sorma yaa bu iş senin için biraz zor oldu ama vardır bi yol bi çözüm dur bakalım gün doğmadan neler doğarİnşallah halledeceğiz bakalım bahtsız bedevi gibiyim
Evet herseyine ben karar veriyorumAma şükret haline boş ver hiç olmazsa kızının her şeyine kendin karar veriyorsun ben onun için bir şey yapamamaktansa her şeyiyle ilgilenmeye razıyım mesela
Aynen kuzum nasip artık bakalımsorma yaa bu iş senin için biraz zor oldu ama vardır bi yol bi çözüm dur bakalım gün doğmadan neler doğar
Evet herseyine ben karar veriyorum
Aslinda mizmizlanmak degil yasadiklarimi dile getirmekdi benimki
Yani inanin zor yetisiyorum hic biseye vaktim olmuyo
doldum doldum tastim ya .......................
Gidiş gelişin kötü olmuş otobüsle git gel en iyisiAllah daha iyi etsin BegüşümHenüz alışamadım biraz zor olacak gibi özellikle yemek sıkıntı dün aşçı gelmemişti mesela çorbayla döner kestiler çok sıkıntılı bir sürece girdim gibi Servis sıkıntı oldu çok ters yer olarak bana direk benim oradan gitse abi 10 dakikaya evdeyim ama önce güzergah olarak Müdürü diğer çouğu bırakması gerekiyor o sebple akşam 8 gibi evde oluyorum o yüzden vazgeçtim beni bir kavşağa bırakacaklar ben otobüse bineceğim. Sabahta ilk beni alıyor 45 dakika dolandırıyor 5 dakikalık yol geleceğim oysa 7:40 gibi geliyor bir de şaka gibi iyice düzenim bozuldu
Benim özentimcanım inan bana istediğin gibi taşabilirsin ve unutma bu konuda yanlız değilsin,biz hep kadın olarak güçlü olmak zorunda gibi büyüdük o role büründük bu sebeple herşeye yetmeye çalışıyoruz bu arada kendimizi ihal edip psikolojimizi bozuyoruz ama ne mutlu olabiliyoruz nede herşeye yetebiliyoruz,kendini asla üzme kasma sende insansın ve bi çekerin var herşey yettiği yere kadar hayatın yükü altında kendini ezme ve etrafındakilerede (eşin,çocuğun kim varsa başka) sorumluluk ver
neden herşeye sen karar veriyosun verme herkes kendi kararını versin,üzerindeki sorumlulukları dağıtırsan rahat edersin mutlu olursun
mirayda kendince haklı evet çocuğun için kararlar almak güzel bişey ama o çocuk büyüdükçe sana bağımlı oluyo herşeyde anneee dedikçe yoruyo seni yaşımız aynı kalmıyoki bizde yaşlanıyoruz ve çekerimiz azalıyo bunu unutma,o yüzden sorumluluk ver herşeye yetişcem diye kendini kasma
Evet canim maalesef kizim buyudukce bana asiri sekilde baglandi evet guzel bisey cocugunun bagli olmasi ama onceden annemlere biraktigimda kalirdi simdi kalmiyocanım inan bana istediğin gibi taşabilirsin ve unutma bu konuda yanlız değilsin,biz hep kadın olarak güçlü olmak zorunda gibi büyüdük o role büründük bu sebeple herşeye yetmeye çalışıyoruz bu arada kendimizi ihal edip psikolojimizi bozuyoruz ama ne mutlu olabiliyoruz nede herşeye yetebiliyoruz,kendini asla üzme kasma sende insansın ve bi çekerin var herşey yettiği yere kadar hayatın yükü altında kendini ezme ve etrafındakilerede (eşin,çocuğun kim varsa başka) sorumluluk ver
neden herşeye sen karar veriyosun verme herkes kendi kararını versin,üzerindeki sorumlulukları dağıtırsan rahat edersin mutlu olursun
mirayda kendince haklı evet çocuğun için kararlar almak güzel bişey ama o çocuk büyüdükçe sana bağımlı oluyo herşeyde anneee dedikçe yoruyo seni yaşımız aynı kalmıyoki bizde yaşlanıyoruz ve çekerimiz azalıyo bunu unutma,o yüzden sorumluluk ver herşeye yetişcem diye kendini kasma
Sabahları sıkıntı yokta akşamları otobüsle gideceğim canım sabah 10 dakika erken almış olacak abi artık turlarımGidiş gelişin kötü olmuş otobüsle git gel en iyisi
