merhabaa hedef kilo ve boy bilgilerini yazar misin. her pazartesi bildirim gunumuz. Düzenli bildirim yapmayanin ismi siliniyor bildirim yaparkenMerhabaa ben de gruba katılmak istiyorumm 70 ler grubunaa=(( 1 aydır diyetteyim 5 kilo verdim daha da devammm!! şu an kilom 71 listeye eklerseniz çoook mutlu olurumm
oranın sistemide başka burda sınavdan 89 alanlar atanamıyo orda kendileri cağırıyolar vay bee,inşallah işinin daha iyisini bulursun canım,yükseğinide yaparsın inşallahevet canim heryer kapaniyo sehir huzne burunuyor
Canim ben Yabancilar burosundayim konsoloslukda degil, guzel is evet ama biraz uzak dusuyo hani kizim olmasa sknti degil kosa kosa ilk ben gelirim ama cocuk olunca zor oluyo secimlerimi ona gore yapmam lazim
Hayirlisiyla yine bi is cikar insallah ya
Devlet sinavlarimi gectigim icin ben is aramasamda onlar cagiriyolar zaten
En kotuuuuu ihtimal en kotusu yani
seneye eylulde yuksek lisansa baslamayi dusunebilirim
hayirlisi canim
aman bi zengin koca bulamadimki calismasam evde dursam coluk cocuk es dost kapi kapi gezsem
Allah herkesin gonlune gore versin, Allah herzaman hersekilde yardimcim oldu maddi manevi, gerek is konusunda gerek baska seydeoranın sistemide başka burda sınavdan 89 alanlar atanamıyo orda kendileri cağırıyolar vay bee,inşallah işinin daha iyisini bulursun canım,yükseğinide yaparsın inşallah
şu zengin kocayı hiçbirimiz bulamadık bulsak burda olup kilo vercez diye uğraşmazdık ameliyetla aldırırdık ne güzel
ne güzel demekki iyi niyetlisin,hep te öyle kal arkadaşım, o zaman Allah herzaman yanında oluyo ve bunu sana bir şekilde hissettiriyor,tabi bunu senin gibi anlayabilmekte mesele,şükür çok önemli gerçektenAllah herkesin gonlune gore versin, Allah herzaman hersekilde yardimcim oldu maddi manevi, gerek is konusunda gerek baska seyde
hahaha bu guzeldi gizzzzzz super
Hayırlı cumalar
7 Kasım 81.700
14 Kasım 81.100
18 Kasım 80.900
Çok şükür 81 dende kurtuldum. 79 a ramak kalaa
artık sabahları geç kalman normalSabah; YOK (Geç kaldım)
Ara; 09:00 - 1 kupa siyah çay şekersiz - 2 kalori
Öğle; 12:20 - Yarım kase tavuk çorbası + 1 porsiyon kuru fasulye + 1 dilim beyaz ekmek - 335 kalori
Akşama kayınvalideye gideceğiz ne olduğunu bende bilmiyorum çay içeriz herhalde her zaman ki gibi
artık sabahları geç kalman normal
öğlen menün güzelmiş ama afiyet olsun
akşama sadece çay mıyemeği evde mi yiyceksiniz?eğer öyleyse sade çay daha iyi
buda benim menüm
Sabah (saat 07:45)
* 3 kuru incir
* 4 ceviz
Ara Öğün (saat 10:00)
* 1 fincan türk kahvesi
Öğlen (saat 11:55 )
* 1 büyük bardak ayran
* yarım porsiyon makarna
* yarım porsiyon bezelye yemeği
bu sabah geç kaldım canım,sofrayı kurdum yiyemeden çıktım,işyerinde cevizle incirim vardı onları yedimKayınvalidem de yiyeceğiz kuzum direk oraya geçeceğiz eve gitmek oradan geçmek sıkıntı
Menün güzel ama sabah az geldi bana niye öyle yaptın ki
Iyiy canım sen nasilsinNasılsın canım gayet iyi gördüm seni
bu sabah geç kaldım canım,sofrayı kurdum yiyemeden çıktım,işyerinde cevizle incirim vardı onları yedim
kayınvalden yemek yapar kız bi kuru çayla yollamaz heralde,bi çorba salata olsa yeter sana
Bende iyiyim canımcımIyiy canım sen nasilsinbugün geciktim spora . ama gitmeden size olculerimi yazacam
mıhlama 1 kere yemiştim ve bayılmıştım yapan teyze doğu karadenizli ve yaşıda baya vardı yani baya tecrübeliydi hani şu osmanlı kadını dedikleri türdenYapıyor sağolsun ama 2 keredir mıhlama yapıyor salata yapıyor bazen çorba oluyor hiç biri bana hitap etmiyor ki salaya çoban salatası soğanlı falan hiç sevmemNeyse evime gittiğimde yerim eğer yemek yapmadıysa
YazdimBende iyiyim canımcımOo kolay gelsin canım bekleriz ölçüleri
Spor salonunda son 1 ayda alınan ölçüm.
Ama ilk olcumde uzerimde korse de vardi. o da olmasaydi daha büyük fark olurdu.
Kiyafetli ölçümü bayan aldi
Omuz 119 dan 115 e
Göğüs 104 104
Bel 91 den 85 e
Göbek 107 den 102 ye
Basen 114 ten 111 e
Bacak 67 67
Kol 36 dan 35 e
2 Kasım --- 12 Kasım tarihleri arasında evde çıplak ölçümü aldim özenle. en kalin yerlerden bel hariç. ve 12 günde kendi olcumumle sonuc
Bacak 69 --> 68
Kol 35 --> 34
Bel 88 --> 85
Göbek 114 --> 112
Alt bacak 41 --> 40.5
Teşekürler ederim begusum çok sevindimsbeden cim süpersin
önemli olan tartıdaki rakam değil işte böyle ölçülerdeki değişimler çok daha önemli ve mutluluk verici seni tebrik ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?