♥haftalık kilo verme yarışması♥

Merhabaa ben de gruba katılmak istiyorumm 70 ler grubunaa=(( 1 aydır diyetteyim 5 kilo verdim daha da devammm!! şu an kilom 71 listeye eklerseniz çoook mutlu olurumm
merhabaa hedef kilo ve boy bilgilerini yazar misin. her pazartesi bildirim gunumuz. Düzenli bildirim yapmayanin ismi siliniyor bildirim yaparken sbeden bu etiketi istiyorum

oranın sistemide başka burda sınavdan 89 alanlar atanamıyo orda kendileri cağırıyolar vay bee,inşallah işinin daha iyisini bulursun canım,yükseğinide yaparsın inşallah

şu zengin kocayı hiçbirimiz bulamadık bulsak burda olup kilo vercez diye uğraşmazdık ameliyetla aldırırdık ne güzel

merhabaa hedef kilo ve boy bilgilerini yazar misin. her pazartesi bildirim gunumuz. Düzenli bildirim yapmayanin ismi siliniyor bildirim yaparken sbeden bu etiketi istiyorum
Ben aktifim sürekli zatennyazacağım mutlakaa
1.57 boy 71 kiloyum başlangıç 76.4 şu an kilom 71 hedef kilo 54 1 sbeden

Allah herkesin gonlune gore versin, Allah herzaman hersekilde yardimcim oldu maddi manevi, gerek is konusunda gerek baska seyde
hahaha bu guzeldi gizzzzzz super

Allah herkesin gonlune gore versin, Allah herzaman hersekilde yardimcim oldu maddi manevi, gerek is konusunda gerek baska seyde
hahaha bu guzeldi gizzzzzz super
ne güzel demekki iyi niyetlisin,hep te öyle kal arkadaşım, o zaman Allah herzaman yanında oluyo ve bunu sana bir şekilde hissettiriyor,tabi bunu senin gibi anlayabilmekte mesele,şükür çok önemli gerçekten

Sabah; YOK (Geç kaldım)
Ara; 09:00 - 1 kupa siyah çay şekersiz - 2 kalori
Öğle; 12:20 - Yarım kase tavuk çorbası + 1 porsiyon kuru fasulye + 1 dilim beyaz ekmek - 335 kalori

Akşama kayınvalideye gideceğiz ne olduğunu bende bilmiyorum çay içeriz herhalde her zaman ki gibi

artık sabahları geç kalman normal
öğlen menün güzelmiş ama afiyet olsun
akşama sadece çay mı yemeği evde mi yiyceksiniz?eğer öyleyse sade çay daha iyi
buda benim menüm

Sabah (saat 07:45)
* 3 kuru incir
* 4 ceviz

Ara Öğün (saat 10:00)
* 1 fincan türk kahvesi

Öğlen (saat 11:55 )
* 1 büyük bardak ayran
* yarım porsiyon makarna
* yarım porsiyon bezelye yemeği

Kayınvalidem de yiyeceğiz kuzum direk oraya geçeceğiz eve gitmek oradan geçmek sıkıntı

Menün güzel ama sabah az geldi bana niye öyle yaptın ki

Kayınvalidem de yiyeceğiz kuzum direk oraya geçeceğiz eve gitmek oradan geçmek sıkıntı

Menün güzel ama sabah az geldi bana niye öyle yaptın ki
bu sabah geç kaldım canım,sofrayı kurdum yiyemeden çıktım,işyerinde cevizle incirim vardı onları yedim
kayınvalden yemek yapar kız bi kuru çayla yollamaz heralde,bi çorba salata olsa yeter sana

bu sabah geç kaldım canım,sofrayı kurdum yiyemeden çıktım,işyerinde cevizle incirim vardı onları yedim
kayınvalden yemek yapar kız bi kuru çayla yollamaz heralde,bi çorba salata olsa yeter sana

Yapıyor sağolsun ama 2 keredir mıhlama yapıyor salata yapıyor bazen çorba oluyor hiç biri bana hitap etmiyor ki salaya çoban salatası soğanlı falan hiç sevmem Neyse evime gittiğimde yerim eğer yemek yapmadıysa

Spor salonunda son 1 ayda alınan ölçüm.
Ama ilk olcumde uzerimde korse de vardi. o da olmasaydi daha büyük fark olurdu.

Kiyafetli ölçümü bayan aldi

Omuz 119 dan 115 e
Göğüs 104 104
Bel 91 den 85 e
Göbek 107 den 102 ye
Basen 114 ten 111 e
Bacak 67 67
Kol 36 dan 35 e

2 Kasım --- 12 Kasım tarihleri arasında evde çıplak ölçümü aldim özenle. en kalin yerlerden bel hariç. ve 12 günde kendi olcumumle sonuc

Bacak 69 --> 68
Kol 35 --> 34
Bel 88 --> 85
Göbek 114 --> 112
Alt bacak 41 --> 40.5

mıhlama 1 kere yemiştim ve bayılmıştım yapan teyze doğu karadenizli ve yaşıda baya vardı yani baya tecrübeliydi hani şu osmanlı kadını dedikleri türden
inşallah bu sefer daha farklı bişeyler yapar inşallah

sbeden cim süpersin
önemli olan tartıdaki rakam değil işte böyle ölçülerdeki değişimler çok daha önemli ve mutluluk verici seni tebrik ediyorum

sbeden cim süpersin
önemli olan tartıdaki rakam değil işte böyle ölçülerdeki değişimler çok daha önemli ve mutluluk verici seni tebrik ediyorum
Teşekürler ederim begusum çok sevindim
Kas miktarimda artti oda tartiya yansidi biraz. sanki 80.9 değil 76 gibi duruyorum.
Yarim saat hizli yürüyüş. 15 dk ayakta ağırlıklı bisiklet 10 dk eliptik. 10 dk merdiven çıkma. ve diger aletler cok fazla sikilasmamak mümkün değil. ayin 29 unda olculerimi tekrar alicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…