Evet canim maalesef kizim buyudukce bana asiri sekilde baglandi evet guzel bisey cocugunun bagli olmasi ama onceden annemlere biraktigimda kalirdi simdi kalmiyo
Evde yalnizim hatta hayatta yalnizim sorumluluk verecek kimsem yokki
Evimdende kizimdanda isimdende maddi manevi ben sorumluyum
Burasi Türkiye gibi degil, bi sorun yasadiginizda kucucuk bise de olsa kendin halledeceksin yada para vereceksin ornk: kizima bisiklet aldim takmak gerekiyo parcalarini kimse yok bende beceremedim ya birisini bulucam para vericem basit biseyi yapmasio icin yada bekle ki birisi bosa ciksinda gelsin yardim etsin
turkiyedeki gibi komsunu cagiriver yapsin yok burda maalesef
kimseden bise isteme luksun yok
Kız artık Türkiyede de böyle 1 yıldır oturuyorum evimde karşı daire de kaç kişi yaşıyolar bilmemEvet canim maalesef kizim buyudukce bana asiri sekilde baglandi evet guzel bisey cocugunun bagli olmasi ama onceden annemlere biraktigimda kalirdi simdi kalmiyo
Evde yalnizim hatta hayatta yalnizim sorumluluk verecek kimsem yokki
Evimdende kizimdanda isimdende maddi manevi ben sorumluyum
Burasi Türkiye gibi degil, bi sorun yasadiginizda kucucuk bise de olsa kendin halledeceksin yada para vereceksin ornk: kizima bisiklet aldim takmak gerekiyo parcalarini kimse yok bende beceremedim ya birisini bulucam para vericem basit biseyi yapmasio icin yada bekle ki birisi bosa ciksinda gelsin yardim etsin
turkiyedeki gibi komsunu cagiriver yapsin yok burda maalesef
kimseden bise isteme luksun yok
merhaba canım mahçup olma :)Herkese iyi geceler zor gunler geciriyorum diyete adapte olamadim kizlar burayada yazamadim aktif sekilde cuma bildirimi yapip cikmak zorunda kaldum.
sbeden sanada cok mahcubum beraber yarisiyorduk nolur kusura bakma yazamdim yazdiklarinizi okuma firsati bile bulamadim umarim hepiniz iyisnizdir tek okucam zatende.@sbeden insa spor iyi gidiyodur. vee gelelim kilo mevzusuna 77.5 ile kapattiyorum bu haftayi.iki haftadir burda yazamamak ve uzak kalmakta kilo aldiriyo insana dertler bi yana.insa devam edicem su yogun calisma tempomla sporu bu hafta duzene sokmaak zorundayim kendimi aktive etmek zorundayim cunku bu sekilde hic mutlu degilim aciken kilo vermek zorundayim
Ben de yaptırıyorum çok da hoşuna gidiyor daha 4 yaşını bitirmedi ama ıslak mendil alıp tv sehpamızı silmek onun için büyük mutluluktabiki yaşadığın yer yurtdışı olunca hayat daha zor,
o zaman sende kızınla ilgili meselelerde ona sorumluluk ver canım,mesela kendi başımdan pay biçerek yazıyorum,kirlilerini kirliliğe atmayı öğrenmeli,yatağını toplayıp odasını düzenlemeyi,odasındaki çöpleri atmayı, canı su mu istedi kalkıp alacak,kaç yaşında bilmiyorum ama yaşına uygun olarak mutfakta senle birlikte yemeğe kahvaltıya yardımcı olabileceği aktiviteler yaptır,sofra kurup kaldırsın,toz alsın vs... yani tabiki yaşına göre bunlar basit gibi gözüksede inan hayatını kolaylaştırır
benim bir arkadaşım var kızı 8 oğlu 6 yaşında, sokuyo onları mutfaya kendilerine kurabiye yapıyolar ecüş büçüş şekiller veriyolar ama olsun yinede yaptırıyo
yapsın yapsın alışsın ilerde sana en büyük destek,bak benim kızım yok, evde 2 erkek yetişemiyorum hiçbirşeylerineBen de yaptırıyorum çok da hoşuna gidiyor daha 4 yaşını bitirmedi ama ıslak mendil alıp tv sehpamızı silmek onun için büyük mutluluk
Evet bunlari yapiyor kizim zatentabiki yaşadığın yer yurtdışı olunca hayat daha zor,
