorsam yazıyorum .bugünden itibaren daha dikkat edeceğimm inşallah ,bir süredir boşlamıştım bu menum de pek iç açıcı değil belki ama yarın daha iyi bir menü ile gelceğim inşalah

sabah
yeşil çay ,1 bardak
yumurta ,3 tane (iki tam biri sadece beyazı)
domates,1 tane
kepekli ekmek,2 dilim
zeytin, peynir

ara öğün
muz,2 tane

aksam( saat 16:00)
ıspanak yemeği,3kaşık
yoğurt,3kaşık
bulgur pilavı,3 kaşık

saat 18:00
türk kahvesi (orta)
patlamış mısır

(2 lt su)

iyi geceler kizlar.bu günkü menüm.
sabah 2 dilim tost ekmegi,1dilim salam,1yumurta cay.
ara 1 mandalina
öglen 1 kepce et suyuna sebzeli corba 1 gevrek ekmegi.
aksam bol salata yanina 3 isirik patates firinda ve tavuk göğsü firinda.
gece pul biberli karisim.
bol su.simdi zencefilli cayimi icicem

@taydin cim verdiğin bilgiler için teşekkür ederim,Allah korusun,bu durumlara düşürmesin diyeyimde,hakketten tebrik ederim süper bi paket miş
siz profesyonel tartışırsınız tabi onunda dadı bi başka olur heralde yaa
evet evet inşallah sabrım taşmaz,yoksa ya kendime edicem yada eşimle aramı bozucam

Kader456 boy,kilo,hedef kilonu yazıp sbeden i etiketle canım, o seni listeye dahil edecektir

Kader456 boy,kilo,hedef kilonu yazıp sbeden i etiketle canım, o seni listeye dahil edecektir

ben 23 yaşındayım 1.63 boy 75 kiloya düşmüştüm ama 36 gündür regl olmadım bir haftadır da dikkat etmedim 76 olmuşumdur.1 yıllık evliyim zayıflamak istiyorum çocuk istiyorum çünkü daha da şişmek istemiyorum o yüzden burdan motive edilmeye ihtiyacım var. 2 ;5 aydır dikkat ettim sporla beraber 6 kilo verdim ama kilo vermem durdu şimdi devam ediyorum inşallah

sana başarılar canım,her pazartesi gece 12 ye kadar kilo bildirimi yapıyoruz,2 hafta üst üste mazeretsiz,haber vermeden bildirim yapmazsan adın listeden silinir.
sbeden arkadaşı listeye eklermisin canım

sana başarılar canım,her pazartesi gece 12 ye kadar kilo bildirimi yapıyoruz,2 hafta üst üste mazeretsiz,haber vermeden bildirim yapmazsan adın listeden silinir.
sbeden arkadaşı listeye eklermisin canım
nasıl eklicem denedim ama olmadı sanırım

Tabii ki canım Allah o duruma dusurmesin kimseleri. Ama devletin bu konuda hassa olması ve çözüm üretmeye yönelik çalışması da sevindirici. Eskiden uğraşmaya maddi manevi gücü yetmeyen kadın çok daha zor durumda kalıyordu.

Akşam esimi aradım ben bütün gün yattım yemek de yapmadım disarda yicektik ona gore geç gelme, dayina da soyle yemek yemesin dedim. Geldiler aldılar beni evden, yemeğe gittik. Eşim de kırgın bu ara sinüzit ağrısı çekiyor, dayı yemeği yiyelim seni eve bırakayim, ben eve gidip hasta yaticam dedi. Yemeği deyince eve geçmeden dayıyı bıraktık. Eve geldik çay demledim,picama battaniye tv yayildik. Dizi bitmeden eşim sızdı, ben de biter bitmez gittim yattım. Badiresiz bir akşam atlattım dün.

Sabah kahvaltı edip çıktım. 2 yumurta, peynir, zeytin, havuç, alabaş, 1 köfte, susam ezmesi yedim.

Öğlen yardımcı gelecek temizliğe eve. Bir ara ugrarim belki. Akşama da ıspanak ya da pırasa yaparım. 3 gündur et balık ağırlıklı yedik, bugün sebze günü olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…