o zaman sende kızınla ilgili meselelerde ona sorumluluk ver canım,mesela kendi başımdan pay biçerek yazıyorum,kirlilerini kirliliğe atmayı öğrenmeli,yatağını toplayıp odasını düzenlemeyi,odasındaki çöpleri atmayı, canı su mu istedi kalkıp alacak,kaç yaşında bilmiyorum ama yaşına uygun olarak mutfakta senle birlikte yemeğe kahvaltıya yardımcı olabileceği aktiviteler yaptır,sofra kurup kaldırsın,toz alsın vs... yani tabiki yaşına göre bunlar basit gibi gözüksede inan hayatını kolaylaştırır
benim bir arkadaşım var kızı 8 oğlu 6 yaşında, sokuyo onları mutfaya kendilerine kurabiye yapıyolar ecüş büçüş şekiller veriyolar ama olsun yinede yaptırıyo
Evet bunlari yapiyor kizim zaten
6bucuk yasinda
ama soyle soyleyim Sabah 8de is basi yapmam gerek evden 7dede cikiyoruz once okula birakiyorum kizimi sonra ben ise geliryorum
Sabahlari zor kalkiyo aksam 8de yattigi halde (e sabahin 6bucugunda bi ebeveyn icin zorki kaldiki cocuk icin olmasin) e acele acele cikmamiz gerek evden onun uzerini giyinmesini bekleyecek vaktim olmadigi icin ben yardim ediyorum
aksam kostur kostur eve gel 17de evde oluyoruz
ya bunlar rutinim artik o degil sorun olan
haftasonu bile yetisemiyorum ya bi misafirim geliyo ya bizim gitmemiz gerekiyo soyle oturupda evde hic bise yapmayacak vaktim olmuyo
yani anlatamiyorum arabama bi parca almam gerek mesela ona bile gidip alamiyorum yetisemiyorum
ve bundan dolayi ISTEN CIKIYORUM YAKINDA
biraz evde kalmam gerek yani resmen burayi BDV YE CEVIRDIM YAAA
CIKTIM SU KAPIDAN BEN TAMAM KIZLAR
Aramiza hosgeldin canım. cok iyi dusunmussun kilolu iken hamile kalmak iyi olmuyor. kilo verirkende yagdan vermeyr özen göster ac kalma protein ağırlıkli beslenebilirsn . insallah basarili olursun. bende zayiflayip bebek istiyorumben 23 yaşındayım 1.63 boy 75 kiloya düşmüştüm ama 36 gündür regl olmadım bir haftadır da dikkat etmedim 76 olmuşumdur.1 yıllık evliyim zayıflamak istiyorum çocuk istiyorum çünkü daha da şişmek istemiyorum o yüzden burdan motive edilmeye ihtiyacım var. 2 ;5 aydır dikkat ettim sporla beraber 6 kilo verdim ama kilo vermem durdu şimdi devam ediyorum inşallah
Canim Türkiye gibi degil burada saat 18:01 de acik biyer bulamazsincanım bazı dönemler zordur ama geçer,bu dönemde sabırlı olmalısın
17 de işten çıkmak çok güzel bi şey herkes senin kadar şanslı değil,o saatten sonra pazar,market,arabana ne parça lazımsa alamazmısın,yada işyerinden saatlik izin al,bi süre rapor alıp bunları hallet, senelik iznini kullan ne bilim tek çocukla hayat bu kadar zor olmamalı,senin elinde bazı şeyler şimdi bu yüzden işten çıkarsan neyle geçinicen yeniden iş bulabilcen mi bulduğun iş şimdiki maddi gücü ve diğer imkanları vericek mi bunları iyi düşün canım
ayy oralarıda zormuş bee 18 de dükkan mı kapanırCanim Türkiye gibi degil burada saat 18:01 de acik biyer bulamazsin
18:00 dedimi kapanir heryer
isten 16:00 cikiyorum kizi aldim eve gectim diyesiye 17 oluyo bazi gunler evime yakin olan markete ugrayiveriyorum ama uzak mesafeler zor, o saatten sonra yola ciksam trafige takilirim varacam yere varmadan kapanir zaten
isyerimden cikiyorum ayin 2 sinde son gunum
baska is gorusmeleri yaptim oradan cevap gelesiye bir ay falan olur, is bulamamak cok korkutmuyo beni tecrubemden ve saglam cv den dolayi is bulmam uzun surmez (insallah diyim yinede :)
gecimimi issizlik maasimla yapicam
ilk uc ay maasimin %65 ini oduyolar sonrada suresi bitmeksizin issizlik maasim oluyo
evet canim heryer kapaniyo sehir huzne burunuyorayy oralarıda zormuş bee 18 de dükkan mı kapanır
sen konsolosluktaydın aslında güzel bir iş gibi duruyor amayinede sen yaşıyosun daha iyi bilirsin,hakkında hayırlısı olsun,inşallah seni rahatlatacak bi iş bulursun
Hayırlı cumalarGünaydın hayırlı cumalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?